- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi MatmazelOz
-
Yanı anlamamış gibi mi davranıyorsunuz veya görmezden mi geliyorsunuz ?
mümkünse muhatap olmamaya çalış cnmArkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 yıldır çalışıyorum ve çalışmadan önce insanları hiç tanımıyormuşum dedim, iş yerinde canım cicimli yaklaşıp, sonra pislik yapan çok oluyor, nasıl mücadele ediyorsunuz bunlarla? Kendi işini bana kitleyip, yöneticim olmadığı halde hesap soran, elalemin evine, arabasına kafayı takıp, bunun dedikodusunu yapan insanlarla ne yapıyorsunuz? Kulaklığımı takıyorum, işime bakıyorum ama bir şey oluyor araya giriyorlar. Uyarıyorum, düzelmiyor. İyi bir okuldan mezunum, bunu hiç dile getirmedim, ama bugün okul konusunda karşılaştırma yapıp, konuyu saçma sapan yerlere çekince sıkıldım iyice. Doğru mesafede olamadığımdan olsa gerek, nasıl bir tutum sergilemem lazım? Utanmasalar evime gelmek isteyecekler, nette iş hayatına girenlere uyarılar yazılarına bakıyorum, hakikaten dedikleri gibi çıkıyor. Alabildiğine bilgi alıp, birbirini vurmaya çalışan çok kişi var
Yok dinliyorum sonuçta o da direkt isim vermediği sürece ben olduğumu anlasam bile ciddiye alıp cevap vermeye tenezzül etmiyorum.
Ya inanır misiniz babamın emekliliği geldi mi geldiyse niye emekli olmadı diye soran oldumümkünse muhatap olmamaya çalış cnm
napcanız yerine siz mi devam etceniz de bak nasıl susarlar canımYa inanır misiniz babamın emekliliği geldi mi geldiyse niye emekli olmadı diye soran oldu
Hepsi fitne fesat, karşılık verseniz bir türlü vermeseniz başka , ama bugün iyice sinirlendim direkt soğuk olup, kulaklık takacağım.napcanız yerine siz mi devam etceniz de bak nasıl susarlar canım
en iyisi cnmHepsi fitne fesat, karşılık verseniz bir türlü vermeseniz başka , ama bugün iyice sinirlendim direkt soğuk olup, kulaklık takacağım.
Ya özel hayata dair mesela atıyorum baban nerede çalışıyor diyorlar, bende çalıştığı yeri diyorum, daha emekli olmadı mı, oo maaşı iyidir vs. gibi saçmalıyor konu, ve muhakkak böyle oluyor, niye bu tipte pislik yapıyorlar sizce?
aynen kadinlarda bu cekememezlik var ya..
eminim buna ..
mesela ben is yerinde calisirken ..
bazen bos vaktim oldukca kitap okurdum..
adam bunu bile laf yapiyor ya..
istemiyorlar senin mutlu olmani..
birde ben bosandim ya..
kendimi cok iyi mutlu ediyordum..
bunu cekemediler..
ensonda istedikleri oldu benim hsyalimin icine ettler tabiri caizsse..
benim gulmem enerjim guclu olmam..
onlara batti..
Neden iş ortamları bu kadar berbatlaştı acaba ?Ne kadar laubali insanlaemiş. Sana öNeriman sana soru sorduklarinda aynı soruyu onlara sor. Konuyu onlara cdvirmeye calis yani. Çok bunalirsan niye soruyorsun ne yapacaksın diye sor.
İnsanların ciddi ilişkisini bozuyorlar , ona ne diyorsunuz ? Sizin tecrübeniz varmış bayağı da güleryüzle olunca neden enayi yerine konuyor ?Kesinlikle mesafeli ol.
Özel hayatından asla bahsetme.
Hep hanımlı beyli konuş.
İş dışında konuşma görüşme.
Tamamen uyamıyor insan maalesef zamanla illa samimiyet oluşuyor. Ama ne kadar az taviz verirsen o kadar iyi.
Ayrıca çok çalışkan ve dürüst insanların hrp kuyusu kazılır.
Nerdr iş bilmez yalaka yalancı dedikoducu tip varsa kolayca yükselir....
Benim 12 senelik iş hayatımdan öğrendiklerim bunlar...
Çünkü iş hayatı kurtlar sofrası.İnsanların ciddi ilişkisini bozuyorlar , ona ne diyorsunuz ? Sizin tecrübeniz varmış bayağı da güleryüzle olunca neden enayi yerine konuyor ?
Ama kötülük yapan bir sürü Ada'm var , Nasıl korunacağız ?Çünkü iş hayatı kurtlar sofrası.
Sen iyi niyet ve samimiyetini ailene dostlarına göstereceksin.
İs arkadası=aç kurt...
Illaki etkilenirsin kötü insanlardan.Ama kötülük yapan bir sürü Ada'm var , Nasıl korunacağız ?
Merhaba merhaba dışında muhabbetiniz yok muydu ?Illaki etkilenirsin kötü insanlardan.
Zaten beni yoran yaptığım iş değil bazı insanların negatif elektriğiydi...
Çok mesafe az zarar diyorum ben sana...
Akillandiktan sonra aynen böyleydi.Merhaba merhaba dışında muhabbetiniz yok muydu ?
En güzeli ya , yoksa fesat kadınlar saf ayağına yatıyor .Akillandiktan sonra aynen böyleydi.
İş dışında 0 muhabbet...
Aynen ben eşimle tatil yapıyordum onu bile takmışlardıDışarda arkadaşlığı geçtim sosyal medyada bile arkadaş olmamak lazım işyerindekilerle
artik calismiyorum canim ..İş yerinde işin olmasa bile kitap okuma çok göze batarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?