- 5 Temmuz 2019
- 16
- 4
- 36
- 29
- Konu Sahibi Kelebek19961
-
İş arkadaşları hiç umrumda değil desem. İşimi yaparım gerisi beni ilgilendirmez. Sohbet muhabbet etmek, sevmek, kaynaşmak mecburiyetinde olduğumu düşünmüyorum. İşinizi yapın yeterli kimseyle arkadaş olmak zorunda değilsiniz. Bence iş arkadaşı işte kalmalı
Arkadaşlar merhaba, iş yerinde çok yalnızım, hiçbir arkadaşım yok, çalıştığım insanların en genci benden 21 yaş büyük. Onlar birbirini tanıdığından ne sohbetleri katılabiliyorum ne de muhabbetimiz uyuyor. Nasıl bir çözüm bulucam bilmiyorum. Okul hayatında çok canlı bir çevrem vardı bir anda iş hayatında bu kadar yalnız kalınca aşırı boşluğa düştüm.
Benim iş ortamımda öyle
Arkadaş olabileceğim kimse yok
En genci benden 25 yas büyük
Ama takmıyorum.
Ben oraya çalışmaya gidiyorum.
İşimi yapıp geçiyorum.
Benimki ithalat ihracat yapıyor.Ne iş yaptığınızı daha doğrusu nerede/hangi sektörde çalıştığınızı çok merak ettim. Yaş ortalamasının bu kadar yüksek olduğu işler mi var aklıma örnek gelmedi. Biraz kişisel merak oldu ama yanıtlayabilirseniz çok sevinirim
Konu sahibi için de diyebileceğim bence de fazla samimiyete gerek yok işyerinde ama günlük kısa diyaloglar kurmaya çalışın yine de. Muhtemelen günün büyük bir bölümü iş yerinde geçiyor çünkü biraz sosyallik de lazım ama yakın arkadaş olmanıza gerek yok tabi. Nelerden bahsediyorlar bilmiyorum ama çok çekici olmasa da biraz muhabbetlerine katılmaya çalışın. Bazen tarzınız olmayan muhabbetlere katılmak da farklı ufuklar açabiliyor :)
Benimki ithalat ihracat yapıyor.
Genç personeller genelde yurtdışı ofiste çalışıyor. Ben yaşlarında bir personel vardı evlenince ayrıldı.
Diğer iki kişi de biri kar ortağı 30 senelik iş tecrübesi var , diğeri de dışarı işlerini yapıyor genelde 55 yaşlarında emekli bir amca
Rica ederim ne demek:)Çok teşekkürler detaylı yanıtınız için :)
Evet izmir deyimBenimkiler yasitim ama enerji emici, tek hayat amacı giyinmek ve evlenmek olan kizlar. Ben de onlardan hiç memnun değilim (şükür virüs nedeniyle uzağız)
Ben onları değiştirmeyecegim için çareyi başka arkadaşlarıma zaman ayırmakta buldum. Kendi arkasaslarim da çok ufuk açıcı olmadığı için turist gezdiriyorum gönüllü olarak
Genelde -virussuz zamanlarda oyle sosyallesiyordum. Sana da tavsiye ederim. Düşünürsen, turistik bir şehirde yasiyorsan yazayım kullandığım sitenin adini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?