+100 bilgisayar ekranımın fotosunu atsam değişik renkli post it dolu aklıma geldikçe yazıyorum iş bitince siliyorum çook rahat oluyor başka türlü 50 işe birden yetişemek zor illaki unutuluyorBenim sorunum da devamlı bazı şeyleri unutmaktı. Bilgisayar ekranımın üzerinde dünya kadar post it olurdu. Bir de masanı topla. Dağınık masada kafan da karışır. Not al sürekli yaptığın yanlışları. Ben yazarak çalıştığım zaman hata yapmazdım. Her ay sonu listem vardı (mali işlerde çalışırken) o listede yaptığım işleri kontrol ederdim. Çözüm bul. Çalışmak bana göre değil diye bir şey yok. Belki işini sevmiyorsun?
Belkide çalıştığın iş sana göre değil..
Farklı bir alan dene
+100 bilgisayar ekranımın fotosunu atsam değişik renkli post it dolu aklıma geldikçe yazıyorum iş bitince siliyorum çook rahat oluyor başka türlü 50 işe birden yetişemek zor illaki unutuluyor
severek çalışmıyosun tek sorun bu. sevdiğin bir işi yapmadıkça bunları hep yaşarsın.. ya da ordaki insanları, ortamı... yani seni rahatsız eden bişey var mutlaka..
Aksine kurumsal olmayan firmalarda böyle şeylere tahamül edemezler ve fazla bi opsiyon tanımadan yol verirler. Ama kurumsal firmada işe göre insan olayı esastır. ve eğitime kadar her türlü bilgi önce size yüklenir. Kurumsal olduğundan da hemen harcamazlar merak etme.Sanki farklı bir iş yerine girsem özellikle kurumsal firmalarda bu hataları yapsam hepten topa tutarlar diye korkmaya başladım..
Benim sorunum da devamlı bazı şeyleri unutmaktı. Bilgisayar ekranımın üzerinde dünya kadar post it olurdu. Bir de masanı topla. Dağınık masada kafan da karışır. Not al sürekli yaptığın yanlışları. Ben yazarak çalıştığım zaman hata yapmazdım. Her ay sonu listem vardı (mali işlerde çalışırken) o listede yaptığım işleri kontrol ederdim. Çözüm bul. Çalışmak bana göre değil diye bir şey yok. Belki işini sevmiyorsun?
Kitap okuyor musun? Baya faydasi olur cunku okumanin. Ayrica not tutup yazarak calisabilirsim. Kendine bir defter edinerek basla. Herkesin algisi bir olmaz,gec kavrarsin,dikkatin daginik da olabilir ama bunlar isini iyi yapamamana bahane degildirAşırı dikkat dağınıklığım var kolay kavrayamama vs.
biz onlara büyükbaşlar diyoruz. bildiğin büyük baş gibi oluyor çoğu :) bazılarının insanları işlevsizleştirip aşağılamayı zevk ile yaptığını düşünüyorum inşallah tek patronlu bölüme gidersin.Burada 2 patron 1 müdürüm var .. Ve dip dibeyiz ondan sebep hatalarım ilk onların gözüne batıyor.Bununla alakalı patronum bana bir ton cümlede kurdu tabi ki .. Kovsa daha iyiydi dediğim zamanlar oluyor burada...
Ben de 1,5 sene önce 11 sene çalıştığım işyerimden ayrıldım. Ama hatalar yaptığımdan değil. Tam tersi çok iyi iş yapan müdürlerimin şeflerimin takdir ettiği bir çalışandım. Benim de sorunum yeterince takdir görmediğim ve yükselememdi Bir de 2. Çocuk olunca gözümü karartıp çıktım işten. Biraz dinleneyim sonra yine bir iş bulurum diye. Tam da bu sene başında çalışmayı özledim artık demeye başladım ama nerden başlayacağımı bilemiyordum. Yani eski işimi yapmayı istemiyorum çünkü çok sıkıldım o işten. Derken liseden beri hiç görüşmediğim bir arkadaşımın teklifiyle network işine başladım şimdilik. İlk başta sadece onun için olmuştum aslında ama sonra bu işi kendi işim gibi görüp çalışmaya karar verdim. Bunda çalışmayı özlememin etkisi büyük sanırım. Buraya kesinlikle reklam yapmak amacıyla yazmıyorum yanlış anlamayın. Zaten şirketimin adını söylemiyorum. Merak edenleriniz varsa özelden mesaj atabilirsiniz seve seve bilgi veririm. Ben de çok daha başındayım ama başarmak çok istiyorum açıkçası. Beni cezbeden paradan çok bişeyler yapıp başarılı olma ihtimali açıkçası. Bana iyi şanslar dileyinMerhabalar,
Benim sorunum şu ki iş hayatında başarılı bir insan değilim..Sürekli ya hata yapıyorum ya eksik yapıyorum ve benden bir şey istendiğinde hemen kavrayamıyorum..Sürekli dikkat etmeye çalışsam da olmuyor!!
İşyerinde hata yapma demeleri hergün daha artıyor..Bir ara istifa mı etsem diye düşündüm ama ihtiyacım var.Ne yapmalıyım ben artık işten çalışmaktan soğudum çünkü(
Aşırı dikkat dağınıklığım var kolay kavrayamama vs.
Ben hem satın alma,satış ve ön muhasebeye bakıyorum.Müşterilere fiyat verme konusunda sana şu şekilde yardımcı olabilirim.Müşterilere sürekli fiyatta vermek zorundayım bazen fiyatları yanlış gönderdim oluyor , dikkat edemiyorum o anda neden anlamadım..
aa bende aynı durumdayım ve b12 çok eksik demek bu yüzdenDoktora git, B12 baktır, bir dönem bende yaşadım bunu, B12 eksikliğindenmiş, vitamini alınca düzeldi
Birde uykuna dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?