İş teklifi geldi ama nasıl yapabilirim.

Arkada oturur diye düşünmüştüm izin mevzusunu bilemiyorum.
canhıraş çalıştırıyorlar valla onları.bir iki kere sordum neden kısa sürede eleman değişiyor burada diye.abla işimiz çok ağır çoğu kişi dayanamıyor dediler.en büyük zincir markette ucuzundan bir muz bile yemelerine izin verilmiyor.satın almak zorundalar.

Aile bütçesine katkı sağlamak için çalışma düşünceniz iyi olmuş .Size hep bu tavsiye edilmisti.
Ama şimdide çocuğa bakacak kimse yok eşim geceye gidecek ama yine olmuyor mesaiye kalırsa kim bakacak o kadar moralim bozuk ki dönüş gelirse ne dicem ben insanlara

Bencede izin vermezler

Kızlar iş olucak gibi ama eşim gece gitse bile mesai kalınca 20,00 da çıkıyor şuan mesaisi yok sorun yok zaten ama ilerde mesai olunca ne yapacağımı şaşırdım hani zaten hergün 21,00 da çıkmam ama belli günler o şekil çıkılıyor kafamın için kazan gibi oldu düşünmekten yarım yanıt gelir bana ne diyim sizce insanlara mahçup olucam siz olsanız ne yapardınız bu kadar çabuk iş teklifi geliceni hiç düşünmedim sabahtan beri program yapıyorum olmuyor

çocuğu bırakacak kimse yok mu 2 3 saatliğine ücretli de olabilir

Neden dalga gecilsin ki ? Bahane uretmiyorsunuz cozum arıyor sunuz.
Eğer şube kabul etmezse eşinizin gece çalışması bir süre için çok mantıklı.
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda

Neden dalga gecilsin ki ? Bahane uretmiyorsunuz cozum arıyor sunuz.
Eğer şube kabul etmezse eşinizin gece çalışması bir süre için çok mantıklı.
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda
Eşimin gece çalışması çok iyi benim içinde eşim hallederim gece giderim dedi ama işleri açınca mesai yapınca oğlumu bir iki saat birine bırakması gerekiyor haftanın üç günü onu ayarkayamadık şuan için mesai yok böyle giderse bir süre çalışırım ama işte sonra ben girerim insanlarda bana güvendi eşimin işleri açılır bakıcam biri bulamayız onu takıyorum

çocuğu bırakacak kimse yok mu 2 3 saatliğine ücretli de olabilir
Zaten bulsam ücretli bir şekilde sıkıntı yok keşke bulabilsem sabahtan beri onu düşünüyorum hani mesaisi açılınca bir iki saatlik bakacak biri zaten hergün 21,00 da çıkmicam belli günlerde

Bir arkadaşım çocuğunu saatlik bırakıyor. Bakıcısı mesela 3 saat 5 saat gibi geliyor.
Saatlik anlaşmış. Belki böyle güvenilir birisini bulabilirsiniz

Bir arkadaşım çocuğunu saatlik bırakıyor. Bakıcısı mesela 3 saat 5 saat gibi geliyor.
Saatlik anlaşmış. Belki böyle güvenilir birisini bulabilirsiniz
Bende eğer olursa o şekil araştırıcam çünkü olumsuz cevapta vermek istemiyorum girerim en kötü birini bulamazsam şube müdürü ile görüşürüm

İnşallah çalışırsınız gerçekten.5 yaşında bir çocuk ,eşiniz de çalışmanızı istiyor ki gerekirse hep gece giderim demiş.Sizin de aileniz için elinizi taşın altına koyma vaktiniz geldi

5 yaşında evet ama sabahtan beri ayarlama yapmaya çalışıyorum eşim gece vardiyasına giderim dedi ama mesai yaparsa o sıkıntı olacak işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…