- 7 Ocak 2022
- 428
- 56
- 48
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
-
Bu sizin demenizle olmaz koskoca insan idraki yok mu?Arkadaşlar nişanlım hiç iş beğenmiyor kötü biri değil bilakis çok düşünceli sakin kibar biri ama çalışmıyor biraz özgüveni yok ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ne desem ikna olur
Arkadaşlar nişanlım hiç iş beğenmiyor kötü biri değil bilakis çok düşünceli sakin kibar biri ama çalışmıyor biraz özgüveni yok ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ne desem ikna olur
Huylu huyundan vazgeçmez. Bir şey demenle ikna olmaz. Evlenir bir temiz koca bakarsın full paketArkadaşlar nişanlım hiç iş beğenmiyor kötü biri değil bilakis çok düşünceli sakin kibar biri ama çalışmıyor biraz özgüveni yok ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ne desem ikna olur
Kibar kibar oturursunuz evdeArkadaşlar nişanlım hiç iş beğenmiyor kötü biri değil bilakis çok düşünceli sakin kibar biri ama çalışmıyor biraz özgüveni yok ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ne desem ikna olur
Hayatınız boyunca bu insanı çalışmaya ikna edebileceğinizi düşünmüyorsunuzdur umarım.Arkadaşlar nişanlım hiç iş beğenmiyor kötü biri değil bilakis çok düşünceli sakin kibar biri ama çalışmıyor biraz özgüveni yok ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ne desem ikna olur
İşsiz insan neyine güvenip nişanlandı? Ya da daha önemlisi sizin aileniz falan demedi mi işsiz adama kız yok,işini bul gel diye???
Arkadaşlar nişanlım hiç iş beğenmiyor kötü biri değil bilakis çok düşünceli sakin kibar biri ama çalışmıyor biraz özgüveni yok ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ne desem ikna olur
Eğitimli ama çalışmıyorErkek ya da kadın ama bilassa erkek iş konusunda daha cevval olmalı. Nişan demek paraya ihtiyaç demek, kendini ispat demek.
Bi şey bekler, iş bulamaz olur ama kasten çalışmamak ne?
Nedir durumu atıyorum bi bölüm mezunu, deneyimli ama kıdemince iş mi bulamıyor?
Yoksa deneyimi ya da eğitimi yok ama beğenmiyor mu?
Babasida para vermiyor ki aslında para veren insanlar değiller ama yapmıyorSizin itmenizle olacak iş değil bu içten gelmeli. Erkek çalışkan olmalı kesinlikle. Baba parası da bir gün suyunu çeker siz bakarsınız bu adama.
Bu durum bi garip.Eğitimli ama çalışmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?