- 28 Mayıs 2021
- 1.682
- 714
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Özel hayatınız hakkında kimseye açıklama borçlu değilsiniz.Kızlar kasımda avukata vekaleti verip boşanacağım inşalah ama benim bir çalışma ortamım var .En yakın 2 arkadaşım süreci biliyor , diğerleri de kaldığım yer değişince soruyorlar vs ben de bahane buluyorum .Yeni gelen kişiler de var herkes evli olarak biliyor ama evliligimle ilgili hiç bir soru duymak istemiyorum.Yüzük takmıyorum ve kimseye boşanma olayını söylemeyi düşünmüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Mesela işte eşin nerde görev yapıyor vs gibi sorularEn yakınlarınız dahil kimseyi ırgalamaz bu süreç.. kimseye birsey anlatmak.zorunda hissetmeyin kendinizi.. kimsede soru sormaz eğer setinizi sert ve net çekerseniz.. Hakkınızda hayırlısı olsun
Ayrıldık biz diyip geçin, insanların bu herseyi bilmek istemesi gereksiz samimiyet göstermesi çok sıkıcı gercektende..Mesela işte eşin nerde görev yapıyor vs gibi sorular
Ayrıldık biz diyip geçin, insanların bu herseyi bilmek istemesi gereksiz samimiyet göstermesi çok sıkıcı gercektende..
Beğenmeyen en fazla küçük oğluna almaz napalım.1 yıl içinde boşanacak olmamda korkutuyor beni duyarlarsa ne derler diye
Onlar çok samimi arkadaşımE zaten 2 kişiye söylemişsiniz duyulur artık. Güveniyorum demeyin iş ortamında ne güveni. Ayrıca kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz adı üstünde özel hayat. İsterseniz evlenip 2 gün sonra ayrılırsınız kime ne!
İş yerinde çok samimi arkadaş olmaz kimse duysun istemiyorsanız kimseye söylemeyeceksiniz.Onlar çok samimi arkadaşım
Hiç kimseye hiç bir şey söylemek zorunda değilsiniz. Dünya kadar insan var sessiz sedasız boşanan.Kızlar kasımda avukata vekaleti verip boşanacağım inşalah ama benim bir çalışma ortamım var .En yakın 2 arkadaşım süreci biliyor , diğerleri de kaldığım yer değişince soruyorlar vs ben de bahane buluyorum .Yeni gelen kişiler de var herkes evli olarak biliyor ama evliligimle ilgili hiç bir soru duymak istemiyorum.Yüzük takmıyorum ve kimseye boşanma olayını söylemeyi düşünmüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?