• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

is konusu

hayat bu belki iyi belki kötü olur canım . iş hayatı bu.
esas soru sen babanın yanından ayrıldıktan sonra onların sana karşı herahangi bir olumsuz seni mutsuz edicek tepkileri olurmu.
eğer onlar bir problem yaratmazlarsa mutsuz olduğun yerde durma şansını dene derim.

Kizlar Merhaba babasıyla çalışıp memnun olmayıp başka bi işe girenler ve memnun olanlar varmi?

Canım hayat senin hayatın,başkalarına bağımlı olma bence kendi babanla çalışmak evet belki daha kolay ilk düşündüğünde ama sonradan kendi ayaklarının üzerinde duramadığını hissedebilirsin :)

Ben esimden bosandim bilenler var fakat söyle bişi oluyor en ufak şeyde başıma evliligimi kakiyorlar buda zoruma gidiyor tamam ben bi hata yaptım ama bu hatayı hayatıma mal ettirmek istemem akşam is cikisi gezmek suç sadece pazarim var suç işte ise kizkardesime ve çalışanlara gösterilen toleranslarin birazi bana gosterilmiyor ne desem babam direk aklını başına topla akıllı ol diyor Evde de annem konusmuyor sadece küçük kardesimle iyiyim bi işe kalkissam yapamazsın beceriksiz....şimdi ben yoruldum psikiyatrde gidiyorum

Back
X