İş için bebeğinizi bırakır mısınız

Yada 1 yaşa kadar siz bakın. Sonrasında dönün. Bakiciyla bakmak her zaman daha iyidir

Bakıcı ayarlayabilirseniz evinizde baksın. Öyle giren çıkanın belli olmadığı evlere bu devirde Bebek bırakılmaz malesef.

Başlığı hic

Konu başlığını çalışan bir anne olarak hiç sevmedim. Yazmak istediginizi yanlış ifade ettiğinizi düşünerek;

1- Maddi olarak zorlanmayacaksaniz 2-3 sene siz bakabilirsiniz.
2- Maddi olarak zorlanacaksaniz düzgün bir bakıcı bulun, eviniz gelsin. Kayinvalidenin evi çok uygun değil bu durumda.

Eğer siz bakabilecekseniz siz bakın bence maddi açıdan en az iki sene zorlanmam derseniz. Yoksa o kadar kalabalık bir ortama küçük bebeği bırakmak gözünüzün arkada kalmasına sebep olur.

"şu an evden çalışıyorum 6 aylık olana kadar izindeyim"

ne demek?

siz işe dönünce evden çalışıyor mu olacaksınız?
şu an mı evden çalşıyorsunuz?
evden çalışıyorum ve izindeyim nasıl oluyor?

işe dönünce evden çalışıyor olacaksanız süt izniniz filan olacak mı?

Evet ben de cami avlusuna bırakıp çalışacakmış gibi hissettim başlığı okuyunca

Çalışan annelere saygım inanın çok çok fazla Allah güç kuvvet versin emeklerinin karşılığını kat kat versin size çok güzel bir annesiniz bunu başta belirtmek isterim. Konu başlığı biraz olmamış gibi bende şimdi fark ettim kusura bakmayın bebekten dolayı acele yazıp çıkmıştım öyle konu anlaşılması için düşünülmeden yazıldı kusura bakmayın:)

Çalışmayı seviyorum diyorsunuz sanki mecburiyet yok gibi .... Eğer parasal sıkıntı yoksa bebeği babanneye bırakmanın lafı bile edilmemeli.Girenin çıkanın belli olmadığı kalabalık evde bebeğinizin güvenliği garanti değilken oturun çocuğunuza bakın.....

Bebek babaannenin misafir kafilesi arasında ilgisizlikten yok olur bence ekran karşısında oturur karnı doyurulur o kadar bence küçük bebeklerin bundan daha fazlasına ihtiyacı var en azından 2 yaşında kadar çalışma fikrini silin kafanızdan

Çalışmanız zorunlu değilse, 2 yaşa kadar kendiniz bakın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…