İş teklifi geldi ama nasıl yapabilirim.

Malesef sadece sabahci olarak gidemezsiniz bunu kabul etmezler o zaman da magazadaki diğer eleman sürekli akşam çalışmak zorunda kalacak bunu da hali ile kimse kabul etmez. Envanter sayımları falan oluyordu gece 4 lere kadar magazada kaldığımı bilirim iyi düşünün derim market sektörü bekar çocuksuz insan için bile yoğun ve yorucu( market deneyimim olmuştu ordan biliyorum)

Satın bile alamıyorduk, kendi kasandan ürün geçiremiyorsun, arkadaşın gelip kasasından geçirecek ücreti karşı kasaya ödüyorsun malesef değisik sistemleri var

Sizce geri aradıklarında ne diyeyim mahçup olucam şimdi

Satın bile alamıyorduk, kendi kasandan ürün geçiremiyorsun, arkadaşın gelip kasasından geçirecek ücreti karşı kasaya ödüyorsun malesef değisik sistemleri var
Evet öyle bende çalıştım daha önce zaten ona istinaden öncesi çalıştım diye teklif ettiler değişik prosedürleri

Sizce geri aradıklarında ne diyeyim mahçup olucam şimdi
Daha önceden çalıştığınız insanlar arayacaksa şartlarınızı bir anlatın şansınızı deneyin muhtemelen kabul etmezler, uyuşmazsanız eğer çalışamayacağınızı belirtin

5 yaşında evet ama sabahtan beri ayarlama yapmaya çalışıyorum eşim gece vardiyasına giderim dedi ama mesai yaparsa o sıkıntı olacak işte
Çocuğu olan hiçbir anne rahat çalışmıyor, herkes zor ayarlıyor, ayarladığı durumlar bozuluyor vs,maalesef çok nadirdir çalışıp her şeyi rahat olan.Eğer gerçekten çalışacaksınız bunlar hallolur

Daha önceden çalıştığınız insanlar arayacaksa şartlarınızı bir anlatın şansınızı deneyin muhtemelen kabul etmezler, uyuşmazsanız eğer çalışamayacağınızı belirtin
İşte keşke bugün görüşmeye gittiğimde deseydim pişman oldum Bi an sevindim çağrıldım diye diyemedim o an

Tabiki gerçek çalışıcam çok istiyorum ama kimseye bulamıyorum işte

Genel olarak sizi sabaha yazsa bile yine de kapanışa yazacaktır. Diğer türlü çalışanlar da niye biz sürekli kapanıştayız derler çünkü mağaza kapanışta daha yoğundur herkes bilir bunu.

Tabiki gerçek çalışıcam çok istiyorum ama kimseye bulamıyorum işte
Bulursunuz merak etmeyin, herkes nasıl buluyor.Emin olun başkalarından 10 lira beklemektense bunları ayarlamak daha kolaydır

Bence mevcut işiniz sallantıdaysa ve çalışmanız gerekiyorsa yeni işi kabul edin. Mevcut işinizden birden çıkartılırsanız ve iş de bulamazsanız maddi olarak sıkıntı çekersiniz. Eşiniz bu durumun farkında, bu riski göze almak istemiyor ve gece çalışmaya razı oluyor. Eşiniz elini taşın altına koyuyor, şanslısınız. Müdürle konuşsanız yardımcı olabilir ama belli olmaz çünkü yeni çalışan olacaksınız. Eşinizin kendi işinde nazı geçiyorsa geceye geçsin, durumlar düzelince gündüze döner. Siz bir süre idare edin bence, müdür çalışma saatlerinde yardımcı olmazsa bir yandan saatler size uyan başka bir iş bulmaya çalışırsınız. Mevcut işinizde sallantıda olmasanız müdür yardımcı olmasa girmeyin derdim ama birden ortada kalırsanız daha kötü olur.

Bu konuda yardımcı olmazlar bana diğerlerine hal geçiyor çünkü çok istiyorum ama eşim geceye de gidecek onda sıkıntı yok yarın bir gün mesaisi açılırsa erken gidecek o zaman çocuğu bırakacak kimsem yok

Eşinizin mesaiye kalma ihtimali ne ki? Eşiniz her mesaiye kaldığında siz de illa gece olacaksınız diye düşünmeyin. Eşinizin mesai günleri sizin 17 de çıktığınız günlere denk gelecek belki hiç sorun olmayacak.

Bunun için sizi bir yere sabitlemelerine gerek yok. Zaten yapmazlar haksızlık olur. Sadece arkadaşlar arasında değişiklik yapıp yapamayacağınızı sorun. Mesela bugün eşiniz mesaiye kalacak siz de 21 de çıkacaksınız. Yarın 21 de çıkacak olan arkadaşla kendi aranızda yer değişmeniz sıkıntı olur mu? Çünkü sürekli bu şekilde bir denk geliş olma ihtimali çok yüksek değil. Belki de eşiniz hiç mesaiye kalmayacak.

çalışma programınız, mesaiye kalınacak günler önceden belli olur zaten. O listeye göre eşinizle çakışan gün olursa iş arkadaşlarınızla kendi aranızda değişim yaparsınız. Eşinizin çalışma programı erken belli oluyorsa müdürünüze o günlere sizi akşama yazmamasını söyleyebilirsiniz vs. Mutlaka böyle denk gelişler oluyor ve bi şekilde ayarlanıyor iş arkadaşlarıyla, müdürle. Stres yapmayın, enkötü bir kaç saatlik bakıcı ayarlarsınız

Bir tanıdık, komşu vs ayarlayın sorun olan günlerde cocuga baksin başka türlü olmaz (tabii bakan kişiye de ücret vermeniz gerekiyor bilmem söylememe gerek var mi)

Eşimin işi. Belli olmuyor bir süre kalmaz bu ortamdan dolayı ama sonrası için kalırsa bir süre kalıyor yani girsen bir iki ay sorun olmaz ama sonradan insanları zor durumda bırakırım diye çekiniyorum hani üstüne basa basa söylediler işi bırakmazsınız dimi diye

Bir tanıdık, komşu vs ayarlayın sorun olan günlerde cocuga baksin başka türlü olmaz (tabii bakan kişiye de ücret vermeniz gerekiyor bilmem söylememe gerek var mi)
Tabiki ücretini vericem keşke bulabilsem kendi apartmanımda yok öyle biri çevreyi araştırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…