Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten telefonuna bakarım genel olarak ama elime birşey geçmiyorKizin saclari da sifira vurdur mademya hu anlarsin dogal bebek saci mi kadin saci mi? Ayrica baska seyleri karistir madem suphelendin ne diyim
Karşıdan saçma göründüğünün farkındayım başkası yapsa şaşırırdım ve saçma bulurdum
Aynı şeyleri söylediğimin farkındayım ama aklımdan geçen bunlar, yoktur birşey yazanda oldu ama ben de eski kocamın/sevgilimin üzerinde saç gördüm sonra aldatıldığımı öğrendim diyende oldu
Saçlarımı kahve rengine boyadım akşam, saç mevzusunu eşime karşı karşı kapattım, arada telefonuna bakıyorum o kadar
Aslında böyle paronayak değildim yani önceden vardıda bayadır paranoyak durumda değildim ama ne olduysa şimdi herşeyi kontrol etmek istiyorum.
Adet dönemim yaklaşınca özellikle bu şekilde oluyorum
Evet bazen kızımın önlerinde kısa saçlar var onlar gibi, bazen benim ucunda kırılan sarı saçlarım var öyle gibi:))
Allasen hep aynı renk saçlar mı?
Eğer bunun dışında sizi şüpheye düşürecek bişey olmadıysa bahsettiğiniz konuda da emin değilsiniz sizin saçınız olmadığındanEşimin iş tişörtünde saç görmüştüm geçen hafta, pantolonunda da vardı. Böyle açık renk kısacık saç incecik, benimde saçımda ombre uçları sarı kırıklarım da var kopuyor bazen kendi kıyafetlerimde de görüyorum ancak iş kıyafetinin içinden saç neden çıkar
1 haftadır inceliyorum, akşam hiç yoktu, az önce çamaşırları makineye atarken baktım bir tane aşağıda bir tane iç kısımda var.
Dışarıda çalıştığı için ve evlere gittiği için bir yerden gelmiştir diye düşündüm ama altında 2 tane kazak var, üzerine iş tişörtü giyiyor onun üzerine de yelek giyiyor.
Bazen kuruyan çamaşırları topladığımda benim bile iç çamaşırımda saç oluyor, kızımın kıyafetlerinde vs, 1 hafta temizlik yapmasam evin heryeri saç oluyor
Bir de kızımın saçları dökülüyor ama onunki uzun, kendi saçıma benzediği için anlayamadım da
Dayanamadım sordum, her zamanki gibi bilmiyorum dedi, evlere gidiyorum bazen çok pis olan evler oluyor belki onlardan geçmiştir dedi, yeleği i çıkartıyorum dedi
Size soruyorum akşam olmayıp bugün olan saç yeleğini çıkarmayınca tişörtün altında olması mantığınıza uyuyor mu? Cevaplar mısınız
Eğer bunun dışında sizi şüpheye düşürecek bişey olmadıysa bahsettiğiniz konuda da emin değilsiniz sizin saçınız olmadığından . Bence bi kaç kez daha tekrarlamazsa siz fazla kuruntu yapıyorsunuz.Eşimin iş tişörtünde saç görmüştüm geçen hafta, pantolonunda da vardı. Böyle açık renk kısacık saç incecik, benimde saçımda ombre uçları sarı kırıklarım da var kopuyor bazen kendi kıyafetlerimde de görüyorum ancak iş kıyafetinin içinden saç neden çıkar
1 haftadır inceliyorum, akşam hiç yoktu, az önce çamaşırları makineye atarken baktım bir tane aşağıda bir tane iç kısımda var.
Dışarıda çalıştığı için ve evlere gittiği için bir yerden gelmiştir diye düşündüm ama altında 2 tane kazak var, üzerine iş tişörtü giyiyor onun üzerine de yelek giyiyor.
Bazen kuruyan çamaşırları topladığımda benim bile iç çamaşırımda saç oluyor, kızımın kıyafetlerinde vs, 1 hafta temizlik yapmasam evin heryeri saç oluyor
Bir de kızımın saçları dökülüyor ama onunki uzun, kendi saçıma benzediği için anlayamadım da
Dayanamadım sordum, her zamanki gibi bilmiyorum dedi, evlere gidiyorum bazen çok pis olan evler oluyor belki onlardan geçmiştir dedi, yeleği i çıkartıyorum dedi
Size soruyorum akşam olmayıp bugün olan saç yeleğini çıkarmayınca tişörtün altında olması mantığınıza uyuyor mu? Cevaplar mısınız