İş ortamı,ev,yalnızlık

Egitim tayini yaptirip cik o hastaneden. Calis lys ye yap 250-280 puan kazanirsin biyolojiyi al tayinini gittigin yere. Oradaki duzen oyle gelmis oyle gider sen degistiremezsin kesinlikle. Onun icin oradan cikmaya calis sadece

Evet ufaktan o tür şeylere bakarken buluyorum kendimi
Gerçekten çok teşekkür ederim zaman ayırıp tavsiyelerde bulunduğunuz için.Nasıl mutlu oldum bilemezsiniz

Hakkaten sorun buraya konu acacak kadar buyukmus bide icinde cikilmasi zor arap sacina donmus gibi

Maddi sıkıntiniz yoksa eger idareyle falan konusup semt polikniklerine trsm ye yada bulundugunuz ildeki baska bir hastaneye gecme sansiniz yok mu

Cevre konusu nasil hallolur bilmem ama o evden cikmaniz bence sizin icin avantaj saglar gibi görünüyor

Aslinda en guzeli ogretmen evini falan dusunseniz benim arkadasim vardi ogretmen evinde kaliyordu ve cok memnundu tek kisilik odada kalabilirsiniz baskadiyla rahat etmem diyorsaniz

Hem yemek konusunds rahatti hemde bulundugumuz ilde yerlisi olsun memuru olsun tanimadigi kikse yoktu diyebilir

Egitim tayini yaptirip cik o hastaneden. Calis lys ye yap 250-280 puan kazanirsin biyolojiyi al tayinini gittigin yere. Oradaki duzen oyle gelmis oyle gider sen degistiremezsin kesinlikle. Onun icin oradan cikmaya calis sadece
Bu sene geçti bakalım eğitim için dışarıdan bitirmem gereken bir bölüm ile uğraşıyordum :) Evet düzeni değiştiremiyoruz kesinlikle ne naparsak yapalım teşekkür ederim :)

Bu sene geçti bakalım eğitim için dışarıdan bitirmem gereken bir bölüm ile uğraşıyordum :) Evet düzeni değiştiremiyoruz kesinlikle ne naparsak yapalım teşekkür ederim :)
Egitim bu konuda cok faydali oluyor

Bu yil bildigim bi hastanede egitimle giden cok saglik personeli oldu o yonden sansinizi deneywbilirsiniz zaten gittiginiz yerde hizmet puanina ekleniyor yanlis hayirlamiyorsam egitim bittikten sonra donmenizde gerekmez sanırım

Yok öyle bir şansım maddi durum olarak da şuan için ve önümüzdeki 3- ay için tek başıma biraz yetemiyorum genç olunca oydu buydu çeyiz taksitleri falan
Öğretmen evinde o kadar uzun süre kalınabiliniyor mu ?

Yok istemedikçe kolay kolay döndürmüyorlar bu sene geçti bakalım :)

Evet dogrudur sanirim biraz pahalli oluyor ama yine bence ev kirasi fatura mutfak vs vsexrtalarla yine tedayli dusununce cokta fazla olacagini zannetmiyorum

Uzun sureli kalinabiliyor ogretmenevlerinde arkadasim 3. Yilinda ve uzun sureli oldugu icin ucret konusundada yardimci oluyorlar diye biliyorum

Ama emin olun bence bircok acidan rahat edersiniz ozellikle bulundugunuz yerdr her kesimden cevreniz olur

Hmm aslında olabilir bir fikir aileme bi danışmalıyım Çok sağolun

Allah razi olsun gecti benden artik insallah siz mesleginizin guzelliklerini yasarsiniz

Allah sizden de razı olsun inşallah :)

Ah ah Sen böyle anlatınca özel hastanemi sevdim
Yani çalıştığın ortamdaki insanlar gerçekten çok önemli. Benim çalıştığım yerde bir tane kadın vardı sürekli şikayet ederdi iftira atardı.
Yok neymiş ben bir yere gidiyormusum 5 saat gelmiyormusum düşün. Ben sorumlumun arkasından dedikodu yapiyormusum.
Sorumlum normalde çok iyi insandır ama o kadına inanırdı hep
Ben bunu sprumluma baş hemsire yardımcısına baş hemsireye herkese söyledim ama hep bir çıkış yolu buldu . ama en sonunda kendi kazdığı kuyuya kendi düştü ve gitti.
Özel hastane olduğu için hep genç kesim bizim hastane . ama orta yaşlılarda var bazen onlarla daha iyi anlasiyorum valla. Diğerleri çocuk gibi geliyor .
Önümüzde atamalar var belki gençler gelir hastanene. Belki ben gelirim kız :)

Bilmediğim bir yerde yalnız halde bunları yaşamadım ama ruh halinizi tahmin edebiliyorum.
Servis ortamları, hastaların belki her gün, belki yılda bir değiştiği ama kaygıların hiç değişmediği biraz gergin ortamlar. Çalışma arkadaşlarınız da yardımcı olmayınca, açık arayınca gerçekten çekilmez oluyor. İnsan o 24 saat hiç bitmeyecekmiş gibi hissediyor.
Bu duygudan kurtulmanın en iyi yolu orayı eviniz gibi benimsemek bence. Ancak o zaman açığınızı arayan insanlara "Benim işim, benim çalışma ortamım. Sorumluluğumu da yerine getirdim. Rahatsız olacak biri varsa o ben değilim. Herkes kendi işine baksın." mesajını verebilirsiniz.
İyi tarafı, o şehirde çalışma zorunluluğunuzun er yada geç bitecek olması. Bu süre zarfında evde gerçekleştirebileceğiniz size bir şeyler katacağınıza inandığınız uğraşlarla meşgul olun.
Serviste de her şeye rağmen güleryüzlü ve dışa dönük olmanızı tavsiye ederim. Size uygun arkadaşlar sizi bulacaktır.

Yaa kıyamam üzüldüm gerçekten,iş hayatı böyle bir yermiş malesef.Bende yeni çalışmaya başlayan biri olarak gördüm bunu.
Gerçi bende hiç bayan çalışan olmadığından çekememezlik olayı vs pek olmuyor.Ama erkeğin dedikocuusu var işte,o daha fena.

Kendi kendine mutlu olmaya çalışmaktan,şükretmekten başka yapacak bir şey yok sanırım.Ama bu günlerde geçecektir,illaki başka bir yere tayinin çıkacaktır

Ben de doguya ataandıgımda benzer sorunlar yasamıstım.. Ortam yok. Insanları bır garıp..

Ama arkadas ortamı genc eglencelıydı.

Sımdı batıdayım. Arkadas ortamı 50 ve uzerı. Cok sıkılıyorum

Ama yıne de ınsan kendıne bır yol bulmalı. Ben bu yıl cok kıtap okuyorum mesela. Kafamı boyl dagıtıyorum

bende hastanede yarfumci saglik personeliyim buyuk bir hastane ancak dedikodu cok fazla alismakta cok zorlanfim sacma sapan seyler anlatmaya kalksam. cok kotudur senin icin ancak baska bir yere tayin olana kadar takmamaya bak ezilme milletin kimle ne ysptiginada bakma.evde bol bol kore dizisi izle kafa dagitirsin

Peki bu şikayetinizi müdüriyete yazsanız olmaz mı?(bakanlıktan bahsediyorum) Sağlık işi ciddi iştir böyle yürümez ki. Şikayet edemiyorsanız bile başka bir sağlık kuruluşunda çalışmanız mümkün müdür?

yasamayan bilmez valla ben de yasadım yazları yurtdısında aynı sıkıntıyı allahtan gezecek dolasacak yer vardı merkeze yakındım cıkıp geziyordum dolasıyordum da her gun gez gez para harcamaktan batmıstım bu sefer de. cok zor valla ben cok iyi anladım seni bir sure sonra yemek bile yapmıyor ınsan ac ac oturuyorsun bilgisayar basında, ben öyleydim. bir caresi yok valla ne diyim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…