• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş stresi

cok fena dımı ya maasım cok ii yanı konyaya göre ondan dolayıda sabır cekıyorum cnm dedıgın gibi evde oturcak bı tipe degılım,ama keske merkezde bı yer olsa öğlen yemege cıksak sanırım daha ii olurdu..süslenesim bile gelmyoo hepsi erkek bayan olsa cekemezlık olur yaa insan süslenıyo:roflol::roflol::roflol:

Neyse ki 8,3 ve 5,3 arası çalışıyorum benim maaşım normal ama buranın şartlarına göre iyi ssk da var,insan kendine yetmeli ailesine bile muhtaç olmamalı,birde çalışan kadın güçlü kadın imajı çiziyo,mahhallede çalışmayan kadınlar laf ediyo bana evlende görcez ev işi daha zor diyorlar :)

Neyse ki 8,3 ve 5,3 arası çalışıyorum benim maaşım normal ama buranın şartlarına göre iyi ssk da var,insan kendine yetmeli ailesine bile muhtaç olmamalı,birde çalışan kadın güçlü kadın imajı çiziyo,mahhallede çalışmayan kadınlar laf ediyo bana evlende görcez ev işi daha zor diyorlar :)

8.3 5 .3 ne kızzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hee mahalle kadınları görücü gelır bakkohaoldumsmile

Var mı eş adayı :)

var canım bakalımm hayırlısıylaaa:asigim:

cnm normall ama yınede çift maas taraftarıyım ne olursa olsunn hersey gönlume göre olsun istıyorm ilerisi için onun için calısmak istıyorum ama nasip bakalım zaman ne göstercek:kedi:

cnm normall ama yınede çift maas taraftarıyım ne olursa olsunn hersey gönlume göre olsun istıyorm ilerisi için onun için calısmak istıyorum ama nasip bakalım zaman ne göstercek:kedi:

Bizimde normal canım :) ama bende çift maaş taraftarıyım özellikle ily yıllar :)benim bayramda isteme olcak senin var mı söz nişan falan

bende çalışmak istemiyorum işin kötüsü yapmam gereken bir süürüüü hesap var ama yapmıyrum ailemin iş yeri sallıyorum biraz off off ben yandımm desteğe ihtiyacım var kızlarrr mafoldumben

bende çalışmak istemiyorum işin kötüsü yapmam gereken bir süürüüü hesap var ama yapmıyrum ailemin iş yeri sallıyorum biraz off off ben yandımm desteğe ihtiyacım var kızlarrr mafoldumben

canım şimdi şöyle bir durum var sabah işe gelırken bugundemı iş zaman gecmez dedıgınde gercekten öyle oluyor pozitif olmayı dene derim:teselli:

canım şimdi şöyle bir durum var sabah işe gelırken bugundemı iş zaman gecmez dedıgınde gercekten öyle oluyor pozitif olmayı dene derim:teselli:

Ben çok seviyorum valla çalişmayi.. işe yaradiğimi hissediyorum.. Bi de aşık olduğum işi yapiyorum.. seviyorum öğrencilerimi.. zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.. günde 4 saatim yolda geçiyor ve normal Bir öğretmenin 3 te 1 maaşini aliyorum ama gene de seve seve gidiyorum.. 2 senedir evde oturunca ilaç gibi geldi..

ahh ahh çalışmak para kazanmak çok güzel bide o sabah uykusunun tatlılığı olmasa........=)

Ben çalışmayı seviyorum, işe yaramak bu maratton süper. :lepi:
Keşke çok daha yoğun olsak...
Allah hiçbir kuluna işsizlik sıkıntısı vermesin.
Zor şeyler :1no2:

Ben çok seviyorum valla çalişmayi.. işe yaradiğimi hissediyorum.. Bi de aşık olduğum işi yapiyorum.. seviyorum öğrencilerimi.. zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.. günde 4 saatim yolda geçiyor ve normal Bir öğretmenin 3 te 1 maaşini aliyorum ama gene de seve seve gidiyorum.. 2 senedir evde oturunca ilaç gibi geldi..

öğretmensın sanırım ne güzel yaa bende hep istedım olmadı işter sanırım birazda sevdıgın meslege sahip olmakta önemlisengözlerimebaksanab

ahh ahh çalışmak para kazanmak çok güzel bide o sabah uykusunun tatlılığı olmasa........=)

evet yataktan kalktıktan sonrası gelıyor ama kalkana kadar o calar saat kac kere ertelıyorum :bbo::roflol:

Ben çalışmayı seviyorum, işe yaramak bu maratton süper. :lepi:
Keşke çok daha yoğun olsak...
Allah hiçbir kuluna işsizlik sıkıntısı vermesin.
Zor şeyler :1no2:

amin cnm tabıkı orası öyle ama huzur dolu bi iş nasip etsın inşallah hepımızee:Saruboceq:

bende severek calısıyorum patronum ıs arkadaslarım cok cok ıyı.

ama bugun heryer tatıl bayram dolayısıyla.evde herkez uyuyordu sabah 7.30 da kalkıp ıse gelmesı sogukta oyle zor geldıkı anlatamam napıcaz ekmek parası calısmayız ıs yok dıye dert yanarız işimiz olur erken kalkıyoruz derız.allah yoklugunu hıssettırmesın amınnnn

bende severek calısıyorum patronum ıs arkadaslarım cok cok ıyı.

ama bugun heryer tatıl bayram dolayısıyla.evde herkez uyuyordu sabah 7.30 da kalkıp ıse gelmesı sogukta oyle zor geldıkı anlatamam napıcaz ekmek parası calısmayız ıs yok dıye dert yanarız işimiz olur erken kalkıyoruz derız.allah yoklugunu hıssettırmesın amınnnn
,

allah daim etsın canım huzurunu:lepi:

Back
X