İş kıyafetinin içinden saç çıkar mı

Kizin saclari da sifira vurdur madem🤣🤣🤣ya hu anlarsin dogal bebek saci mi kadin saci mi? Ayrica baska seyleri karistir madem suphelendin ne diyim
Zaten telefonuna bakarım genel olarak ama elime birşey geçmiyor
İnce küçük saçlar evet ama kızımın saçını da kestirsem bu kez gittiğim evlerden gelmiştir bazen birşey ikram ettiklerinde oturuyoruz der

Siz çocuk mevzusunu ne yaptınız ben onu mersk ettim öncelikle?
Saç mevzusu da siz sarışınsanız kızıl saç sıyah saç bulunursunuz o zaman hayırdır deyip atlayın tepesine derdim fakat suçu ispatlanana kadar herkes masumdur:KK55::KK51:

Karşıdan saçma göründüğünün farkındayım başkası yapsa şaşırırdım ve saçma bulurdum
Aynı şeyleri söylediğimin farkındayım ama aklımdan geçen bunlar, yoktur birşey yazanda oldu ama ben de eski kocamın/sevgilimin üzerinde saç gördüm sonra aldatıldığımı öğrendim diyende oldu

Tamam da herkesin aldatilma ihtimali vardir kadin erkek...Bu ihtimal var diye her yeri,her şeyi didikleyelim mi?
Onlar saçi bulduktan sonra başka şekilde öğrenmişler ,ki saç renkleri farklimiş.Varsa zaten bir şekilde çikar,siz saçtan bir yere varamazsiniz.Ancak kendinizi doldurup doldurup psikolojinizi bozarsiniz.

Kendi kendinize söz verin ve bir daha kiyafetleri araştirmayin.Eğer bir şey varsa ( dediğim gibi her kadın erkek için bu ihtimal var) zaten bir şekilde öğrenirsiniz.Yoksa boşuna huzurunuzu kaçirmamiş olursunuz.

Ha eşiniz bu konuda sabikali olsa anlardik kuşkulanmanizi.Ama şimdi gerçekten çok yersiz.Kendi kendinizi doldurmayin,telkin edin.

Saçlarımı kahve rengine boyadım akşam, saç mevzusunu eşime karşı karşı kapattım, arada telefonuna bakıyorum o kadar
Aslında böyle paronayak değildim yani önceden vardıda bayadır paranoyak durumda değildim ama ne olduysa şimdi herşeyi kontrol etmek istiyorum.
Adet dönemim yaklaşınca özellikle bu şekilde oluyorum

Saçlarımı kahve rengine boyadım akşam, saç mevzusunu eşime karşı karşı kapattım, arada telefonuna bakıyorum o kadar
Aslında böyle paronayak değildim yani önceden vardıda bayadır paranoyak durumda değildim ama ne olduysa şimdi herşeyi kontrol etmek istiyorum.
Adet dönemim yaklaşınca özellikle bu şekilde oluyorum

Bu yüzden saçınızı mı boyadınız :KK57:
Saç bu ya, yürür gider. Bazen bir ucunu atletimin içinde, diğer ucunu üstümdeki kazağın dışında bulduğum oluyor.
Bir gün önce yoktur, bir gün sonra vardır, ne var bunda bu kadar şaşıracak?

bazen elimin vücüdun da bile benim saçım kalmış oluyor yine kendım buluyorum ve cok sasırıyorum.. gayet normal yanı.. belkı senın sacın da esının vucudunda falan kalmıstır gıyınırken gecmıstır

Saçım acayip dökülüyor, İşyerinde heryer benim saçımla kaplı, çalışanların her bir yerinden çıkabilir...

Obsesifsiniz takıntılısınız bence
mantıklı gelmiyor tabiki de kıl tüy için öyle aşırı yakın temasa gerek de yok...

kaç kez benim başıma geldi
Bu adam bu olaydan suçsuz çıkarsa sizden soğur diyeyim ben olsam boşanmayı bile konuşurdum...

normal mi bu davranış...
Karşınızdaki adamı nasıl etkileyeceğinizi düşünün bence...
Ha diyorsanız ben güvenmiyorum bu adama siz bilirsiniz...

Eşimin iş tişörtünde saç görmüştüm geçen hafta, pantolonunda da vardı. Böyle açık renk kısacık saç incecik, benimde saçımda ombre uçları sarı kırıklarım da var kopuyor bazen kendi kıyafetlerimde de görüyorum ancak iş kıyafetinin içinden saç neden çıkar
1 haftadır inceliyorum, akşam hiç yoktu, az önce çamaşırları makineye atarken baktım bir tane aşağıda bir tane iç kısımda var.
Dışarıda çalıştığı için ve evlere gittiği için bir yerden gelmiştir diye düşündüm ama altında 2 tane kazak var, üzerine iş tişörtü giyiyor onun üzerine de yelek giyiyor.
Bazen kuruyan çamaşırları topladığımda benim bile iç çamaşırımda saç oluyor, kızımın kıyafetlerinde vs, 1 hafta temizlik yapmasam evin heryeri saç oluyor
Bir de kızımın saçları dökülüyor ama onunki uzun, kendi saçıma benzediği için anlayamadım da
Dayanamadım sordum, her zamanki gibi bilmiyorum dedi, evlere gidiyorum bazen çok pis olan evler oluyor belki onlardan geçmiştir dedi, yeleği i çıkartıyorum dedi
Size soruyorum akşam olmayıp bugün olan saç yeleğini çıkarmayınca tişörtün altında olması mantığınıza uyuyor mu? Cevaplar mısınız
Eğer bunun dışında sizi şüpheye düşürecek bişey olmadıysa bahsettiğiniz konuda da emin değilsiniz sizin saçınız olmadığından
Eşimin iş tişörtünde saç görmüştüm geçen hafta, pantolonunda da vardı. Böyle açık renk kısacık saç incecik, benimde saçımda ombre uçları sarı kırıklarım da var kopuyor bazen kendi kıyafetlerimde de görüyorum ancak iş kıyafetinin içinden saç neden çıkar
1 haftadır inceliyorum, akşam hiç yoktu, az önce çamaşırları makineye atarken baktım bir tane aşağıda bir tane iç kısımda var.
Dışarıda çalıştığı için ve evlere gittiği için bir yerden gelmiştir diye düşündüm ama altında 2 tane kazak var, üzerine iş tişörtü giyiyor onun üzerine de yelek giyiyor.
Bazen kuruyan çamaşırları topladığımda benim bile iç çamaşırımda saç oluyor, kızımın kıyafetlerinde vs, 1 hafta temizlik yapmasam evin heryeri saç oluyor
Bir de kızımın saçları dökülüyor ama onunki uzun, kendi saçıma benzediği için anlayamadım da
Dayanamadım sordum, her zamanki gibi bilmiyorum dedi, evlere gidiyorum bazen çok pis olan evler oluyor belki onlardan geçmiştir dedi, yeleği i çıkartıyorum dedi
Size soruyorum akşam olmayıp bugün olan saç yeleğini çıkarmayınca tişörtün altında olması mantığınıza uyuyor mu? Cevaplar mısınız
Eğer bunun dışında sizi şüpheye düşürecek bişey olmadıysa bahsettiğiniz konuda da emin değilsiniz sizin saçınız olmadığından . Bence bi kaç kez daha tekrarlamazsa siz fazla kuruntu yapıyorsunuz.

ınsan kendı sacını cocugunun sacını tanır bılır sızden olsa bılırdınız
5 yıllık evlıyım esımın hıc ıcınden sac cıkmadı kı belımde uzun saclarım var yanı heryerden cıkabılecek bır sac
ıcınden sac cıksa tetıkte beklerdım acık soyleyeyım . normal degıl cunku hadı bır tane oturdugu yerden koltuktan yapısmıs olsun belıne sırtına falan
ama adamın ıcınden nasıl cıksın o sac

ben dalga geçilmesine anlam veremedim.Ortada bişey yoksa bile her kadın az da olsa kuşkulanır diye düşünüyorum.Sizin saçınız olduğundan emin değilseniz karşılatırın bence o saç teli ile sizinkini yanyana koyup bir bakın yakından.Ama paranoya derecesinde olması tabi ki doğru değil.Herşeyden önce eşinizi bunaltmamalı, bunu aile içinde huzursuzluğa vardırmamalısınız.Zaten ısrarla suçladığınız zaman hiçbir erkek varsa bile itiraf etmez

Eşyaları makinada kıl varsa üstüne geçer içte kalmıştır sizde farketmemişsinizdir. Benim eşimde iş kıyafeti giyer üstüne yelek ama saçım ne kadar toplasamda cıkıyor ordan geçen gün öğlen eve geldi sırtım deli gibi kaşınıyor bak diye bı çıkardım benim saçım 😀 afedersin iç çamaşırından bile cıkıyor saçlarımız adamın günahını alma 😀

Saç her an her yerde çıkabiliyor.. benim saçım eşimin sakalına dolanıyor bazen 😂

üstünden çıkar da donundan çıkmak heralde yani iş arkadaşının. omzuna filan düşebilir ya da aynı yere otururlar bi yerine takılabilir. ama donuna kadar girmez yani.

Back
X