- 4 Mart 2016
- 112
- 186
- 18
- 34
- Konu Sahibi Camelwhite
-
ben bu sabah yine ağladım işe gitmicem diye sonra ayılınca normale döndüm..
sabah kalkmak olmasa iş hiiç sorun değil benim için ama uyku beni mafediyor
anlıyorum seni çok daralmışsın mümkünse bir süre izne çık iyi geliyor bir süre uzak kalmak..
ben bu sabah yine ağladım işe gitmicem diye sonra ayılınca normale döndüm..
sabah kalkmak olmasa iş hiiç sorun değil benim için ama uyku beni mafediyor
anlıyorum seni çok daralmışsın mümkünse bir süre izne çık iyi geliyor bir süre uzak kalmak..
yaşın küçükse kpss hazırlansan özel sektör berbat ben de maalesef yaşım geçti artık kardeşimi ben zorlayarak kpss ye hazırlattırdım şimdi okul müdürü onların işide zor ama bizim resmen iskence oluyor bazenMerhabalar.
mesleğimden dolayı mı, havalardan mı, yoksa özel şirketlerin zorluğundan mı kaynaklı bilemiyorum ama ben iş hayatından çok soğudum. 7 yıldır iş hayatındayım, 7 yıldır özel sektördeyim. muhasebe ve finans üzerine çalışıyorum.
ayaklarım geri geri gidiyor artık. her gün geldiğimde masama oturduğumda şunları yapmam gerekiyor diye oturuyorum. ya o gün iş yapmadan boş geçirmeye çalışıyorum ya da zorlana iş yapıyorum
zaten kendi işim hariç bir sürü angarya işle de uğraştığım oluyor. çok soğudum iş hayatından.
bir süre dinlensem, kafamı dinlesem belki toparlanır mıyım diye düşünüyorum ama maddi durumum işi bırakmaya uygun değil yaklaşık 2-3 sene
böyle olmaktan çok mutsuzum. işini seven,çalışmaktan mutlu olan insanları gördükçe çok özeniyorum. nasıl bir yol izlemem lazım işime adapte olabilmem için. teşekkür ediyorum şimdiden.
ben de 5-6 yıldır c.tesi dahil çalışıyorum , kendi mesleğimi yapmıyorum..
ilk 4 yıl cok severek cok fazla performans göstererek çalıştım hem iş öğrendim hem çok kötü insanlar tanıdım ...
iki yüzlü ... kuyu kazan ... .. hain .. her iş yerinde yaşanan sıkıntılar vs..
para kazanmak , kurtlar sofrası .. özellikle özel sektörde ...
psikolojik olarak yıprandığım da oldu , pes etmedim ama sogudum ..
artık sadece mesai saatimi soldurup gidecek kadar emek veriyorum , hevesim % 50 azaldı
önce evlenip ayrılırım diyordum .. ayrılamadım .... evimiz olsun ... cocugumuz olsun ...
birikimimiz olsun .... diye kendimi oyalıyorum ..
hem calışmak istiyorum hem de kendime evime vakit ayırmak istiyorum .
arkadaşlarıma aileme daha cok vakit ayırmak istiyorum ..
Şu kriz döneminde ücret sizi tatmin ediyorsa biraz kendiniz güzellikler oluşturun .mesela güzel bir müzik listesi oluşturup ofise girer girmez açıp enerjinizi yükselten sonra bir çiçek akın masanıza bahar geldi içiniz açılsın vb.Dua edin sağlığınıza sizin yerinizde olmak isteyen binlercesi var.rabbim yardimciniz olsun içinizdeki isteksizliği alsin insMerhabalar.
mesleğimden dolayı mı, havalardan mı, yoksa özel şirketlerin zorluğundan mı kaynaklı bilemiyorum ama ben iş hayatından çok soğudum. 7 yıldır iş hayatındayım, 7 yıldır özel sektördeyim. muhasebe ve finans üzerine çalışıyorum.
ayaklarım geri geri gidiyor artık. her gün geldiğimde masama oturduğumda şunları yapmam gerekiyor diye oturuyorum. ya o gün iş yapmadan boş geçirmeye çalışıyorum ya da zorlana iş yapıyorum
zaten kendi işim hariç bir sürü angarya işle de uğraştığım oluyor. çok soğudum iş hayatından.
bir süre dinlensem, kafamı dinlesem belki toparlanır mıyım diye düşünüyorum ama maddi durumum işi bırakmaya uygun değil yaklaşık 2-3 sene
böyle olmaktan çok mutsuzum. işini seven,çalışmaktan mutlu olan insanları gördükçe çok özeniyorum. nasıl bir yol izlemem lazım işime adapte olabilmem için. teşekkür ediyorum şimdiden.
Sabah normalden yarım saat önce kalkar kahvemi sigaramı içer, hazırlanırım. İşe giderken bir de kulaklık takınca demeyin keyfimeMüzik sabahları mutlu olmamı ve işe enerjik gitmemi sağlıyor
Çalışmak ya da calismamak...
İşte bütün mesele bu
benimde hmmm var ufak tefek.aksama kadar beraber gulup egleniyoruz sorunlarımla.
Onlarda olmasa nasıl yukselicem bilemiyorum.
enerjımı onlara borcluyum.
Yeni bir iş ara bir taraftan sonra yatay geçiş yaparsın
yaşın küçükse kpss hazırlansan özel sektör berbat ben de maalesef yaşım geçti artık kardeşimi ben zorlayarak kpss ye hazırlattırdım şimdi okul müdürü onların işide zor ama bizim resmen iskence oluyor bazen
hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. dediklerinizi yapmaya çalışıcam. kpssye giricem bu yıl. umarım hakkımda hayırlısı olur.Şu kriz döneminde ücret sizi tatmin ediyorsa biraz kendiniz güzellikler oluşturun .mesela güzel bir müzik listesi oluşturup ofise girer girmez açıp enerjinizi yükselten sonra bir çiçek akın masanıza bahar geldi içiniz açılsın vb.Dua edin sağlığınıza sizin yerinizde olmak isteyen binlercesi var.rabbim yardimciniz olsun içinizdeki isteksizliği alsin ins
gir canım ben çom pismanım şu an işsizim yaşımda 34 sömürüldü gençliğimin en güzel zamanları şimdi iş arıyorum ama istediğim iş yokhepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. dediklerinizi yapmaya çalışıcam. kpssye giricem bu yıl. umarım hakkımda hayırlısı olur.
Anlayamadım ? evlimisiniz
Neden peşin peşin ayrilirim diyordun
gir canım ben çom pismanım şu an işsizim yaşımda 34 sömürüldü gençliğimin en güzel zamanları şimdi iş arıyorum ama istediğim iş yok
özelde o kadar sertikifalarım olmasına rağmen hep egosu olan üstlerimce ötelendi
ortaokul mezunu çaycılıktan gelme bir yönetmenim vardı benim altım olan kızla ilgiliydi mobingin en koyusunu yaşadım
bir sürü iş yaptım sınavlar vs istediğin bir türlü olmuyor özelde sömürülüyorsun
benimki de gitti ama yıpranıyorsun benşm altımdaki kız mini etek giyince önüne oturttup sohbet etmesi tüm işe koşturmam vs aklımdan çıkmıyor tazminatımı aldım ama şimdi çok daha farklı yerlede olabilirdim bu eğitimle orta okul mezunu eğitimsiz insanların egolarıyla savaşırken buldum kendimiben de çok mobbing gördüm ama yenilmedim .
o gitti ben kaldım , hakkımı da helal etmiyorum
ben de çok mobbing gördüm ama yenilmedim .
o gitti ben kaldım , hakkımı da helal etmiyorum
mobbing bizde de var. ben de çok bunaldım bu durumdanbenimki de gitti ama yıpranıyorsun benşm altımdaki kız mini etek giyince önüne oturttup sohbet etmesi tüm işe koşturmam vs aklımdan çıkmıyor tazminatımı aldım ama şimdi çok daha farklı yerlede olabilirdim bu eğitimle orta okul mezunu eğitimsiz insanların egolarıyla savaşırken buldum kendimi
ne biliyim şu an çok farklı yerlerde olabilirdim önümü tıkayanlara bende hakkımı helal etmiyorum
sorma tatlım öyle insanı bezdiriyorlar öyle olsan veya üniversiteyi iyi derece ile nasıl bitirip o sertifikaları nasıl alıcam adam zıtlaşıyordu bilmiyor abuk sabuk konularda işte böyle böyle insan yaptığı iştende soğuyormobbing bizde de var. ben de çok bunaldım bu durumdanöyle bir psikolojıye sokuyorlar ki sanki dünyanın en yaramaz,işi anlamaz insanı senmissin gibi hissediyorsun.işverenimden çok çekiyorum ben de bu konuda.
başka sektore geçseniz?Merhabalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?