İş hayatı ..Mesafe..

vanityfairr

No pain no gain
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
1.714
2.585
333
35
Sizce evli bir kadının iki haftadır çalıştığı iş yerindeki evli bir erkek çalışma arkadaşına görevi olmadığı halde ve kendisinden istenmediği halde kahve pişirmesi,ağlaması ve ağlarken evliliğindeki sorunları anlatması eşinin alkolik olması vs ,''Ben sağlıklı bir kadınım,çocuk istiyorum ''gibi özel konulu cümleler kurması,kendine ait evi ve arabası olduğu halde param yok diyip öğlen yemeği için yine aynı erkek çalışma arkadaşından para alması normal mi ?
Yoksa ben mi uzak kalmışım iş hayatından ?

bende çalışıyorum . ama iki haftalık bi yerde gidip kimseye kahve yapmadım. evli bir erkeğe gidip kocamı da çekiştirmedim özelimi anlatmadım.
bunlar tabiki yapılabilcek şeyler kahve yapıp içersin sohbet edersin vs.. fakat 2 haftalık bir yerde değil bence.

ben kaç yıllık arkadaşlarımdan bile para istemeye çekinirim kaldı ki 2 haftalık bi tanıdığımdan hayatta isteyemem . bu onun yapısı ama ona normal geliyor olabilir.

eşiniz de ne var bunda iş arkadaşım falan diyip koruyor mu ? yoksa dert yanarak mı anlatıyor yapıştı falan diye?

bende çalışıyorum . ama iki haftalık bi yerde gidip kimseye kahve yapmadım. evli bir erkeğe gidip kocamı da çekiştirmedim özelimi anlatmadım.
bunlar tabiki yapılabilcek şeyler kahve yapıp içersin sohbet edersin vs.. fakat 2 haftalık bir yerde değil bence.

ben kaç yıllık arkadaşlarımdan bile para istemeye çekinirim kaldı ki 2 haftalık bi tanıdığımdan hayatta isteyemem . bu onun yapısı ama ona normal geliyor olabilir.

eşiniz de ne var bunda iş arkadaşım falan diyip koruyor mu ? yoksa dert yanarak mı anlatıyor yapıştı falan diye?
Maalesef eşime göre bir şey yok ...Eşi alkolikmiş kadıncağız ağladı üzüldüm diye anlatıyor akşam .Bir şey demedim eşime ama aklım karıştı açıkçası.

Yani hadi çok doldun , dertlendin dayanamadın rastgele anlattın birine ama.
Para istemek falan .
Aksine kadının özelimi anlattım diye çekinmesi lazım normalde.

Ve bu kişi senin eşin.... Kadın resmen eşine kur yapıyor, bunu görmemek için kör olmak gerek. Çok dikkatli ol, eşine de söyle gerekli mesafeyi koysun.

Nasıl insanlar var bu hayatta ya yazık? Sinirlendim bak durduk yere.

Sizce evli bir kadının iki haftadır çalıştığı iş yerindeki evli bir erkek çalışma arkadaşına görevi olmadığı halde ve kendisinden istenmediği halde kahve pişirmesi,ağlaması ve ağlarken evliliğindeki sorunları anlatması eşinin alkolik olması vs ,''Ben sağlıklı bir kadınım,çocuk istiyorum ''gibi özel konulu cümleler kurması,kendine ait evi ve arabası olduğu halde param yok diyip öğlen yemeği için yine aynı erkek çalışma arkadaşından para alması normal mi ?
Yoksa ben mi uzak kalmışım iş hayatından ?
yok sen uzak kalmamışsın o adam kim bilmiyorum ama kadın bildiğin iş atıyor..ilk yorumdaki gibi yürümüyor abla açık ara koşuyor adama.

Bana da hiç normal gelmedi. Kesinlikle mesafe koyulmadı. Kaç yıllık samimi iş arkadaşlarıma dert anlatırken bile o kadar özelime girmem değil iki haftalık.

Back
X