İş seyahatlerine giden sevgili/eş

Benim eşim yurtdışına altında çalışan bir kadınla başbaşa gidiyor iş gereği.
Üstelik aynı otelde kalıyorlar. Ben öleyim o zaman şuan karar verdim. :silah:

Sevgiliniz ayartılmaya müsaitse yapacak bir şey yok.
Adam yurt dışında da ayartılır, yurt içinde de. Kaldı ki sizin yanınızda bile ayartılmaya müsait olur.
Ayrıca unutmayın, ayartan yoktur, ayartılmaya gönüllü olan vardır.

Yani sonuçta her şey sevgilinizde bitiyor. Güvenmiyorsanız bu ilişkiyi devam ettirmeyin.

Eşim iş için iki haftalık Bursaya gitmişti, haftasonunu iple çekiyordum aklım sıra süpriz yapacaktım. Cuma akşamı işten çıkar çıkmaz atladım otobüse gittim Bursaya. Otelinin de adını biliyordum, resepsiyona eşimin odasını sordum falan.

İki görevli birbirlerine bakıp sessizce hmmm baskına gelmiş dediler :KK48::KK48: inanın bana hiç aklımın ucundan geçmedi, güven sadakat bu konuda ne varsa tüm bunları biz oluşturuyoruz yada yıkıyoruz. Hala da şehir dışına çıkar en ufak bir tedirginlik aklımdan geçmez ama şu bir gerçek ki birine çok değerli olduğunu fazla hissettirirseniz ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz bunu unutmayın. Keyfinize bakın hayatı kaçırmayın en güzel şekilde yaşayın derim ben.

Kizli erkekli mi?
Bu kelimeleri arka arkaya kullaninca aklima belli bir grup geliyor.
sevgiliniz normal yasaminda hic kadin gormemis mi ki otele gidince aldatma ihtimali olsun? Sokakta buldugunun da pesine takilip gidebilir neticede

Ayarmayacak olan adam ayarmaz. Güvenin eksik olduğu bir ilişki. Ki alkol falan alıyor gayet rahat bi ortamı var demek ki neye takıldınız ki kızlı erkekli falan diye Allah aşkına... Yapacak adam sen dibindeylen de yapar. Otel, alkol, kız erkek iş arkadaşları deyince direk aklımız sekse mi gitmeli. Hepimiz çalışıyor ve iş ortamlarımızda kadın da var erkek de. E ama napıyoruz iş ilişkimiz çerçevesinde seviyeli davranıyoruz. Yok samimi isek de zaten bu insanlar bizim eşinizi sevgilimizi tanıyor.

Esim de ben de farkli zamanlarda sehir disi is seyahatlerine gidiyoruz, mesela dun bugun ailevi bir saglik problemi nedeniyle katilmadim ama sehir disi seyahatim vardi, hic otellerde is arkadaslarimla sevismedim, esim de sevismemistir sanirim, aksine ihtimal versem evliligimi surdurmezdim.

Sevgilim özel sektörde büyük bir şirkette çalışıyor. Şirketi onu ayda 2 kere şehirdışına gönderiyor. Gittiğinde de otelde kalıyor. Her gittiğinde akşamları iş arkadaşlarıyla otelde yemek yiyip alkol falan alıyorlar. Kızlı erkekli birlikte vakit geçiriyorlar. Ben de ister istemez kıskanıyorum. Adama otel odasından dışarıya çıkma diyecek halim de yok. Sıkılır yani sonuçta. Kaldı ki ben desem ne olacak. Gizli saklı yine onlarla takılır. En azından açık açık söyluyor lobide buluştuk birer bira içeceğiz falan diyor ama çatlıyorum elimde değil. Evlenince de bu böyle olacak işi gereği. Sevgilime güvensem de sonuçta erkek milleti. Ortalik kötü. Bi kız ayartır mi yakinlasirlar mi diye kafada kuruyorum. Eşi bu şekilde otellerde kalanlar kıskanmıyor mu? Bu durumda tutumum nasıl olmalı?
Valla hayatımmm işin içine alkol girdiğinde her an her şey olabilir.!! Geçmişte hatırlatsan, bekarlığa veda partisinde alkolü fazla kaçırıp zenci dansçıyla cinsellik yaşayıp 9 ay sonunda zenci bebek doğuran sosyetikleri gördük 😂😂😂 hatırlayanlar el kaldırsın😂😂

Esim her ay şehir dışına gidiyor işi gereği. Ben o günlerde hiç aramam ne zaman müsait olursa kendisi arar.

Bütün kızlarda bizim eşlerimizi, sevgilerimizi ayartmak için beklemiyor diye düşünüyorum 🙄 benim etrafımda aldatma olayları da olmuyor çok. Burada okuyorum bu tarz durumları genelde. Birşey yapacak olan adam, her yerde yapar, şehir dışına gitmesine gerek yok bunun için.
Ben şöyle bi şey duymuştum. şehir dışından iş için gelen erkeklere eskortlar, adamın kaldığı otelde gecelik hizmet verirlermiş .!! Sonra arama sorma yok tabi herkes yoluna..

Türkiyede kadınlar şunu anlasa, yetişkin bir bireyi niyeti yoksa kimse ayartamaz, kadınlı erkekli ortamda kendini kaybedecek kadar içen kişi, zaten yaşayacağı bazı şeyleri göze alıyordur, yeşilçam filmi değil bu. Evli adamları kimse kapma derdinde değil, sadece adam karaktersiz olunca, ahlak anlayışı zayıf kadınları kendileri buluyorlar. Erkekler aldattığında tüm kadınlar olarak kadın kadına bunu yapmaz klişesine sığınarak, günah keçisi olarak elin kadınını göstermek değil; aldatan adamın şerefsiz olduğunu kabullenmek gerekir.

Benim eşimde gidiyor iş sonrası yemek sonra birşeyler içiyorlar. Ama genelde erkek ortamı oluyor ama insan zaman zaman kıskançlık yapabiliyor anlıyorum seni. Ama yapacak birşey yok alıştım güvenmek gerekiyor yoksa kendı kendini yıpratırsın kesinlikle yapacak olan her yerde yapar.

Ya arkadaş şu kk daki yorumlari okuyunca sanırsın kimse kocasını kıskanmiyor. Inanmiyorum gercekten eşim,sevgilim otel lobisinde kızlı ortamda oturacak ve bi kadın bunu kıskanmıcak yavv he he
Aynen. Iyi ki bisey dedik herkes saldırı moduna geçti. Anladik forumdaki kadınların kocaları cok düzgün ve onları aldatmiyor. Bu genel olarak duyduklarımız kimlerin kocaları acaba? Eminim onlar da benim kocam yapmaz diyen kadınların kocalaridir. Ben burda kadınları suçlamak amacıyla da bir şey yazmadım. Aldatirsa sadece kadin sucludur adam melektir de demedim. konuyu nerelere getirmişsiniz hayret ediyorum. Ayartırsa derken erkekler kadınlara göre bu konularda daha güçsüz. Kuyruk sallayan bi kadına atlamakta tereddüt etmez diye düşünüyorum. Burda iki taraf da karaktersiz bana gore. Ha sevgilim brad pitt değil tabiki. Ama kariyeri yuksek olan adama tipsiz de olsa atlayan kadınlar var. Yok mu? Ne kadar toz pembe hayatlarınız varmis ya. Size göre kadınlar da çok düzgün kocalarınız da. Kimse kimseyi aldatmıyor evet. Siz böyle inanmaya devam edin. Hayat size güzel valla. Doğruları söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis.

Pehh, gene bir travma sorusu, aldatırsa ne yapacağım, arkadaşım ne yapacaksın? Ölecek misin o adam olmasa çok mu aşıksın, Adamı bağlayamazsın, seni aldatana seni bırakıp gidene de sakın neden diye sorma, sebebini nedenini sakın sorma, sakın ha katil olma, bırak gitsin, yerine yenisi gelir :KK66:

Eşimle 3 senedir beraberiz, 1,5 senedir de evliyiz.
eşim beraber oldugumuz ilk günden beri haftada bir şehirdışına gider min 2 gün max 5 gün ve hangi otelde kaldıgını bile sormam, gittiğinde arkadaşlarıyla görüşmesi için teşvik ederim gerekirse. Her dönüşü de sanki haftalardır görüşmemişiz gibi heyecanla bekleriz.Bugüne kadar bir kere bile acaba diye bir soru işaretim olmadı.
Sağlıklı bir ilişkide böyle düşüncelere kapılmanızın iki sebebi olabilir. Birincisi sizin kendi öZgüven eksikliğiniz, ikincisi ise karşınızdaki kişinin size o güveni veremiyor oluşudur.
hangisi olduguna siz karar verirseniz dışardaki Diğer kadınları da eşinize atlamak için can atıyor gözüyle görmeyi bırakırsınız eminim ki. o kadar da totosunu kaldırmayın sonra adamlar ortalarda kücük dünyaları kendileri yaratmıs gibi kendilerini bişi sanıyorlar.

Ayrıca başka kadınlar atlasa bile adam hayır diyemez korkusundaysan bu şekilde güvenemediğin bir adamla evlenmeden önce iki kez düşün derim

Konu sahibi burada kimse benim kocam şöyle mükemmel, böyle sadık demiyor. Sadece yapan her türlü yapar, bu onun karaktersizliği olur diyor. Ayrıca size göre bir erkeğin kadın erkek karışık ortamda yanında siz yokken alkol alması, oturması yanlışsa, sizinle aynı kafadan birini bulacaktınız, hata sizde adamda değil yani. Bir kadın olarak söylediğiniz adama atlamak nasıl bir tabirdir. Kendi hemcinslerinize bu kadar gaddar olup, adamları aklı çelinecek masum kader kurbanı gibi göstermek nedir allah aşkına. Ya da her erkek aldatır zaten diyerek, kendini avutmak neyin kafasıdır.

iş icabı yurtdışına çok gittim. yeri geldi 10 gün aralıksız kaldık.
yemeklere de çıkıldı, alkol de alındı, barlarda da eğlenildi.
ama kimse kimseye yazılmadı.
demek ki iş insanların kafasında bitiyor.
birilerine asılmak isteyen adam da kadın da istedikten sonra yapar.
ama bu kafadaki insanlar kadar böyle olmayanlar da var.
ve iş gezisine gittiğinde birine asılmamak için illa sevgilin olması yada evli olman gerekmiyor.
bekar da olsan gittiğin gibi dönebilirsin.
normal insanlar iş gezilerini "uuu beybi bi hareketlenme oldu bende" demek için kullanmıyorlar.
zaten sabahtan akşama çalışıyorsun, beynin yanıyor.
kocan olsa yanında onla bile halvet olasın gelmez çoğu kez.
Yeminle yazdigin mesajda beni tek coşturan old but gold karikatürüm:D:D yine aklima geldi yine yarildim:D:D

Valla hayatımmm işin içine alkol girdiğinde her an her şey olabilir.!! Geçmişte hatırlatsan, bekarlığa veda partisinde alkolü fazla kaçırıp zenci dansçıyla cinsellik yaşayıp 9 ay sonunda zenci bebek doğuran sosyetikleri gördük 😂😂😂 hatırlayanlar el kaldırsın😂😂
Hahahaha yaa onların isimleri açıklanmadı hiç dimi 😂 geçen gun ben instagramda bir magazin sayfasinda da gordum kadinin bas harfleri M.D denmişti ama ne kadar doğru bilmiyorum :)

Aynen. Iyi ki bisey dedik herkes saldırı moduna geçti. Anladik forumdaki kadınların kocaları cok düzgün ve onları aldatmiyor. Bu genel olarak duyduklarımız kimlerin kocaları acaba? Eminim onlar da benim kocam yapmaz diyen kadınların kocalaridir. Ben burda kadınları suçlamak amacıyla da bir şey yazmadım. Aldatirsa sadece kadin sucludur adam melektir de demedim. konuyu nerelere getirmişsiniz hayret ediyorum. Ayartırsa derken erkekler kadınlara göre bu konularda daha güçsüz. Kuyruk sallayan bi kadına atlamakta tereddüt etmez diye düşünüyorum. Burda iki taraf da karaktersiz bana gore. Ha sevgilim brad pitt değil tabiki. Ama kariyeri yuksek olan adama tipsiz de olsa atlayan kadınlar var. Yok mu? Ne kadar toz pembe hayatlarınız varmis ya. Size göre kadınlar da çok düzgün kocalarınız da. Kimse kimseyi aldatmıyor evet. Siz böyle inanmaya devam edin. Hayat size güzel valla. Doğruları söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis.
Hanımefendi siz bence psikologa gidin. Bu konuda travmalarınız var sanırım aşamıyorsunuz ayrıca " Bakireyim ama sevgilime bakire değilim dedim" şeklinde bir konunuz var. Ruh hali sağlıklı bir kadın böyle birşey zaten yapmaz. Ayrıca erkekler bu konularda kadınlara göre daha güçsüz derken ? Sağlam duruşlu karakterli bir adam bu konularda da nettir. Saglam duruslu kadınlar da olduğu gibi. Ve bu şekilde düşünürseniz zaten yaşarsınız bu aldatma olayını öyle bir gerçekte var.
Ayrıca atlayan kadın derken de seviyenizi belli etmişsiniz. Söylemeden edemedim. Çirkin bir üslup

Back
X