İş yeri arkadaşlığı

Tabi sonra eşle ilgili bir sıkıntı olunca dünya başına yıkılıyor çoğu kadının.
Herşeyi bırakıp sadece eşten ibaret bir hayata yaşadıkları için.

Buldumculuğun böylesi
sana ne. nasıl karar alıyorsa alır. eşle hayat yaşayıp, gayet mutlu olan insanlarda var.

Eşinize sordunuz mu neden tepki veriyor? Mantıklı bir açıklaması varmı?

Derviş meselesi
Fikri neyse Zikri O dur.....

eşin mi önemli arkadaşların mı? eşinle bu sebepten tartışıyorsan arkadaşlarını salla. önemli olan ikinizsiniz.
Asılma, terbiyesizlik, nahoş konuşmalar falan varsa ortamda S Serenad5 uzak dururdu sanırım, durmalı da zaten. Ama ortamın uzağında olup boşuna celalleniyor eşi ki konu açıp soruyor işte.

Eşiniz mağara adamı herhalde? Hicbir medeni ilişkisi olmayan biri mi? Evlenince başkasının mali olmuyoruz. Sosyal yaşamımızın devam etmesinden doğal ne olabilir? Demek ki kendisi kadınlı erkekli bir grupta bulunsa, hele ki sohbet ediliyorsa mazallah aklından kimbilir neler geciyor

Tabi ki fotoğraf çektirmek normal bir durum. Bu kadar dar düşünmemeli. Bir erkek ve bir kadın yan yana geldiğinde olay sadece cinsellik olmuyor.

Çalıştığım yerde bayan/erkek oranı belki %5. Bu durumda partnerim/sevgilim/nişanlım/eşim böyle bir tepkiyle gelse çok sert cevap alır benden. Hangi çağda yaşıyoruz Allah aşkına?

Konu sahibi sahibi sağlık çalışanı olarak biliyorum.Yani öyle silinip atılacak basit bir arkadaşlık yok ekip arkadaşlığı var.O beraber foto çekinmesin dediği insanla 24 saat nöbet tutuyor belki hasta oluyor belki morali bozuluyor yemek yemesi dinlenmesi gerekiyor yanında ki arkadaşı yardımcı oluyor.
Şimdi böyle bir ortamda arkadaşa gerek yok mu?

İstikrarlı buldumcukluk diyorsun. İnsani değerlerin çok zayıf bu arada, kendini insani anlamda biraz geliştir, sürekli senin gibilere maruz kalıp duruyoruz sonra toplumda bize de yazık.

Eşiniz çok kısıtlayıcı biri sanırım .En masum ifade bunu kullanabiliyorum.Fotograf cekinirken ben girmeyeyim kocam kızar diyen birini hayal ettim de çok saçma geldi.Oyle demezsiniz tabi ama siz olayın aslında bu olduğunu bileceksiniz.Bana böyle konuları konuşmak bile çok garip geliyor.Bu arada ben de bu sene iş arkadaşlarimla dışarda görüşmeme kararı almış biriyim,bu olabilir ,ama bu sizin kararınız olabilir ancak .

İşyerinde iş arkadaşlarıyla toplu fotoğraf çekilmenin nesi yanlış acaba? Biz de topluca öğle yemeğine falan gitmişsek anı olsun diye çeker arkadaşlar altında ne aranır ki bunun? Şaşırdım

varsa bile fotoğraf çekinmeyiversin, zor değil. eşi kıskançsa bunu zaten biliyor olmalıydı konu sahibi.

Başbaşa olmamak kaydıyla normal görüyorum.Grup olarak sohbet edip,fotoğraf çektiriyorlarsa normal gelir ama bir kadın iş arkadaşıyla Başbaşa yemek yiyip vakit geçirirse bunu hoş görmem.

Böyleleri bilmez vefa nedir yardımlaşmak nedir boşuna kendinizi yormayın. Çıkarı neyi gerektiriyorsa onu yapar.

Anlayamıyor işte 24 saat nöbette iş dışında konuşmamamı bekliyor..

Eşinize sordunuz mu neden tepki veriyor? Mantıklı bir açıklaması varmı?
Dini duygularını yoğun yaşıyor o yüzden bu konuda tepkili,gerçekten fikri neyse zikri odur durumu değil hiç böyle bi durumla ilgili bi sorun yaşamadım,sende şunu yapıyorsun diyebileceğim bi durumu yok

varsa bile fotoğraf çekinmeyiversin, zor değil. eşi kıskançsa bunu zaten biliyor olmalıydı konu sahibi.
Hâlâ anlamıyorsunuz burada ki saçmalığı.Konu sahibi de belirtmiş beraber çay kahve içtiklerini dilendiklerini bunlara okey ama toplu fofotoyveto. Bu neyin kıskançlığı?

Hiç toplum içine çıktın mı sen şimdiye kadar? Okulu, çalışmayı, eş dost ilişkisini zaten sormuyorum da, evinden dışarı sokağa çıkıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…