- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 35
- Konu Sahibi soslusarma
İnşAllah Aminnnnadiaa sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah Aminnnnadiaa sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün![]()
İlk yıl ben de öyleydim Ayaklarım geri geri gidiyordu Sonra ben burayı seveceğim diye karar aldım Pozitif olmaya çalıştım Şimdi haftasonları mutsuzum
bir de öyle bir durum oluyor değil mi![]()
bi kere durumum var çalışmayayım deme sakın sen yinede yanlış . bu dünya belli olmuyor başımıza ne geliceği . bende işimi pek sevmiyorum ama katlanıyorum . ayrıca haftasonunu kim sevmez iple çekiyoruz![]()
günaydın herkese
ben bir süredir şurda burda ne kadar bunaldığımdan, sıkıldığımdan dem vurup duruyorum en sonunda konu açıp tavsiye almaya karar verdim.
hafta içi sabahları inanılmaz mutsuz uyanıyorum. bazen ağlayarak işe gidecek derecede yani. bir süredir genel olarak mutsuz ve memnuniyetsiz bir insan olduğumu düşünürken bu sabah bir şey fark ettim
ben sadece hafta içi mutsuzum!
bu sabah mesela gayet güzel uyandım.mutluyum ve keyfim yerinde. ama hafta içi bu durumumdan eser yok ki genelde neşeli biriyimdir ben.
çalışmak zorunda mısın, diye soracaksınız belki. maddi açıdan hayır değilim. ama bulunduğum şehirde iş imkanı çok kısıtlı ve şu an çalıştığım yerde bu şehirde çalışabileceğim en iyi yerlerden biri. ki zaten 4 ay sonra sözleşmem bitiyor.
şimdi ben ne yapabilirim de bu 4 ayı en iyi, en verimli ve kendime en az zarar vererek nasl değerlendirebilirim?
şimdiden herkese teşekkür ederim![]()
Ben de sizin gibiydim. Sabahlari kalkip okula gitmek azap gelirdi ama bir formul buldum Allah'ima bin sukur oyle mutluyum ki.
Anlasilan is ortaminizdan, ordaki insanlardan hoslanmiyorsunuz
Benim formulum su: artik hicbir seyi umursamiyorum. Cok kolay gercekten. Mesela hoslanmadigim bir insan dengesiz bir laf mi etti bana hemen siritiyorm duymamazliktan geliyorum ve o ani hemen unutuyorum.bir daha dusunmuyorum.ve sukrediyorum bol bol.
Gercekten asil mesele takmamak. Takmayin hicbir seyi. Insanlar neler neler yasiyor? Cok sukur halimize. Uygulayin derim cok guzel bir sey.
Unutmayin olumden baskasi YALAN.
Allah yardimciniz olsun.
İş hayatının iyi yönlerini düşün
olumsuzluk başka işe girsende olacak ,mükemmel iş hayatı yok mutlaka sinir bozun her işyerinde var
işte önemli olan bu durumlara nasıl katlanacağını bulabilmek. ben biraz fazla kötümserim sanırım :26:
Kötümserlik değilde duygusallık insanları iş hayatında fazla önemseme ve olabildiğince soğukkanlı ol böyle yapanlar kazanmışdır herşeye takarsan ,kayıp edersin