iş stresim

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
kızlar 2 aydır önmuhasebe elemanı olarak çalışıyorum. bölümümle hiçbir alakası olmayan bir iş ticaret lisesi mezunuda değilim öncelikle bunu belirtmek istedim
ikili bir masaya oturttular beni yanımda bir kız var masam birleşik kızda bana çekinme herşeyi sor yardım ederim dedi kendide mali müşavir stajyeri
hakkını yemeyim herşeye yardım etti ama ömrümüde yedi ondan başka soracak kimse yok çünkü yeniyim diye yanlarınada almıyorlar zaten en yakınımdada o kız var
konuya gelince bana sürekli sana kötü davranmıyorum daha ne istiyosun güzelce anlatıyorum diyor durduk yere
bende sağol evet anlatıyosun ama bana kötü davranamazsın zaten istemiyosan anlatmazsın işi ama kötüde davranamazsın diyorum
her dakika herkese laf sokuyor
sigara içmeye beraber çıkıyoruz durmadan ben staj kazandım bunlarla aynı yerde çalışıyorum maaşım aynı diyip duruyor
orda çalışanları aşşağılıyor durmadan ve kızın stresi bana geçti resmen
sabahın köründe işe gittiğim andan çıkış saatine kadar her fırsatta şu şöylr bu böyle ben lüks yaşarım bunlar alt tabaka falan diyor
keşke bana hiç yardım etmeseydi durmadan ben iyilik yaparım insan kazanırım diyor
geçen bana ayağımın altını öp dedi ne diyosun sen ya dedim şaka yaptım vallaha tamam tamam diyor
canıma yetti bu iş
yok iş zor değil bu kıza katlanma gücüm kalmadı ama ondan başka kimsede yok odada çoğu erkek zaten
şefe durmadan laf sokuyor o kimki benim geç kalmama karışamaz falan diyor
o kadar görgüsüz ki anlatamam
bu benden sigara istiyordu ben lafını etmem asla bir kerede ben ondan istedim ufff iyi al yaa dedi gözlerim doldu herkesin içinde neyse sağol dedim aaa şaka yaptım dedi
masayı çok dağınık kullanıyomuşm falan filan ufff başka masada yok benim gecebileceğim
herşeyi anlatsam sığmaz braya
anlatmak istedim katlanmak zorundayım sanırım :18:

Her isyerinde 1_2 tane sizin arkadasiniz gibi ortaligi karistirmak isteyenler oluyor acaba arkadasiniz sizin bu isi ogrenmenizi istemiyormu acaba benim yerimi alir diye.Sizin gercek mesleginiz nedir

Her isyerinde 1_2 tane sizin arkadasiniz gibi ortaligi karistirmak isteyenler oluyor acaba arkadasiniz sizin bu isi ogrenmenizi istemiyormu acaba benim yerimi alir diye.Sizin gercek mesleginiz nedir

onun yerini almam mümkün değil ben zaten iibf mezunu değilim mali müşavir olmam mümkün değil ben ing dili ve ed. mezunuyum boşta kalmamak için girdim geçici olarak o da biliyor bunu

egosunu tatmin ediyordur. stajı bitince gider işte..
bu arada her iş yerinde zorluklar var.. iyisi var kötüsü var..
önemli olan senin dik durabilmen

Back
X