• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş Konusu

Hanımlar hepinize iyi akşamlar.
Tam 3 buçuk ay sonunda nihayet evime yakın bir iş buldum, bir otomotiv firmasında araba alım satımı yapıcam. Muhasebe bölümündeyim ama pek muhasebelik bişey yok araba alım satımı yapıldığında sözleşme hazırlıycam araba sigortalarının poliçe bilgilerini sigorta firmasına gönderip gelen poliçenin çıktısını alıcam, para havalesi yapıcam vs. Ama hiç bir bilgim yok bu sektörde nasıl yapıcağımı anlattılar ama göstermediler. Bilmiyorum yapabilir miyim aslında çabuk algılarım ama çok korkuyorum yanlış yapmaktan. Ne kadar rahat olmaya çalışsamda çok gergindim. Aklımda bi sürü soru var yapabilicek miyim diye o poliçeleri nasıl yapıcam vs. Bu sektörde veya benzeri işlerde çalışan yaşıtlarım, ablalarım varsa bana biraz bilgi verebilirler mi iş hakkında?
Bu korkumu ve huzursuzluğumu nasıl yenebilirim nasıl öğrenebilirim?
Hepinize teşekkürler.
Hayirli ugurlu olsun
Isin kapsamini bilmiyorum ama cok kolay oldugunu soyleyen tanidiklarim var
Tertemiz giyin kusan git bir ismis,rahatsin kimse de sana laf maf sokmaz etmez gayet medeni bir ortam ,policeler sozlesmeler hep taslak uzerinden kopyala yapistir zaten ;)

Back