İŞ HAYATI BANA GÖRE DEĞİL GALİBA:(

Bazen aklım evde kalıyor ama bunun çok etkilediğini düşünmüyorum.. Sanki beynim bilgiyi kabul etmiyor gibi..
Berki de haklısın kurumsal yerler daha farklıdır hiç tecrübe edinmediğim için bilemiyorum

Ben doktorada gittim tahlil yapıldı hiç birşey yok dediler!! Psikologa da gittim onlar zaten bir ilaç verip yolladı o kadar..

Ama 2 sene oldu yani.. Artık en azından çok fazla hata yapmamam lazım ama ben yapıyorum Bir ofisin içerisindeyiz sadece başka bölüm yok ondan sebep burada çalışmak zorundayım.. En basit bir malzemenin ortalama fiyatını bilmeme rağmen müşteriye yanlış fiyat yazıp yollamam Faturaları yanlış işlemem onun üzerine laf yemem ..
Yakında kovulurum sanırım...

Bunu deneyebilirim aslında ama bizim fiyatlarımız her gün değiştiği için net bir fiyat yok..

sen yazılanları da, verilen fikirleri de yokuşa sürüyosuno zaman taktik değiştiriyorum gerçekten doktora git.. beyin bigi kabul etmiyor diye bişey yok

Herseyi aklında tutamayabilirsin
not tutma alışkanlığın olsun
rutin işlerini erteleme mesela

bende iş yapmaktan bunalmıştım.
keyifli hale getir ortamı.

Merhaba bir soru sorabilir miyim is yerindeki calisma arkadaslarinla aran nasil onlar sana nasil davraniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…