İş kıyafetinin içinden saç çıkar mı

Hafta içi her akşam baktım. Bir akşam çoktu yeleğin de vardı pantolonun iç kısmında vardı,tişörtünde vardı. Hepsini temizledim
Bir dahaki akşam baktım bu kez yoktu, daha sonraki akşam baktım 1 tane vardı yine temizledim
Sonra yine baktım yoktu, en son dün baktım sadece tişörtünde vardı,
Yapmayin bunu kendinize yahu,her akşam saç kontrolü mü yapacaksiniz ? Dişardan bir kendinize bakin,nasil göründüğünüzü düşünün.
Elli kere ayni şeyleri yazip durmuşsunuz,yok akşam yoktu sabah vardi,yeleğini çikarmamiş,nasil girer akliniz aliyor mu vs.vs......Evet aklimiz aliyor,biri çarşaftan alezden yatağa geçiyor demiş,evet saç teli iğne gibi yürüyor denmiş ,alakasiz yerlerden çikabiliyor normal denmiş.Siz hala akliniz aliyor mu deyip duruyorsunuz.Bunlar şizofreni belirtileri,yapmayin bunu kendinize.

Yine de anlayamam ki kızımın saçları da açık renk sarı gibi
Onunda küçük küçük saçları var önde ince
Eğer çıkarsa bu sefer ya Kızımınsa diye aklıma gelir
Kizin saclari da sifira vurdur madem🤣🤣🤣ya hu anlarsin dogal bebek saci mi kadin saci mi? Ayrica baska seyleri karistir madem suphelendin ne diyim

Kızımında yatağında saç oluyor buna takılmıyorum ama taaaa eşimin iş kıyafetinin içinde çıkınca doğal olarak merak ettim, iş kıyafeti yani üstelik yeleğini çıkarmadığı halde yeleğin altında ki tişörte nasıl gelmiş, sizinde mantığınız alıyor mu
Almıyor ablacım, eşin iş için gittiği evlerden birinin hanımıyla yakınlaşmış.
Kadınlar da açmış kollarını senin eşini bekliyorlarmış.
Hemen boşanma davası aç.

Şimdi oldu mu?
İstediğiniz cevap buydu sanırım.
Bunu hepimizin mantığı daha iyi aldı.

Her akşam saç kontrolü mü yapıyorsunuz gerçekten?

Burada bir sürü şey yazılmış ama ikna olmamışsınız, sadece su sebepten eşinizle tartışmanız ise tamamen sizin suçunuz. Başka şeylerde varda şüphelendiğiniz delil bulmak içini saça taktınız acaba? Yoksa gerçekten normal değil yaptığınız. Eşiniz açısından da böyle bir şeyle suçlanmak eğer yoksa çok sinir bozucu bir durum.

Hersey bi tarafa da neden her akşam adamin kiyafetlerinde saç arıyosun hic aklima gelmez böyle bişey sizi şüphelendiren saç aramaya iten olay ne onu deyivermemişsin çünkü kimse kocasinin iş kiyafetinde saç aramaz ben aramam saçla aldatılip aldatilmadığımıda çözemem başka şeyler lazım boşuna kavga etmişsiniz

İşyerinde giydiği formayı eve getiriyor mu
Nasıl çıkıyor ben de anlamıyorum, ne güzel sorgalamamnız
Ben de bakmazdım hiç ama 1 haftadır deli gibi bakıyorum her akşam kıyafetlerine bilmiyorum içimden geliyor
Tabi evde yıkayıp ütülüyorum, çok defada denk gelip şahit oldum çünkü 🤗 saç renginden, uzunluğu kısalığından belli olur aslında

Aynı yerde topluyorum da toplayalı 1 hafta oldu. Hani yeni makineden çıkarsam tamam dicem ama daha akşam bakmıştım yoktu ama gündüz işten gelince yine vardı bende bunu anlamıyorum
.

İşyerinde şey yapacak hali yok adamın sen daha önce farketmemişsindir işyeri tozlu bir yer mi yaptığı iş üzerine kıl tüy toz yapıştıracak bir iş mi eşinin saç rengi ne onun kendi saçı olabilir vücut kılı olabilir

Saç her yerden çıkar. Başka şüphe uyandıracak bir durum var mı siz ona bakın. Yoksa öküz altında buzak aramayın. Saç /tüy her yere girer çıkar, bizim İzmir'deki kedinin tüyü Adana'daki kayınpederimin donundan çıktı.

adama sizinle yatarken yapıştı o saçlar sonra giyindi işte. ama siz inanamazsınızki size kavga falan lazım. her gün saç kontrolü o ne . fantazinizde adam evlere girerken hemen soyunup sarışınlara atlıyor dimi.

Süpürgeniz mi kötü? Benim saçı, tüyü çekiyor.

Konu sahibi bence DNA testine gönder.

Kendi evim değil annemin eviydi kardeşim de bekardı. Saç düzleştirince vs dökülenler illa ki oluyor. Her saat de süpürge açılmıyor sonuçta dolaşırken bile dökülüyor..

Canım saçlar iğne gibi yürür. Her yerdeler yahu çok şüpheleniyorsan. Sessizce takip et bakalım hareketlerini telini.
Hareketlerinde anormallik yok yani zaten bakmıyordum kıyafetlerine, telefonu ortada ama iş hattı var o işyerinde onu takip edemiyorum
Saç iğne gibi yürür ne demek
Hiç duymamışım

Saç arıyacak kadar işsiz misiniz kim bilir nerden gelmiştir sokakta uçuşan saçlar yeter 🤦🏻‍♀️

Çok basit gece bir teste tabi tutaydınız eşinizi. Bir günde iki kere aynı performansı gösteremez bence 🤦

adama sizinle yatarken yapıştı o saçlar sonra giyindi işte. ama siz inanamazsınızki size kavga falan lazım. her gün saç kontrolü o ne . fantazinizde adam evlere girerken hemen soyunup sarışınlara atlıyor dimi.
Bana kavga lazım değil ben hergün bakmıyorum
1 haftadır bakıyorum, daha önce iş kıyafetlerini makinaya atarken aklıma bile gelmiyordu, sadece akşam olmadığı halde gündüz nerden geldi ki diye merak ediyorum o kadar

Yapmayin bunu kendinize yahu,her akşam saç kontrolü mü yapacaksiniz ? Dişardan bir kendinize bakin,nasil göründüğünüzü düşünün.
Elli kere ayni şeyleri yazip durmuşsunuz,yok akşam yoktu sabah vardi,yeleğini çikarmamiş,nasil girer akliniz aliyor mu vs.vs......Evet aklimiz aliyor,biri çarşaftan alezden yatağa geçiyor demiş,evet saç teli iğne gibi yürüyor denmiş ,alakasiz yerlerden çikabiliyor normal denmiş.Siz hala akliniz aliyor mu deyip duruyorsunuz.Bunlar şizofreni belirtileri,yapmayin bunu kendinize.
Karşıdan saçma göründüğünün farkındayım başkası yapsa şaşırırdım ve saçma bulurdum
Aynı şeyleri söylediğimin farkındayım ama aklımdan geçen bunlar, yoktur birşey yazanda oldu ama ben de eski kocamın/sevgilimin üzerinde saç gördüm sonra aldatıldığımı öğrendim diyende oldu

O değilde yorumlar çok fenaaa:KK71:

Back
X