İş Konusu Yorum Lütfen!!

Cik hemen cnm.ustelik sigortasiz isci calistirmak suc.sizde buna gozyumdugunuz icin suclusunuz.

sgk dan gelirlerse yakalanırsanız ilk girdiğinden itibaren sigortanı yaptırıyorlar ve bi hayli fazla da ceza veriyorlar işverene.umarım yakalanırsınız da emeklerin boşa gitmez o adama da ders olur:)
bence iş bulana kadar sabret,parasızlık çok kötü.600 lira 600 liradır.ama kulağın açık olsun,arkadaşlarına falan sor işkurun iş ilanlarını takıp et vb.
işini garantiye alıncada çıkarsın

Arkadaşım git kendine daha iyi bir iş bul. Yaptığın sadece patronunu zengin etmek.
Sekreter, editör, servis elemanı derken 3-4 elemandan adam tasarruf ediyor.

Ayrıca 600 liraya Küçükçekmece´den Taksim´e gelinmez. Niye prim veriyorsunuz bu patron milletine.
Çıtalarınızı yükseltin. Tabir-i caizse kendinizi ucuza pazarlamayın!

Atılımcı olun, girişimci olun, iş yapmaktan kaçınmayın, karınca gibi çalışın hak ettiğiniz yerlerde çalışın.

Kesinlikle bir an evvel kendinize başka bir iş bulun. . Sizi resmen sömürüyorlar hem sigorta yapma hemde cüzii bir rakam ver . . Oh ne ala. .

kesinlikle en acilinden başka iş arayın..
asgari ücret + sigorta bu halinizden kat kat iyi..

Onu düşünüyorum zaten arkadaşım...
600 lira 600 liradır diyip katlanmaya çalışıyorum açıkta kalmakta var.

Bende öyle düşünüyorum. Tamam burda cumartesi pazar çalışmıyorum akşamları 5 buçuk 6 gibi çıkıyorum ama 8 buçukta evde oluyorum... Sigortasız ve 600 lira maaşla nereye kadar durabilirim burada.
yok canım evinize daha yakın bir yerde bulursunuz. benim arkadaşım ümraniyede okul servisi şirketinde sekreter, ayda 1000 küsür alıyor ve h.sonu yok, yazın da tatili var, okul kapalı olduğu için.

Haklısınız ama ilk iş deneyimim olduğu için tecrübe de kazanayım diye girdim hemen buraya. Ailemle yaşıyorum fazla harcamam yok diye 600 lirayı kabul ettim ama sigorta yapmıyacaklarını bilmiyordum. Harcamalarım da arttı 600 lira neyime yeticek.

600 lira çok az ..
1.000 yine biraz normal ..

yok canım evinize daha yakın bir yerde bulursunuz. benim arkadaşım ümraniyede okul servisi şirketinde sekreter, ayda 1000 küsür alıyor ve h.sonu yok, yazın da tatili var, okul kapalı olduğu için.
Neler yapıyor orada, o tarz işlere göz atıyorum artık zaten.

Neler yapıyor orada, o tarz işlere göz atıyorum artık zaten.
ya muhasebe tarzı işlere de bakıyor, öğrendi, velilerle görüşüyor, çay yapıyor beraber içiyorlar falan, kendi odası var ama rahat. boş zamanında ders çalışıyor açıköğretim.

ben 2 yıl önce hukuk bürosunda sekreterlik yapıyordum 850 maaş şuan devam etseydim 1000 olurdu yemek yol ssk vardı 850tl haricinde tabi 600 tl nedir sekreterlik gayet güzel bir meslek birde ingilizceniz olursa dah iyi yerlerde çalışabilirsiniz

çalışma saatleri güzelmiş beğendim
ama sigortasız çalıştıramazlar 600 de çok az
en az 900 veriyor her yer
yol çekiyorsun bi de o kadar
evine yakın yerlerde iş bakmalısın bence
nerden buldun bu işi canm biri falan mı tavsiye etti
ayrıca mesleğin nedir üni mezunu musun?

Evet canım. Dergide editörüm

Evet ay sobu gelsin Allahın izniyle maaşımı alayım sekreterlik bakıcam.

600 tl....
sigorta da yok..
patrounuzla neden konusmuyorsunuz sigorta konusunu..
ayrıca stajyer misiniz

Başta neden kabul ettiniz ki ? İşini yapabilsen yine amenna katlan iş öğrenene kadar dicem de bu şekilde çekilcek dert değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…