Mağaza müdürü ile konuşun durumunuz söyleyin vardiyanızı eşinizle birlikte ayarlayınKızlar merhaba.. Eski çalıştığım markete şubeleri olan tanıdık bir market isim vermiyorum başvurdum... Hamileliğim riskli diye çıkmıştım 5 sene öncesi şans eseri başvurmak istedim ve bugün telefon geldi görüşme için gittim olumlu baktılar dönüş yapacaklar.. Neyse eşimin bu aralar işi sallantılı ona dayanarak başvurdum.. Şimdi gelelim asıl konuya benim oğlum var 5 yaşında şuan kreşe gidiyor ama çalışma saatleri biliyorsunuz marketler de belli olmuyor kapanış saati 21,00 ama benim çalışacağım günlük çalışma saati 7,5 saat.. Yani mesala bir gün sabah gittim 17,00 da çıktım diğer gün 15,00 da gidip 21,00 de çıkıcam o şekilde eşimde ben gerekirse sadece gece çalışırım uzun bir süre dedi o şekil olunca problem olmuyor ben geliyorum eşim çıkıyor ama mesai falan olsa eşim erken çıkacak bende bu işe gitmek istiyor ama ne yapabilirim bilmiyorum çalışmam gerekiyor ama sizce ne yapabilirim mağza müdürü ile görüşsek sadece sabah olarak ayarlama yapabilir mi?
Dalga geçecekler saçma sapan moral bozacaklar 'Allah rızası için' yazmasın..
Sadece senin için ayrıcalık yapacaklarını zannetmiyorum, sorun olacağı gün babaannesi ya da anneannesi ilgilenebilir.Kızlar merhaba.. Eski çalıştığım markete şubeleri olan tanıdık bir market isim vermiyorum başvurdum... Hamileliğim riskli diye çıkmıştım 5 sene öncesi şans eseri başvurmak istedim ve bugün telefon geldi görüşme için gittim olumlu baktılar dönüş yapacaklar.. Neyse eşimin bu aralar işi sallantılı ona dayanarak başvurdum.. Şimdi gelelim asıl konuya benim oğlum var 5 yaşında şuan kreşe gidiyor ama çalışma saatleri biliyorsunuz marketler de belli olmuyor kapanış saati 21,00 ama benim çalışacağım günlük çalışma saati 7,5 saat.. Yani mesala bir gün sabah gittim 17,00 da çıktım diğer gün 15,00 da gidip 21,00 de çıkıcam o şekilde eşimde ben gerekirse sadece gece çalışırım uzun bir süre dedi o şekil olunca problem olmuyor ben geliyorum eşim çıkıyor ama mesai falan olsa eşim erken çıkacak bende bu işe gitmek istiyor ama ne yapabilirim bilmiyorum çalışmam gerekiyor ama sizce ne yapabilirim mağza müdürü ile görüşsek sadece sabah olarak ayarlama yapabilir mi?
Eşim sürekli olarak geceye giderim diyor. Bugün yarın ararlar ön görüşme oldu. İşe başlayınca mı konuşayım bu konuyu sizceMağaza müdürü ile konuşun durumunuz söyleyin vardiyanızı eşinizle birlikte ayarlayın
Anneannesi ve babaannesi memlekttelerSadece senin için ayrıcalık yapacaklarını zannetmiyorum, sorun olacağı gün babaannesi ya da anneannesi ilgilenebilir.
Kim neyin dalgasını yapacak bu konudaKızlar merhaba.. Eski çalıştığım markete şubeleri olan tanıdık bir market isim vermiyorum başvurdum... Hamileliğim riskli diye çıkmıştım 5 sene öncesi şans eseri başvurmak istedim ve bugün telefon geldi görüşme için gittim olumlu baktılar dönüş yapacaklar.. Neyse eşimin bu aralar işi sallantılı ona dayanarak başvurdum.. Şimdi gelelim asıl konuya benim oğlum var 5 yaşında şuan kreşe gidiyor ama çalışma saatleri biliyorsunuz marketler de belli olmuyor kapanış saati 21,00 ama benim çalışacağım günlük çalışma saati 7,5 saat.. Yani mesala bir gün sabah gittim 17,00 da çıktım diğer gün 15,00 da gidip 21,00 de çıkıcam o şekilde eşimde ben gerekirse sadece gece çalışırım uzun bir süre dedi o şekil olunca problem olmuyor ben geliyorum eşim çıkıyor ama mesai falan olsa eşim erken çıkacak bende bu işe gitmek istiyor ama ne yapabilirim bilmiyorum çalışmam gerekiyor ama sizce ne yapabilirim mağza müdürü ile görüşsek sadece sabah olarak ayarlama yapabilir mi?
Eşimin mesaisi olmadığı sürece sıkıntı yok zaten eşim bakacak ama gece vardiyasında mesai olursa 19,00 da çıkacak o zman birini ayarlamam lazım zaten haftanın belli günleri 21,00 de çıkılıyorYani sizin sadece sabah çalışmanız 1 kişinin hep diğer vardiyada çalışması demek
Böyle birseyi kabul etmezler ztn olmamalı diğer çalışanların hakki ne olacak.
Vardiyası olmayan bir iş bakabilirsiniz yada komşu fln ücret karşılığı bakamazmi
Ön görüşmede belirtmeniz daha iyi olur. Eşiniz sürekli geceye geçeceğine dönüşümlü ayarlayın vardiyalarınızı. girdikten sonra söylerseniz sıkıntı çıkarabilirlerEşim sürekli olarak geceye giderim diyor. Bugün yarın ararlar ön görüşme oldu. İşe başlayınca mı konuşayım bu konuyu sizce
O zaman aradıklarında konuşayım bu konuyu.Ön görüşmede belirtmeniz daha iyi olur. Eşiniz sürekli geceye geçeceğine dönüşümlü ayarlayın vardiyalarınızı. girdikten sonra söylerseniz sıkıntı çıkarabilirler
O zaman aradıklarında konuşayım bu konuyu.
Yani öyle iyi olur ama diğerlerine haksızlık olur öylede valla ne yapsam şaşırdımsabit vardiya olacaksınız doğru mu anladım
yani geceye kalmayayım hep gündüzlü olayım diyeceksiniz
üzgünüm ama diğer kişilere hak geçer
ben işveren olsam kabul etmem
Siz yine de görüşmeye gidince konuşun , zaten eşiniz hergün mesaiye kalmayacağına göre mesaiye kaldığı günler saatlerinizi ona göre yazdırırsınız ya da diğer çalışma arkadaşlarınızdan biriyle değiştirirsiniz.Yani öyle iyi olur ama diğerlerine haksızlık olur öylede valla ne yapsam şaşırdım
Tekrar atarlarsa eğer gidince konuşucam bu konuyuŞartlarınız vardiyalı olarak çalışmaya uygun değilse vardiyalı işte çalışamazsınız. Hele işe girdikten sonra ama ben böyle çalışamam derseniz çok daha büyük problem olur. Ya baştan konuşun ya da Başka bir iş düşünün.
Çok teşekkür ederim inşallahinşallah gönlüne göre olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?