• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

is hayati beni yipratti :((

Anlatman ogretmen gereken bir konu var. Karsinda asla ogrenmek istemeyen 30-40 tane genc. Zorlasan olmaz yuzlerine gulsen tepene cikarlar. Hastaneye gore kolaydir calusma saatleri fln belli en azindan ama bayan icin rahat meslek degil her zaman. Idare kotu olur ugrasir durur. Bence insanla ugrasmak her turlu zor. Kendi isini sana yaptiran ogretmenler olur hakkini aramayi bilmezsen her yerde ezen bulunuyor yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çalışma saatleri ve nöbet olmaması açısından güzel tabiki.mutlaka zorlukları vardır.her yerde ezen ve cirkef insanlar oluyo maalesef..

hepimizde var bu sanırım ben hemşire değilim kamuda başka bir bakanlığa bağlı çalışıyorum ama sizin yaşadıklarınızı birebir bende yaşıyorum:31::31::31::31:

Bende aile hekimliğinde ebeyim işi işte bırakamıyorum bir türlü uykumda bile sayıklıyormusum çocuk aşıya gelmedi diye eşim diyor.hastanede de 3 sene çalıştım ama her yer aynı malesef kafaya takmamak elde olmuyor.tek çözüm cirkef olmak hayır demeyi bilmek bunu öğrendim yoksa çok kullanılıyorsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ah ah bana is demeyin patronumun cimriligi yuzunden mahkemelik olmak uzereyim bir kurumla..uc kurusa kahir cekerken biir unlude daha dogmamus cocuguna 7bin liraya bakici tutmus.oy ben nerelere gidem..

Hemsireyim va hastanede çalışmak beni mahfetti...ortam dedikodu insanlar...nefes anlamıyorum ve çalışmak istemiyorum..ama hayat şartları mecburum;((is yerinde olanları işyerinde bırakan ve hic takmayan varmı aranızda.. :((

Ben varım.
Yüzde yüz takmıyorum düşünmüyorum diyemem ama beni mutsuz eden, kötü şeyler çağrıştıran kişileri, evimin huzurlu ortamına kabul etmiyorum arkadaşım.

Ufak tefek şeyler aklıma gelmiştir ama bunlar bir elin parmağını geçmez. Bunları işyerime geldikten sonra düşünüyorum.
Aslında dedikoduyu takmayan bir yapımdan kaynaklanıyor da olabilir bu.

Fesat düşünceli insanları değiştiremezsin konuşmak isteyen konuşsun bırak. Sen o binadan çıktığın anda derin bir nefes al ve düşünme.

Ben varım.
Yüzde yüz takmıyorum düşünmüyorum diyemem ama beni mutsuz eden, kötü şeyler çağrıştıran kişileri, evimin huzurlu ortamına kabul etmiyorum arkadaşım.

Ufak tefek şeyler aklıma gelmiştir ama bunlar bir elin parmağını geçmez. Bunları işyerime geldikten sonra düşünüyorum.
Aslında dedikoduyu takmayan bir yapımdan kaynaklanıyor da olabilir bu.

Fesat düşünceli insanları değiştiremezsin konuşmak isteyen konuşsun bırak. Sen o binadan çıktığın anda derin bir nefes al ve düşünme.
Ayy gerçekten çok imrendim..keşke bende takmamayi basarabilsem.düşünmeden..inanın eşim artik benim yüzünden bunaldi..bugün sırf bu işyeri takintim yüzünden psikolga gittim.ve antidepresan verdi ictim bi tane kafam bi milyon oldu..kullanmasam daha ii olacak sanirim..isyerini ve ordakilerini hic umursamak istemiyorum ama basaramiyorum;((ne yapacagimi sasirdim;((

hepimizde var bu sanırım ben hemşire değilim kamuda başka bir bakanlığa bağlı çalışıyorum ama sizin yaşadıklarınızı birebir bende yaşıyorum:31::31::31::31:
Çok sıkıntılı ve yıpratıcı durumdasiniz sizde..Allah yardımcımız olsun..tek istediğim huzur..başka da birşey değil..

konuyu hortlatayım dedim. bende işe gireli 6 ay oldu ama resmen bezdim.
haksızlık gördüğüm zaman dayanamıyorum, çenemi tutamıyorum.
konuştukca daha da düşünüyorum neden böyle dedim vs. diye. sanane sana mı kaldı ne karısıyorsun diye..
stres yuzunden prolaktınım yükselıyor. kafayı yemek üzereyım galiba.

konuyu hortlatayım dedim. bende işe gireli 6 ay oldu ama resmen bezdim.
haksızlık gördüğüm zaman dayanamıyorum, çenemi tutamıyorum.
konuştukca daha da düşünüyorum neden böyle dedim vs. diye. sanane sana mı kaldı ne karısıyorsun diye..
stres yuzunden prolaktınım yükselıyor. kafayı yemek üzereyım galiba.

Bende bunaldım yaa bir an önce bebek olsada çıksam işten azcık evde dinlensem evimin tadını çıkarsam diye dört göz bekliyorum...

Benim gibi bir meslektasim.Allah onlari bildigi gibi yapsin.Calismaktan yasamaktan soguttular.

Back
X