- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.035
- 798
- Konu Sahibi soslusarma
Sıkıntınız iş yoğunluğundanmı yoksa çalışma arkadaşlarınızdanmı kaynaklanıyor.günaydın herkese
ben bir süredir şurda burda ne kadar bunaldığımdan, sıkıldığımdan dem vurup duruyorum en sonunda konu açıp tavsiye almaya karar verdim.
hafta içi sabahları inanılmaz mutsuz uyanıyorum. bazen ağlayarak işe gidecek derecede yani. bir süredir genel olarak mutsuz ve memnuniyetsiz bir insan olduğumu düşünürken bu sabah bir şey fark ettim
ben sadece hafta içi mutsuzum!
bu sabah mesela gayet güzel uyandım.mutluyum ve keyfim yerinde. ama hafta içi bu durumumdan eser yok ki genelde neşeli biriyimdir ben.
çalışmak zorunda mısın, diye soracaksınız belki. maddi açıdan hayır değilim. ama bulunduğum şehirde iş imkanı çok kısıtlı ve şu an çalıştığım yerde bu şehirde çalışabileceğim en iyi yerlerden biri. ki zaten 4 ay sonra sözleşmem bitiyor.
şimdi ben ne yapabilirim de bu 4 ayı en iyi, en verimli ve kendime en az zarar vererek nasl değerlendirebilirim?
şimdiden herkese teşekkür ederim![]()
İş yoğunluğuysa planlı calışıp, bugünün işini yarına bırakmayarak, bir de calışma ortamınızı düzenli tutarak az da olsa aşabilirsiniz. (Kendimden biliyorum masam dağınıkken işim hiç bitmeyecek gibi geliyordu, düzenledim rahatladım)
Çalışma ortamından kaynaklanıyorsa, kimseyi takmamak, he diyip geçmek , mesafeli olmak az da olsa işe yarıyor.
Zaten 4 ay gibi az bir zamanınız kalmış, idare edebilirsiniz bence, sorunun kaynağını bulup, ona yönelik davranış biçimiyle.
Kolaylıklar dilerim.