Bir de adresi verseniz tamam, herkesi tanımış kadar olduk
Bu kadar dert değil iş yeri insanları, sanki herkes mükemmel insanlar arasında mı çalışıyor? İş saatini doldurmaya bakın, işinize bakın varsın arkadaş, dost olmasınlar; yeter ki zararları dokunmasın.
Yakınlarda büyük ilçe varsa oraya gidin, şehir merkezi ne kadar uzakta bilmiyorum ama karartın gözünüzü gidin. Hiç olmadı ucuzundan bir araba alın, işinizi görsün yeter.
Kimseyle de kötü olmayın, tartışmayın iyice çekilmez olur.
Sıkıldım ama insan etrafında bir süre sonra kendisinden başkasını arıyorYalnızlık iyidir ya. güzel yani.
ben
>Sağolsun arada kapıyı çalıp bi eksiğin var mı diye sormazlar. Kirayı vermek için bile peşinden koşturuyorum koskoca adamın. Kış geliyor. Geçen kışı ev sahibinin pintiliğinden üşüyerek geçirdim.
anlamadım
ev sahibi neden sorsun ki sana
yani daha ne istiyorsun
karışmıyor görüşmüyor
her an kapında değil
üşüme konusunu biraz aç merkezi mi sistem neden sen üşüdün onlar pinti diye
mesleğinizde genelde bu şikayetler var
zaten çoklu çalışılan çoğu işte var benzer şikayetler
umursama bunları
bir de memlekete gitmek vs gibi şeylerle üzme kendini
doğduğun değil doyduğun yer
haaa ille de akran olması gerekmez ki arkadaşın vs nin genç az demişsin
bak ben buraya bunları yazdım ama senin ile aramızda muhtemelen 10 yaştan daha fazla vardır
Sınırsız internet var inanın onlardan da bir süre boyu uğraşıp sıkıldığımdan dertleşmek istedim biraz :)Yalnız olmanın tadına varsana sınırsız internet bağlat istediğin herşey var film dizi vs vs kitap oku örgü ör hobi filan yap bilmiyorsan öğrenmeye çalış
Siz ne durumdasınız ki :)Saglikci olcaksin ama bunlarin hepsini yasicaksin deseler kosa kosa giderim Ah ah, yer degiselim mi
Ben yine söylüyorum her gün çalıştığım için şükrediyorum. Allah herkese nasip etsin. yine diyorum.Biraz karamsar olabilir misin? Sanki herşeyden fazlasıyla şikayetçiymişsin gibi geldi bana. Bir mesleğin var, kendi paranı kazanıyorsun, sağlığın yerinde çok şeyin var teşekkür edecek. Bu kadar şeyi kafaya takmak için boş vaktinin çok olması lazım. Nöbet sonrası günlerini doldur. Kitap oku, dizi izle, kek yap arkadaşını çağır, kursa git, yoksa da internetten blogları vs takip edip hobi edin.
Çook teşekkür ederim düşünceleriniz,tavsiyeleriniz için gerçekten seni anlıyorum diyen birisine ihtiyacım vardıİş yerindeki garip canlılar her yerde her meslekte var maalesef, benim o konudaki çözümüm iş yerinin bir yalan dünya olduğunu ve mesai saatleri içerisinde rol yapmak gerektiğini düşünerek çözmeye çalıştım. Hele ki küçük bir yer diyorsun elinden geldiğince kötü olma kimseyle. Eğer başka bir yere tayin olma şansın varsa onu yapmaya çalış. Veya memleketin neresi bilmiyorum ama özel hastanelerde hemşirelik düşünsen orada şartlar nasıl?
Evde yalnız yaşamaya gelirsek, anlarım seni canım 7 sene yalnız yaşamış bir kişi olarak bazen ne kadar sıkıcı olduğunu, eve gelince bir sohbeti özlediğini, hele ki pazar kahvaltılarında bir başına masada oturmanın tatsızlığını bilirim. Her daim kitap okumak, film seyretmek keyif olmaktan çıkar. Arada bir ailenizden birileri yanınıza gelse, yok mu öyle bir fırsat. umarım bu yalnızlık da iyi bir eş bulunca çözülecekhastaneden de belki daha kafanıza göre bir arkadaş bulursunuz.
soğuk konusunda da ilk aklıma gelen bir küçük yağlı radyatör alıp takviye yapmak oldu. Kafanıza göre ısıtırsınız yattığınız odayı belki.
Memlekette özleminden ölüp bittiğim bir muhabbet kuşum varben senin yerinde olsam çoktan basıp gitmiştim heralde, hem iş yerimi sevmicem ki hayatımın yarısı orda geçiyor, bide eve gelince beni neşelendirecek bir şey olmayacak kafayı yerdim. bence sen eve eğer sonuna kadar bakabileceksen bir kuş, kedi falan al arkadaşlık etsin sana ama sonuna kadar bakabileceksen al, hayvan mundar olmasın zevk için. ya da sevgili yap dicem, onun içinde dans kursu, müzik kursu gibi birşeyler deneyebilirsinhem hobi edinirsin, kısmetsede sosyalleşerek sevgili bulursun
Memlekette özleminden ölüp bittiğim bir muhabbet kuşum varCiddi ilişkim var o merkezde :) Merkez uzak çok sık görüşemiyoruz :) Tanışma vs işlerim olacak kısmetse bayramdan sonra.Kısmetse ardına nişan. Belki işler düzelmezse nikah kıyıp gitmeyi planlıyorum tabi sevgili babacımın bundan haberi yok
İnşallah düşünebilidiğim en son çarem buOoo o zaman bende çareler tükendi,en iyisi dediğin gibi nikahı kıyıp kocan yoluyla gitmek o zaman
Çook teşekkür ederim düşünceleriniz,tavsiyeleriniz için gerçekten seni anlıyorum diyen birisine ihtiyacım vardı
Şuan için meslekte 1 yıllık olduğumdan dilekçe vs ile tayin şansım yok. İstifa edip özel hastane işi de çok paralamıştım kendimi kpss için bırakmak istemiyorum binlerce insan var atama bekleyen
Yalnızlık konusunda da anlayışınız güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. Evet en çekilmez anlar yemek masaları malesefinşallah güzel bir sonuca varırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?