• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş hayatından sıkılmak :(

Camelwhite

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
4.563
1.380
333
Merhabalar.
mesleğimden dolayı mı, havalardan mı, yoksa özel şirketlerin zorluğundan mı kaynaklı bilemiyorum ama ben iş hayatından çok soğudum. 7 yıldır iş hayatındayım, 7 yıldır özel sektördeyim. muhasebe ve finans üzerine çalışıyorum.
ayaklarım geri geri gidiyor artık. her gün geldiğimde masama oturduğumda şunları yapmam gerekiyor diye oturuyorum. ya o gün iş yapmadan boş geçirmeye çalışıyorum ya da zorlana iş yapıyorum :(
zaten kendi işim hariç bir sürü angarya işle de uğraştığım oluyor. çok soğudum iş hayatından.
bir süre dinlensem, kafamı dinlesem belki toparlanır mıyım diye düşünüyorum ama maddi durumum işi bırakmaya uygun değil yaklaşık 2-3 sene :(
böyle olmaktan çok mutsuzum. işini seven,çalışmaktan mutlu olan insanları gördükçe çok özeniyorum. nasıl bir yol izlemem lazım işime adapte olabilmem için. teşekkür ediyorum şimdiden.

Valla sabah kalkmak olmasa seviyorum çalışmayı
Hafta sonu iki gün sikilinca özlüyorum ben

İş değiştir. Yeni ortam yeni arkadaşlar yeni iş yeri heyecan verir insana.

İşini sevmek nasıl bi duygu bende merak ediyorum.
ben haftanın 6 günü tam gün çalışıyorum. tam olarak dinlenemiyorum bile. iş değiştirmeyi ben de düşündüm bir süre ama tazminatımın gitmesini istemiyorum.

uuuf valla bende muhasebe iş yapıyorum. şuan hamileyim kariyer deilde çocuk odaklı olmaya işimden soğumaya başladım. ama işim gayet iyi memnunum kısa sure sonra izne çıkıcam ızınden sonra toparlanmış kariyerime odaklı bi şekilde bomba gbi dönüş yapmak istyorum. ama şimdilik aklım fikrim evde uyumak.. çalışmak işkence hep işleri son güne bırakıyorum işe gelesim yok yorgunummmmmmmm :((((

işini severek yapan insan sayısı bir elin parmağını geçmez bence...
şahsen kendi mesleğimi yapmama, devlet memuru olmama ragmen huzuru işte değil evde buluyorum ki gunun coğunu iş yerinde geçiriyorum..
sevmeme nedenlerim memurlukta insiyatif olmaması ve bu nedenle zamanla körelmek ve üst düzey yetkililerin hep torpılle yada siyasi mevkilerince bir yerlere gelmesi (iş bilmezler,insanlıktan bir haberler ama emir vermeye bayılırlar), çalışan ile çalışmayanın ayrımının yapılmaması...
ama yinede şükrediyorum işim var, para kazanıyorum, iş hayatını seviyorum ama işimi sevmiyorum -değiştirme şansım yada işi bırakma lüksüm de yok..
bende fırsat buldukça tatıle gıdıyorum, sevdıgım seylerle mesgul oluyorum , mesai bittiği an işi eve taşımıyorum ve bu sekılde rutıne devam edıyorum.

ben bu sabah yine ağladım işe gitmicem diye sonra ayılınca normale döndüm..
sabah kalkmak olmasa iş hiiç sorun değil benim için ama uyku beni mafediyor :(

anlıyorum seni çok daralmışsın mümkünse bir süre izne çık iyi geliyor bir süre uzak kalmak..

kapı kapı iş arayıp birde şuanki maaşın yarısını teklif ettiklerinde anlarsınız işinizin kıymetini cumartesi çalışmada bonus

ben de 8 yıldır çalışıyorum çok daraldımi çok bunaldım ama maalesef borçlar için çalışmak zorundayım :KK61:

bende 5 yıldır aynı kurumda çalışıyorum. 4,5 sene evimden işe 1,5 saat akşam trafiğini de düşünürsek akşamları 3 saat yol çekerek gidip geliyordum. sonunda şube değişikliğim oldu evime şuan 15 dk mesafedeyim çok şükür rahatım masa başı iş ama ortam sıkmıyor değil sürekli aynı şeyler aynı olaylar... benden sana tavsiye işsizlik oranı çok yüksek şuan ve doğru düzgün iş bulmak gerçekten zor. kendi kendini telkin et. ben öyle yapıyorum. Allah'ım ne durumda çalışanlar var halime binlerce şükür diyorum. kendi ayaklarımın üstünde kimseye muhtaç olmadan yaşayabiliyorum istediğimi alabiliyorum gezebiliyorum.

bende 5 yıldır aynı kurumda çalışıyorum. 4,5 sene evimden işe 1,5 saat akşam trafiğini de düşünürsek akşamları 3 saat yol çekerek gidip geliyordum. sonunda şube değişikliğim oldu evime şuan 15 dk mesafedeyim çok şükür rahatım masa başı iş ama ortam sıkmıyor değil sürekli aynı şeyler aynı olaylar... benden sana tavsiye işsizlik oranı çok yüksek şuan ve doğru düzgün iş bulmak gerçekten zor. kendi kendini telkin et. ben öyle yapıyorum. Allah'ım ne durumda çalışanlar var halime binlerce şükür diyorum. kendi ayaklarımın üstünde kimseye muhtaç olmadan yaşayabiliyorum istediğimi alabiliyorum gezebiliyorum.
kızzzz valla msjın bana iyi geldiii çok şükür bin şükür =)

Parayı cok sevıyorum
ne yardan gecebılıyorum ne serden En Büyük KK

Bende suanda ufak odemelerı yapıyorum aslında yurt ıcı satın alma sorumlusuyum , sevdımde bu ısı ama eger o gun kesınlıkle ısteksız geldıysem usd' euro'ya odeme talımatı hazırlıyorum . bakan gözüm görmez oluyor . bende kendımı soyle sartlandırdım saatler ılerı alındıgında daha guzel olacak en azından aksamları bıraz daha dınc olabılecegım. Yogunmuyum hayır ! DNA'mda çalışmak yok galiba

uuuf valla bende muhasebe iş yapıyorum. şuan hamileyim kariyer deilde çocuk odaklı olmaya işimden soğumaya başladım. ama işim gayet iyi memnunum kısa sure sonra izne çıkıcam ızınden sonra toparlanmış kariyerime odaklı bi şekilde bomba gbi dönüş yapmak istyorum. ama şimdilik aklım fikrim evde uyumak.. çalışmak işkence hep işleri son güne bırakıyorum işe gelesim yok yorgunummmmmmmm :KK43:(((

işini severek yapan insan sayısı bir elin parmağını geçmez bence...
şahsen kendi mesleğimi yapmama, devlet memuru olmama ragmen huzuru işte değil evde buluyorum ki gunun coğunu iş yerinde geçiriyorum..
sevmeme nedenlerim memurlukta insiyatif olmaması ve bu nedenle zamanla körelmek ve üst düzey yetkililerin hep torpılle yada siyasi mevkilerince bir yerlere gelmesi (iş bilmezler,insanlıktan bir haberler ama emir vermeye bayılırlar), çalışan ile çalışmayanın ayrımının yapılmaması...
ama yinede şükrediyorum işim var, para kazanıyorum, iş hayatını seviyorum ama işimi sevmiyorum -değiştirme şansım yada işi bırakma lüksüm de yok..
bende fırsat buldukça tatıle gıdıyorum, sevdıgım seylerle mesgul oluyorum , mesai bittiği an işi eve taşımıyorum ve bu sekılde rutıne devam edıyorum.

ben bu sabah yine ağladım işe gitmicem diye sonra ayılınca normale döndüm..
sabah kalkmak olmasa iş hiiç sorun değil benim için ama uyku beni mafediyor :KK43:

anlıyorum seni çok daralmışsın mümkünse bir süre izne çık iyi geliyor bir süre uzak kalmak..

kapı kapı iş arayıp birde şuanki maaşın yarısını teklif ettiklerinde anlarsınız işinizin kıymetini cumartesi çalışmada bonus

ben de 8 yıldır çalışıyorum çok daraldımi çok bunaldım ama maalesef borçlar için çalışmak zorundayım :KK61:

şıma

tavsiyeler için çok teşekkür ederim. gerçekten şımarıklık yapma gibi bir lüksüm yok. çalışmak zorundayız birçoğumuz. benim uykuyla ilgili bir durumum yok Allaha şükür sadece son zamanlarda konsantre olamıyorum içimden gelmiyor. inşallah düzelir bu da kısa sürede.

Parayı cok sevıyorum
ne yardan gecebılıyorum ne serden En Büyük KK

Bende suanda ufak odemelerı yapıyorum aslında yurt ıcı satın alma sorumlusuyum , sevdımde bu ısı ama eger o gun kesınlıkle ısteksız geldıysem usd' euro'ya odeme talımatı hazırlıyorum . bakan gözüm görmez oluyor . bende kendımı soyle sartlandırdım saatler ılerı alındıgında daha guzel olacak en azından aksamları bıraz daha dınc olabılecegım. Yogunmuyum hayır ! DNA'mda çalışmak yok galiba
:KK70::KK70::KK70: sanırım benim Dna'da da durum farklı değil.:KK53:

:KK70::KK70::KK70: sanırım benim Dna'da da durum farklı değil.:KK53:
Bütün gün kk konu karıştırmakdan kör oluyorum :) yogun oldugumuz durumlar nadır genelde eger ısteklıysem o ıslerı hemen bıtırıp gerı kalan zamanı neredeyse okumaya ayırıyorum bu ıste uzman oldum dıyebılırım :)
Allah ayakta calısanlara guc kuvvet versın herhalde ben hastanelık olurum o zaman dıyorum

Bütün gün kk konu karıştırmakdan kör oluyorum :) yogun oldugumuz durumlar nadır genelde eger ısteklıysem o ıslerı hemen bıtırıp gerı kalan zamanı neredeyse okumaya ayırıyorum bu ıste uzman oldum dıyebılırım :)
Allah ayakta calısanlara guc kuvvet versın herhalde ben hastanelık olurum o zaman dıyorum
bu site olmasaydı napardık bilmyiyorummm :=))))

ayyy aynı bennnn. ben de senin gibiyimm. yoksa akşama kadar vakit geçmiyor:KK53:

Back
X