İş Hayatında Sürekli Uyanıklık/Pislik Yapan Tipler

bende bi an konuyu benmi actim dye dusundum bire bir ayni seyleri yasiyoruz bukadar olmaz ve ben cok sessiz kaliyorum insanlarin kalbini kiramiyorum
Çatır çatır kırmak lazım, insanlar bu pislikler yüzünden intihar ediyor, kanser oluyor, bunlara gerek yok.

hele bir kadin var onu aklim almadi almiyor..
ya bir insan iki yuzlu olurda nasil bu kadr profesyenel olur..
hala anlamis degilim ..
bazen diyorum icimden acaba iki yuzlulugun dersini mi aldi gizliden
Bunun benzeri bizde var ve okuluma takmış durumda ki- normalde hiç sevmem böyle ayrımı da TR. derecesi ile alan bir okul- kuyruk acısını benden çıkartmaya çalışıyor.

Bunun benzeri bizde var ve okuluma takmış durumda ki- normalde hiç sevmem böyle ayrımı da TR. derecesi ile alan bir okul- kuyruk acısını benden çıkartmaya çalışıyor.
yaparlar cekemedikleri insanin isiyle oynamayi cok iyi yaparlar..
Allah boyle adi insanlardan hepimizi korusun..

İş ahlakı olmadığından mı böyle, kıskançlık inanılmaz boyutlarda, herkes birbirine kötülük yapıp, saf ayağına yatıyor. Bugün kadın elimde kalacaktı resmen.

Hiç ilgilenmeyin. Sizi tahrik ettiğinde cevap da vermeyin. Geçenlerde bana da oldu eğitimim ondan iyi diye aynı pozisyonda çalıştığım arkadaşım yüksek lisansa da herkes torpille giriyor dedi isim vermeden bana laf çaktı. Okuduğum okulda mülakatlı alım bile yok halbuki herkes sınav puanına ve lisans ortalamasına göre alınıyordu. Gülümseyerek dinledim aslında onu cehaletiyle vurabilirdim ama hiç cevap vermedim. En iyi cevap görmezden gelmek ve tabiri caizse insan yerine koymamak.

Ya nette iş arkadaşlarıyla günlük hayatta görüşmeyen insan kısmında , yüzlerinden şeytanlık akıyor yazmışlar ya tam o misal, ne ara bu kadar kötü insanlar türedi anlamıyorum , geçen gün biri işten atılma seviyesine geldi, sevindiler ve öyle doldum ki, çok mu mesafeli olmak lazım ?

Maalesef çok mesafeli olmak lazım. Bazen yanımda dedikodu yapacak gibi oluyorlar arkadaşlar bana doğru gelmiyor ben yanınızdayken bunları konuşmayın diyorum susuyorlar. Hiç bilmemek, duymamak en iyisi. Ama yönetim kısmıyla iyi geçinin. Bahsettiğim sizinle aynı konumda olan kişiler.

Benim ayağımı kaydırmaya çalıştılar, fitneler saf ayağına yatıyor ya deli oldum : birde yeni mezunlar salak olduğu yönetim ne derse yapıyor diyorlar , iyice fıttırdım ki ben bu insanlara yurtdışına gittiğim yerlerden hediye getirdim, diğer Zaman'larda kek yapıp ortaya götürdüm kı hiiiiç yapmamak lazımmış...

konuyu ben açtım sandım. saçma sapan insan çok. sinsi ol arkadaşım iyi niyeti enayilik algılıyorlar
Siz bir yorumda iş yerinden arkadaş olmaz demişsiniz ya katılıyorum , bugün Nasıl sinirlendim anlatamam, demek Cambridge, Harvard mezunu olan olsa bizim şirkette , döve döve öldürecekler diye düşündüm .

Ben yine de olduğum gibi iyi davranıyorum ama çok çok mesafeliyim. İyi davranmamın sebebiyse yarın benim ayağımı kaydırmaya çalışırlarsa kimsenin onlara inanmaması. Size de tavsiye ederim bunu gayet rahatım.

Siz bir yorumda iş yerinden arkadaş olmaz demişsiniz ya katılıyorum , bugün Nasıl sinirlendim anlatamam, demek Cambridge, Harvard mezunu olan olsa bizim şirkette , döve döve öldürecekler diye düşündüm .
işyeri ortamından çok çektim ben. sırrımı asla vermem. milletin sırrını dinlemem. dedikoduya asla katılmam. işyeri dışında görüşmem çeker giderim. samimiyet kurmamaya çalışırım. ama buna rağmen duracağı yeri bilmeyip sinir bozan insanlar çıkıyor. cidden asla iyi niyeti hissettirmeyip, duracağı yeri bilmeyen insanı duruşunla durdurman lazım. durdurmazsan biyerden sonra gıybetçi teyze moduna giren kadınlar var

Yanı anlamamış gibi mi davranıyorsunuz veya görmezden mi geliyorsunuz ?

Ben özel hayatı sorgulayanlardan aşırı rahatsız oluyorum , ailem karışmaz , buradakiler sevgilin var mı ? Evlenecek mısın ? Gibi sorular soruyorlar ki bu tamamen tacize girer .

Ben özel hayatı sorgulayanlardan aşırı rahatsız oluyorum , ailem karışmaz , buradakiler sevgilin var mı ? Evlenecek mısın ? Gibi sorular soruyorlar ki bu tamamen tacize girer .
ooo onun üst levelleri de var. sevgilin niye yok. aaa kıyamam sana. kriterini düşür sebep sensindir. annen de mi bulamıyo. sen yüz verirsen sana daha ne sorular gelecek

Birdaha özelinizin meraklıları tekrar sorguya çekecek olurlarsa lütfen özel hayatım hakkında bilgi vermekden rahatsız oluyorum sonuçta adı üstünde Özel bırakında Özelimde bana özel olarak kalsın ,iş yerinde sadece işle ilgili konuları konuşmayı yeğlerim diye cevap verin

Dün gece uyuyamadım ya sinirden , hepsiyle bundan sonra çok mesafeli olacağım .

Dün gece uyuyamadım ya sinirden , hepsiyle bundan sonra çok mesafeli olacağım .
Yani mesafe koymak en iyi çözüm fazla mütevazi davranıncada herşeyi kendilerinde hak zannediyorlar ya anlatmak zorundamıyız herşeyi herkese kaç kardeşsem örneğin bir zamanlar bir sınıf arkadaşımı tanıyorum ben severimde 6 kardeşleri var fakat kıza sorduklarında kaç kardeşsin 3 diyordu utanıyor sıkılıyordu hatta kekeliyor ya kızı mecburen yalan söyletiyorlar napcaksınız kaç kardeş vs ...yada bi kadin çocuk cok istiyor ama olmuyor soruluyor kaç çocuğunuz var ? Bunlar gereksiz gerçekten istemeden sıkıntıya sokuluyor .

Ya insanlar kurdun kurdu olmuş , sadece saf numarası yapıyorlar ; bence insan özel hayatına dair hiç cevap vermemeli , evli olmasından onlara ne , bilmem kimin mesleğinden onlara ne , çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…