İş Hayatı Nasıl Katlanılır Hale Gelir?

İlk yıl ben de öyleydim Ayaklarım geri geri gidiyordu Sonra ben burayı seveceğim diye karar aldım Pozitif olmaya çalıştım Şimdi haftasonları mutsuzum

bi kere durumum var çalışmayayım deme sakın sen yinede yanlış . bu dünya belli olmuyor başımıza ne geliceği . bende işimi pek sevmiyorum ama katlanıyorum . ayrıca haftasonunu kim sevmez iple çekiyoruz:52:

günaydın herkese
ben bir süredir şurda burda ne kadar bunaldığımdan, sıkıldığımdan dem vurup duruyorum en sonunda konu açıp tavsiye almaya karar verdim.
hafta içi sabahları inanılmaz mutsuz uyanıyorum. bazen ağlayarak işe gidecek derecede yani. bir süredir genel olarak mutsuz ve memnuniyetsiz bir insan olduğumu düşünürken bu sabah bir şey fark ettim :28:

ben sadece hafta içi mutsuzum!

bu sabah mesela gayet güzel uyandım.mutluyum ve keyfim yerinde. ama hafta içi bu durumumdan eser yok ki genelde neşeli biriyimdir ben.

çalışmak zorunda mısın, diye soracaksınız belki. maddi açıdan hayır değilim. ama bulunduğum şehirde iş imkanı çok kısıtlı ve şu an çalıştığım yerde bu şehirde çalışabileceğim en iyi yerlerden biri. ki zaten 4 ay sonra sözleşmem bitiyor.

şimdi ben ne yapabilirim de bu 4 ayı en iyi, en verimli ve kendime en az zarar vererek nasl değerlendirebilirim?

şimdiden herkese teşekkür ederim :16:

Ben de sizin gibiydim. Sabahlari kalkip okula gitmek azap gelirdi ama bir formul buldum Allah'ima bin sukur oyle mutluyum ki.
Anlasilan is ortaminizdan, ordaki insanlardan hoslanmiyorsunuz
Benim formulum su: artik hicbir seyi umursamiyorum. Cok kolay gercekten. Mesela hoslanmadigim bir insan dengesiz bir laf mi etti bana hemen siritiyorm duymamazliktan geliyorum ve o ani hemen unutuyorum.bir daha dusunmuyorum.ve sukrediyorum bol bol.
Gercekten asil mesele takmamak. Takmayin hicbir seyi. Insanlar neler neler yasiyor? Cok sukur halimize. Uygulayin derim cok guzel bir sey.
Unutmayin olumden baskasi YALAN.
Allah yardimciniz olsun.

Ben de sizin gibiydim. Sabahlari kalkip okula gitmek azap gelirdi ama bir formul buldum Allah'ima bin sukur oyle mutluyum ki.
Anlasilan is ortaminizdan, ordaki insanlardan hoslanmiyorsunuz
Benim formulum su: artik hicbir seyi umursamiyorum. Cok kolay gercekten. Mesela hoslanmadigim bir insan dengesiz bir laf mi etti bana hemen siritiyorm duymamazliktan geliyorum ve o ani hemen unutuyorum.bir daha dusunmuyorum.ve sukrediyorum bol bol.
Gercekten asil mesele takmamak. Takmayin hicbir seyi. Insanlar neler neler yasiyor? Cok sukur halimize. Uygulayin derim cok guzel bir sey.
Unutmayin olumden baskasi YALAN.
Allah yardimciniz olsun.

gerçekten de insanlar nelerle baş ediyorlar değil mi?
ben bir olayla karşılaştığım zaman, geçip gitse bile zihnimde sürekli evirip çeviriyorum.
dediğiniz gibi gerçekten asıl mesele takmamak...
çok teşekkür ederim.

ayy şiştim yemin ediyorum. 1 gün değil 2 gün değil zaman geçmiyor :84:

İş hayatının iyi yönlerini düşün
olumsuzluk başka işe girsende olacak ,mükemmel iş hayatı yok mutlaka sinir bozun her işyerinde var

İş hayatının iyi yönlerini düşün
olumsuzluk başka işe girsende olacak ,mükemmel iş hayatı yok mutlaka sinir bozun her işyerinde var

işte önemli olan bu durumlara nasıl katlanacağını bulabilmek. ben biraz fazla kötümserim sanırım :26:

Kötümserlik değilde duygusallık insanları iş hayatında fazla önemseme ve olabildiğince soğukkanlı ol böyle yapanlar kazanmışdır herşeye takarsan ,kayıp edersin
işte önemli olan bu durumlara nasıl katlanacağını bulabilmek. ben biraz fazla kötümserim sanırım :26:

iş hayatının bana kazandırdıkları:

1. bozuk bir psikoloji+ dengesiz ruh hali
2. nurtopu gibi 3 kg :27:

İş hayatı herzaman aynı gitmiyor 15 yıldır çalışıyorum.. Neler görüyoe insan. değişik türde amirler ve çalışma arkadaşları. Kendini aynı ofisten 1-2 arakdaş edin. Aynı ofisinin dışında da iş yerinden sevdiğin arkadaşlar.. Onlarla dışarıda da görüşebilirisin. Böylece hayat daha güzel geçiyor.. Sonuçta herkes kötü olamaz .. Vardır sana uyan ve senin kafa dengin insanlar...Ben aynı işyerinde ve aynı ofisteyim 15 yıldır.. Sabırlı ol.. Mşlh.. İyi düşün .. Kötü insanlar bir şekilde işyerinden ayrılıyor..

madem 4 ay var kendimi hiç sıkmam
bende 9 aydır hiç memnun olmadığım bir yerde çalışıyordum
tam istifa planları yaparken onlar beni çıkarttılar ihbar tazminatı ve işsizlik maası alıcam kafam rahat
insanın sevmediği insanlarla çalışması cok zor
Allah herkesin gönlüne göre iş versin:16:

Bence sukredin :)) Turkiyenin suandaki en onemli projelerinden birinde is guvenligi uzmaniyim 15te 1 izinliyim sabah7 aksam 7 calisiyorum sabahtan aksama kadar iscilerle muhattabim :)) cok bunaldigimda diyorumki sukret burda calisan iscilerden biride olabilirdin

egosu yüksek, her zaman kendini haklı sanıp kendi kusurlarını görmeyen insanlarla çalışmak çok zor.
acaba onlar kendileriyle yaşarken zorlanmıyor mu?:53:

Back
X