Iş ortaminda boşanma sürecinde nasıl bir tutum izlenmeli

Ne kadar saklarsanız o kadar insanlar merak edip konuşuyor emin olun. Anlaşamadık boşanıyoruz derseniz 2 kere soru sorup bırakıyorlar. Benim oda arkadaşım boşanıyor kadın rahat rahat herkese söyledi. Millet ilk söylediklerinde düzeltemez misin falan dedi. O da düzeltsek böyle olmazdık herhalde tarzı bi kaç kişinin ağzının payını verdi. Kimse sormuyor da konuşmuyor da şuan. Bu konuda net olun mahçup gibi değil olması gerekenin bu olduğundan kendinizden emin cevap verirseniz kimse konuşamaz.

Isyerinde neden ozel hayatini anlatiyorsun ki? Isi ozel hayatini ayirmazsan, o en yakin arkadasim dediklerinin de saglam darbesini gordugunde darmaduman olursun. Tecrubeye sabit.

3 ay önce boşandım ve haliyle duyuldu. Ama ben gizleme gereği duymadım o süreci de maalesef dibine kadar yaşadım. Çok şükür kalabalık bi yerde çalışmama rağmen çok fazla soru soran olmadı soran olursa da anlaşamıyoruz ayrıldık dedim ve kimse ikinciye sormadı.

1 yıl içinde boşanacak olmamda korkutuyor beni duyarlarsa ne derler diye
İyi de soyadiniz degisecek. Mail adresiniz vs degisecek. Gizli sakli yasamaktansa bir kere soyleyin kendi ekibinize. Mesafeli konusun kimse size birsey soramasin. 2 dedikodunu yaparlar hayatlarina devam ederler.
Benim bir is arkadasim baska bir sehire tayin istemisti ben de “aaa senin esinin isi burdaydi nasil ikna ettin” dedim kem kum etti. Sonra birileri bana onlar bosaniyor dedi. Onceden bilsem boyle pot kirmaz dikkatli davranirdim.

İş yerimizde bir arkadaş eşinden ayrılmış. Yaz tatili dönüşü soyismi değişince haberimiz oldu. Yakın olanlar belki biliyordur ama ne öğretmenler odasında, ne yemekte orda burda daha kimseden bir kelime duymadım. Olgun insanlar ile çalışıyorsanız bahsi geçmez bile.

Ayrıca insanlardan çekinmeniz gereken bir durum yok. Demek ki öyle gerekmiş. Hayatınızın güzelliklerle dolmasını diliyorum

Bu saklanacak bir durum değil, utanılacak bir durum değil, kimseyi ilgilendiren bir durum da değil.

Ama ben boşanacak olsam iş yerindeki dengesiz, şerefsiz kişiler bana yavşamasın, akıllarının ucundan bana asılmak geçmesin diye evliymiş gibi davranmaya devam ederdim diye düşünüyorum.

kimsenin kötü düşünceleriyle uğraşamam, sırf boşandım diye şanslarını deneme cesaretlerini göstermelerini midem kaldırmazdı sanırım.

o nedenle hiçbir açıklama yapmadan normal hayatıma devam ederim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…