İş için bebeği bırakmak olarak görmüyorum bu durumu ben bebeği bıraktığı yok çalışan annelerin. Sonuçta yine bebeğin geleceği için çalışıyor anneler keyfi için değilMerhaba dostlar :)
Ben uzun bi süredir çalışıyorum doğum yaptım bebeğim 3.5 aylık şu an evden çalışıyorum 6 aylık olana kadar izindeyim. Ama sonrasında ne yapacağımı bilmiyorum başta bebeğimi kaynanama bırakırım diyordum fakat şimdi anne olup o duyguyu tadınca bırakmak istemiyorum. Annemin evi çok uzak her gün götürüp getiremem. Kaynanam da iyi güzel bakar ama 7 görümcesi 8 kardeşi var her birinin 3-4 çocuğu kaynanama giren çıkan belli değil kendisi de çıkar gider misafirliklere sürekli. E bu durumda kızım ellerinde harap olsun istemiyorum kaynanam misafiri gelse yemeğe işe dalacak kızım ortalıkta gidip gelecek E birde onun yetiştirmesiyle alışacak kaynanam nasıl gösterirse öyle öğrenecek ve bende bunu istemiyorum kızımı kendi eğitimimle büyütmek istiyorum. Siz olsaydınız ne yapardınız çalışmadan da duramıyorum çok seviyorum
Ben olsam benim evimde bakilsin isterdim. Zaten anneden ayri olacak bir de ortam degisikligi fazla gelir gibi. Bir de endiselerinizi cok iyi anliyorum, ayni endiseler bende de vardi, krese gidiyor benimkiler. Asla kaynanamin, bebegimi yetistirmesini istemezdim aslaMerhaba dostlar :)
Ben uzun bi süredir çalışıyorum doğum yaptım bebeğim 3.5 aylık şu an evden çalışıyorum 6 aylık olana kadar izindeyim. Ama sonrasında ne yapacağımı bilmiyorum başta bebeğimi kaynanama bırakırım diyordum fakat şimdi anne olup o duyguyu tadınca bırakmak istemiyorum. Annemin evi çok uzak her gün götürüp getiremem. Kaynanam da iyi güzel bakar ama 7 görümcesi 8 kardeşi var her birinin 3-4 çocuğu kaynanama giren çıkan belli değil kendisi de çıkar gider misafirliklere sürekli. E bu durumda kızım ellerinde harap olsun istemiyorum kaynanam misafiri gelse yemeğe işe dalacak kızım ortalıkta gidip gelecek E birde onun yetiştirmesiyle alışacak kaynanam nasıl gösterirse öyle öğrenecek ve bende bunu istemiyorum kızımı kendi eğitimimle büyütmek istiyorum. Siz olsaydınız ne yapardınız çalışmadan da duramıyorum çok seviyorum
Çok ihtiyacıniz yoksa 2 yaşına kadar kendiniz bakin.Ben öyle yaptım.iyi ki de yapmışım.Cocugunuzun yanında olmak , onun her anına şahit olmak ve güvenli bağlandığını bilmek kadar güzel birşey yokMerhaba dostlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?