İş seyahatlerine giden sevgili/eş

Kızlı erkekli vakit geçirme, alkollü ortam benim de kulağıma hoş gelmedi ama yine de çok fazla üzerine gitme.

Guvenmen gereken kişiler tanimadigin kadinlar değil, sevgiline guvenmen gerekiyor. Karsidaki insanlar herseyo dusunebilir ve bunu bilemezsin ama sevgilini biliyorsan sorun yoktur👍 Ayartilmak istemeyeni kimse ayartamaz.

Adamı iyi tanımak gerekir ama yine de kıskanılacak bir durum bende o şirkete girmeye çalışırdım :)))

Bi kız ayartır mi yakinlasirlar mi diye kafada kuruyorum
Sevgilinizin sizi aldatmaya niyeti varsa sizin tabirinizle kadınların onu ayartmasını beklemeyecektir emin olun. Aldatacak insan her yerde, her koşulda aldatır; otele, seyahate gitmesine gerek yok. Sevgilinize güvenmiyorsanız ilişkiye devam etmeyin.

Sevgilim özel sektörde büyük bir şirkette çalışıyor. Şirketi onu ayda 2 kere şehirdışına gönderiyor. Gittiğinde de otelde kalıyor. Her gittiğinde akşamları iş arkadaşlarıyla otelde yemek yiyip alkol falan alıyorlar. Kızlı erkekli birlikte vakit geçiriyorlar. Ben de ister istemez kıskanıyorum. Adama otel odasından dışarıya çıkma diyecek halim de yok. Sıkılır yani sonuçta. Kaldı ki ben desem ne olacak. Gizli saklı yine onlarla takılır. En azından açık açık söyluyor lobide buluştuk birer bira içeceğiz falan diyor ama çatlıyorum elimde değil. Evlenince de bu böyle olacak işi gereği. Sevgilime güvensem de sonuçta erkek milleti. Ortalik kötü. Bi kız ayartır mi yakinlasirlar mi diye kafada kuruyorum. Eşi bu şekilde otellerde kalanlar kıskanmıyor mu? Bu durumda tutumum nasıl olmalı?
Benim eşim işi gereği ayın 15 günü yurt dışında Rusça ve İngilizce biliyo aynı şekilde karma alkollü ortamları var aynı şekilde isi gereği biraz da arkadaşlarını görünce otururlar saatlerce ve bende çalıştığım için erkenden yatıyorum o saat kaçta odasına gitti otele ne zaman vardı pek bilmem bile önceleri uyumaz odasına gitmesini beklerdim konuşmak için guvenmedigimden değil ozlediğimdendi kafana bunları takma bence yapacak biri bakkala giderken bile birini bulur 🙄 bir anlık zevki yuvasından kiymetliyse de kime gidiyosa gitsin böyle şeyler gizli kalmaz illa ki karşına çıkar zaten

Eşim is dolayısıyla bazen 2 haftalık yurtdışı diğer zamanlarda da 2 haftada bir 3-4 gün şehir dışına çıkıyor. Diğer is arkadaşlarıyla beraber. Alkol kullanan biri değil, gittiği yerde de otelde eger sadece bi kız bi erkek olarak varsalar o akşam odasından çıkmaz. Veya sadece tek cikar.. onda da gittigi yeri bilirim her aradigimda telefonu mutlaka acilir. Bazen kendisi sürekli arar sıkılır kapatirim tamam hadi yeter kapat sen bak keyfine diye.. aldatacak olan ayni evin icindeyken bile aldatir.. Alkolun oldugu yerde sinirlar çokta belli olmuyor o yüzden sizin durumunuzda olsam bende guvenemeyebilirdim. Birde bazı erkeklerde illaki başkasına gitme eğilimini bir şekilde anlıyorsun. Güvenmeyince cok zor. Yürümez o ilişki.

Sevgilim özel sektörde büyük bir şirkette çalışıyor. Şirketi onu ayda 2 kere şehirdışına gönderiyor. Gittiğinde de otelde kalıyor. Her gittiğinde akşamları iş arkadaşlarıyla otelde yemek yiyip alkol falan alıyorlar. Kızlı erkekli birlikte vakit geçiriyorlar. Ben de ister istemez kıskanıyorum. Adama otel odasından dışarıya çıkma diyecek halim de yok. Sıkılır yani sonuçta. Kaldı ki ben desem ne olacak. Gizli saklı yine onlarla takılır. En azından açık açık söyluyor lobide buluştuk birer bira içeceğiz falan diyor ama çatlıyorum elimde değil. Evlenince de bu böyle olacak işi gereği. Sevgilime güvensem de sonuçta erkek milleti. Ortalik kötü. Bi kız ayartır mi yakinlasirlar mi diye kafada kuruyorum. Eşi bu şekilde otellerde kalanlar kıskanmıyor mu? Bu durumda tutumum nasıl olmalı?
Başlarda evet kıskanıyordum. Yıllar sonra geçti. Seninde öyle olur.

Isim geregi ben surekli baska ulkelere yada yasadigim ulke icinde seyahet etmek zorundayim. Bazen 3 4 ay boyunca hicbir yere gitmem bazende gidince bir hafta ile iki hafta arasinda degisir eve donmem. Bu surecte de esimle her aksam saat 10da gunumuz nasil gecti diye konusuruz o kadar. Bazen hala calisiyor olursamda biraz daha gec gorusmek icin haber veririm. Birbirimize guveniriz hatta ben cikip is arkadaslarimla cok kisa bir vakitte olsa zaman ayirip sohbet ettigimde mutlu olur. Birbirinize guvenmezseniz sizi yipratir bu surec.

Back
X