İş Hayatında Sürekli Uyanıklık/Pislik Yapan Tipler

MatmazelOz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
42
27
3
33
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 yıldır çalışıyorum ve çalışmadan önce insanları hiç tanımıyormuşum dedim, iş yerinde canım cicimli yaklaşıp, sonra pislik yapan çok oluyor, nasıl mücadele ediyorsunuz bunlarla? Kendi işini bana kitleyip, yöneticim olmadığı halde hesap soran, elalemin evine, arabasına kafayı takıp, bunun dedikodusunu yapan insanlarla ne yapıyorsunuz? Kulaklığımı takıyorum, işime bakıyorum ama bir şey oluyor araya giriyorlar. Uyarıyorum, düzelmiyor. İyi bir okuldan mezunum, bunu hiç dile getirmedim, ama bugün okul konusunda karşılaştırma yapıp, konuyu saçma sapan yerlere çekince sıkıldım iyice. Doğru mesafede olamadığımdan olsa gerek, nasıl bir tutum sergilemem lazım? Utanmasalar evime gelmek isteyecekler, nette iş hayatına girenlere uyarılar yazılarına bakıyorum, hakikaten dedikleri gibi çıkıyor. Alabildiğine bilgi alıp, birbirini vurmaya çalışan çok kişi var

Dışarda arkadaşlığı geçtim sosyal medyada bile arkadaş olmamak lazım işyerindekilerle
Bende buna katılıyorum, sabah dayanamadım artık fitne-fesat insanlarla görüşmek istemiyorum dedim, kendilerinin olduğunu da anladılar, saf ayağına yattılar.

istersen 30 tane iş değiştir, her işyerinde o salak tipler seni bulacak. aynen devam et, çok yüz verme, işine bak, hele hele hiç konuşma çünkü konuştuğun her laf sana bin katı dedikodu olarak dönecek, iş kapısından çıktığın anda onlarla görüşme, whatsupa facebooka ekleme bahane bul. herkes kendi işini yapsın de, sen müdürüm müsün de hesap soruyorsun de.
şunu unutma, bir işyerinde en sevilmeyen insan doğru insandır. en herkesin sevdiği kişide en dedikocudur.

Ya aynen, öyle çarpıtıyorlar ki kıskançlık yapıp, hiç bir şeyi anlatmamak en doğrusu. Bugünden itibaren soğuk olmaya karar verdim.

Reactions: Amy
1 .Özel hayatından sır verme
2. dedi-kodudan uzak ol
3. herşeyede boyun eğmeyin haklıysan sonuna kadar konuş ..
3 . hak edene saygıda kusurda etme derim

1 .Özel hayatından sır verme
2. dedi-kodudan uzak ol
3. herşeyede boyun eğmeyin haklıysan sonuna kadar konuş ..
3 . hak edene saygıda kusurda etme derim
Ya özel hayata dair mesela atıyorum baban nerede çalışıyor diyorlar, bende çalıştığı yeri diyorum, daha emekli olmadı mı, oo maaşı iyidir vs. gibi saçmalıyor konu, ve muhakkak böyle oluyor, niye bu tipte pislik yapıyorlar sizce?

Bi an konuyu ben mi açtım acaba diye baktım o kadar benzer valla yaşadıklarım.
Ben de senle aynı şeyleri yaşadım bu insanlarla baş etmenin yolu yok pat pat yüzlerine söyliceksin ondan anlıyolar.Bi de artık ben de sinsi ve kötü kalpli olmaya karar verdim.Dürüst, iyi insana yer yok iş hayatında valla bak benim ayağımı kaydırdılar ben de canıma yetti aynısını yapcam onlara pişman mıyım değilim hak ettiler çünkü.

Ya mesela mezun olduğum okul Tr'deki en iyi okullardan biri, bunu dile bile getirmedim, onunla alakalı kıskançlık sezinliyorum, çoğu kendini de geliştirmemiş, ayak kaydırıyor.

sen bana sor o iki yuzlu pislikleri ..
ben en aci yerimden vuruldum arkadas..
oyle sinsiler oyle iki yuzluler ki.
yuzune guluyorlar arkandan kuyunu kaziyorlar..
bu kisilere nasil muamele etmeli ..
onu cozemedim ben..
sen cozersen bana da soyle..
bazi kisiler yalakalik yaparak isini yirutuyorlar..
benim gibiler de ortda kalakaliyorlar iste..
onlarin yapriklari yanlarina kar mi kalacak????????? tabiki hayir Allah soracak ama ne zamn ..
onu biz bilemeyiz..

Sabahta yüzlerine fitne-fesatsınız dedim, anladılar, saf ayağına yattılar

Ya hem kıskanıyorlar, hem saf ayağına yatıyorlar, işi kitlemeye alışıyor bir kadın sürekli çocuğum var deyip, kavgadan da korkmuyorum da bu kötü kalpli insanların batağına düşmek istemiyorum.

Ya mesela mezun olduğum okul Tr'deki en iyi okullardan biri, bunu dile bile getirmedim, onunla alakalı kıskançlık sezinliyorum, çoğu kendini de geliştirmemiş, ayak kaydırıyor.

Benim durumum da öyle benim de okulum hepsininkinden iyiydi onın için ilk fırsatını bulunca yapacaklarını yaptılar.Lafını esirgeme, karşılarında ezilme,sırrını verme ve mesafeni koy hiç samimi de olma.Öyle insanlardan hayır gelmiyo onlar artık bu işlerin cini olmuşlar.

aynen kadinlarda bu cekememezlik var ya..
eminim buna ..
mesela ben is yerinde calisirken ..
bazen bos vaktim oldukca kitap okurdum..
adam bunu bile laf yapiyor ya..
istemiyorlar senin mutlu olmani..
birde ben bosandim ya..
kendimi cok iyi mutlu ediyordum..
bunu cekemediler..
ensonda istedikleri oldu benim hsyalimin icine ettler tabiri caizsse..
benim gulmem enerjim guclu olmam..
onlara batti..

Ben şu şekilde korunuyorum, yemeğimi yalnız yiyorum, kendimden yaşça büyük abla abi dediğim kendi halinde tiplerle takılıyorum iş yerinde iş çıkışı ise hiçbir arkadaşımla görüşmüyorum kurumun özel bir toplantısı olmadığı sürece. Piknik, kahvaltı organizasyonları varsa ve yönetim işin içinde değilse sadece çalışanlar ayyy yapalım falan deyip yaptıysa müsait değilim diyorum katılmıyorum. Benimle alakalı olmayan hiçbir konuya girmiyorum. İşe girip çıkarken güler yüzümü gösteriyorum herkese günaydın ve iyi akşamlar diyorum onlar demese bile. Bitiyor gidiyor kendi aralarında ne dedikodumu çeviriyorlarsa duymuyorum bile umrumda da değil.

Tam dediğiniz gibi. Kötülüğüne neler neler yapıyorlar, şuna karar verdim, mail dışında hiç bir haberleşmeye cevap yok, iş yerinde de iş dışında bir şey konuşmayacağım.

hele bir kadin var onu aklim almadi almiyor..
ya bir insan iki yuzlu olurda nasil bu kadr profesyenel olur..
hala anlamis degilim ..
bazen diyorum icimden acaba iki yuzlulugun dersini mi aldi gizliden

İş ahlakı olmadığından mı böyle, kıskançlık inanılmaz boyutlarda, herkes birbirine kötülük yapıp, saf ayağına yatıyor. Bugün kadın elimde kalacaktı resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…