Yani beb sadece saca bakarak karae vermezdim.mantıklı değil benceMantığınız alıyor mu diye sordum zaten
Yani sizce mantıklı mı değil mi diye,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani beb sadece saca bakarak karae vermezdim.mantıklı değil benceMantığınız alıyor mu diye sordum zaten
Yani sizce mantıklı mı değil mi diye,
Yapmayin bunu kendinize yahu,her akşam saç kontrolü mü yapacaksiniz ? Dişardan bir kendinize bakin,nasil göründüğünüzü düşünün.Hafta içi her akşam baktım. Bir akşam çoktu yeleğin de vardı pantolonun iç kısmında vardı,tişörtünde vardı. Hepsini temizledim
Bir dahaki akşam baktım bu kez yoktu, daha sonraki akşam baktım 1 tane vardı yine temizledim
Sonra yine baktım yoktu, en son dün baktım sadece tişörtünde vardı,
Kizin saclari da sifira vurdur mademYine de anlayamam ki kızımın saçları da açık renk sarı gibi
Onunda küçük küçük saçları var önde ince
Eğer çıkarsa bu sefer ya Kızımınsa diye aklıma gelir
Almıyor ablacım, eşin iş için gittiği evlerden birinin hanımıyla yakınlaşmış.Kızımında yatağında saç oluyor buna takılmıyorum ama taaaa eşimin iş kıyafetinin içinde çıkınca doğal olarak merak ettim, iş kıyafeti yani üstelik yeleğini çıkarmadığı halde yeleğin altında ki tişörte nasıl gelmiş, sizinde mantığınız alıyor mu
Ya aynen o nasıl oluyor di miDonumuzun içinden bile saç çıkıyo oraya mi girmeyecek..
yav bacim bosa evham yapiyorsun bece cidden bak takinti galine getirirsin suphen varsa eline al teli illaki pir pot kirar vanim k bakmaÇok komik
Ben akşam uyuyamamışım, kızım tartışmayı görmüş
Keşke hiç yazmasaydın
Tabi evde yıkayıp ütülüyorum, çok defada denk gelip şahit oldum çünküİşyerinde giydiği formayı eve getiriyor mu
Nasıl çıkıyor ben de anlamıyorum, ne güzel sorgalamamnız
Ben de bakmazdım hiç ama 1 haftadır deli gibi bakıyorum her akşam kıyafetlerine bilmiyorum içimden geliyor
.Aynı yerde topluyorum da toplayalı 1 hafta oldu. Hani yeni makineden çıkarsam tamam dicem ama daha akşam bakmıştım yoktu ama gündüz işten gelince yine vardı bende bunu anlamıyorum
Süpürgeniz mi kötü? Benim saçı, tüyü çekiyor.
Konu sahibi bence DNA testine gönder.
Hareketlerinde anormallik yok yani zaten bakmıyordum kıyafetlerine, telefonu ortada ama iş hattı var o işyerinde onu takip edemiyorumCanım saçlar iğne gibi yürür. Her yerdeler yahu çok şüpheleniyorsan. Sessizce takip et bakalım hareketlerini telini.
Bana kavga lazım değil ben hergün bakmıyorumadama sizinle yatarken yapıştı o saçlar sonra giyindi işte. ama siz inanamazsınızki size kavga falan lazım. her gün saç kontrolü o ne . fantazinizde adam evlere girerken hemen soyunup sarışınlara atlıyor dimi.
Karşıdan saçma göründüğünün farkındayım başkası yapsa şaşırırdım ve saçma bulurdumYapmayin bunu kendinize yahu,her akşam saç kontrolü mü yapacaksiniz ? Dişardan bir kendinize bakin,nasil göründüğünüzü düşünün.
Elli kere ayni şeyleri yazip durmuşsunuz,yok akşam yoktu sabah vardi,yeleğini çikarmamiş,nasil girer akliniz aliyor mu vs.vs......Evet aklimiz aliyor,biri çarşaftan alezden yatağa geçiyor demiş,evet saç teli iğne gibi yürüyor denmiş ,alakasiz yerlerden çikabiliyor normal denmiş.Siz hala akliniz aliyor mu deyip duruyorsunuz.Bunlar şizofreni belirtileri,yapmayin bunu kendinize.