İş ortamı,ev,yalnızlık

Evet ufaktan o tür şeylere bakarken buluyorum kendimi
Gerçekten çok teşekkür ederim zaman ayırıp tavsiyelerde bulunduğunuz için.Nasıl mutlu oldum bilemezsiniz

O zaman kolay gelsin, iki sene önce evlenmiş ve bu düğün kına organizasyonları ile hobi olarak uğraşan biri olarak sormak istediğin bir şey yazabilirsin
Rica ederim, bak mutlu olmak bazen çok kolay. Pozitif bakmaya çalış ki pozitif enerjin seni ele geçirsin.

Abimle evlen sen marmarada yaşıyoruz güzel bir şehir burası kurtul be üzüldüm haline:)

Ben ilk atandığım Yerde yaşadım bu durumun daha kötüsünü 2 yıl. O Zaman'lar internet, leptop, akıllı telefon falan yoktu vardı ama herkes öle kolay alamazdı. Haftasını yanlız sinemaya giderdim. Ne sıkıcı günlerdi. Seni çok iyi anlıyorum. Zorluk yaşamadan olmuyor bazı şeyler.
Kimseyle muhattap olma hehehe de geç.

Sevgilin de var daha ne?O bile bir guzellik.
AMA saglik ortamlari grnelde kotu .Niye boyle bilmem

H
Yurtdisinda bile mi var boyle profosyonellikten uzaj seyler.?

Güldürdün ya
Daha iyi çalışma şartları daha güzel ortamları olan yerler senin olsun

Çok teşekkür ederim güzel vaktinizi ayırıp güzel tavsiyelerde bulunduğunuz için çok haklısınız :)

Aynen tek teselli "yerinde olmak isteyen binlerce kişi var şükret" oluyor zaten her zaman çok teşekkür ederim

Evet bir ara kitap alemine öyle bir dalıyorum ki sonra bir süre sıkılıyorum sonra bir süre sonra tekrar başlıyorum döngü halinde

Var mı dizi öneriniz o halde

Çalışalı 1 yıl oldu ama asaleti alamadık. Hastanede bir şeylere şahit olunca da her şeyden korkmaya başladım bu şikayet konusunda
Aile sağlığı merkezleri var ama o da ordaki doktorun torpiline ve hastanedeki başhekimin gönderme iznine bağlı sanırım ne güzel olurdu oysaki

Aynen evet en kötüsü de yemek yapıp yiyememek. İnsanın boğazından geçen bir lokma bile zehir oluyor kimi zaman. Bu yüzdendir çalışmaya başlayan arkadaşlar 8 kilo aldım derken ben henüz 47 kilo dayım

Yaa siz daha şanssızmışsınız üzüldüm Evet Gökkuşağı görmek istiyorsan ıslanmasını bileceksin diyorlar sırılsıklam olduk bekliyoruz

Ben de bir ara yalnizlik çekerdim . Simdi ise cok arkadasim var diye kendime vakit bulamiyorum. Alip basimi gidesim kendimi dag evine kapatasim geliyor valla .

En guzel zamanlar tek gecirilen zamanlardir. Kiymetini bilin . Dizi izleyin ( ilgi alaninizi soylerseniz onerebilirim ) , imdb top 250 listesini acin hosunuza giden filmleri izleyin . Kitap okuyun . Klasikler favorimdir . Yeni yemekler deneyin . Kendinizle ugrasin . Bakim yapin . Parka cikip kitap okuyun ... Bak simdiden o kadar cok sey cikti ki

Evrenin temel yasasi : Siz bir seyi istemeyi biraktiginiz zaman olur . Cidden arkadaslar konusunda da bana boyle oldu .
Her neyse eger ayrintili olarak dizi , kitap tavsiyesi isterseniz verebilirim .

Hayatinizin tadini cikarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…