sana ne. nasıl karar alıyorsa alır. eşle hayat yaşayıp, gayet mutlu olan insanlarda var.Tabi sonra eşle ilgili bir sıkıntı olunca dünya başına yıkılıyor çoğu kadının.
Herşeyi bırakıp sadece eşten ibaret bir hayata yaşadıkları için.
Buldumculuğun böylesi
Slm kızlar...sizce işyerinde bayan erkek karışık bir fotoğraf çekilmek, ne bileyim çay saatlerinde işyeri arkadaşlarıyla çay kahve içip sohbet etmek anormal bi durum mu..
Sizler bu şekil oturup sohbet edip,hiç fotoğraf çekilmiyor musunuz..eşim bu konularda çok katı,biri çektiğinde de iyi çekilelim diyorum grup olarak çekiyoruz eşimde bazen tlf numda görüp tepki veriyor,sizce ben mi hatalı davranıyorum...
ne konusu açarsa açsın, buradaki insanların amacı buradaki insanlara yardımcı olmak değil mi? neden söyleniyorsunuz?
Konu sahibi sahibi sağlık çalışanı olarak biliyorum.Yani öyle silinip atılacak basit bir arkadaşlık yok ekip arkadaşlığı var.O beraber foto çekinmesin dediği insanla 24 saat nöbet tutuyor belki hasta oluyor belki morali bozuluyor yemek yemesi dinlenmesi gerekiyor yanında ki arkadaşı yardımcı oluyor.nesi niye? arkadaşlar ömür boyu varlar mı? eşiyle her gün aynı yastığa başını koyuyor. iş gelip geçici. iş arkadaşları da öyle. konu sahibi bu açıdan eşiyle sıkıntı yaşıyorsa, değmez.
İstikrarlı buldumcukluk diyorsun. İnsani değerlerin çok zayıf bu arada, kendini insani anlamda biraz geliştir, sürekli senin gibilere maruz kalıp duruyoruz sonra toplumda bize de yazık.nesi niye? arkadaşlar ömür boyu varlar mı? eşiyle her gün aynı yastığa başını koyuyor. iş gelip geçici. iş arkadaşları da öyle. konu sahibi bu açıdan eşiyle sıkıntı yaşıyorsa, değmez.
İşyerinde iş arkadaşlarıyla toplu fotoğraf çekilmenin nesi yanlış acaba? Biz de topluca öğle yemeğine falan gitmişsek anı olsun diye çeker arkadaşlar altında ne aranır ki bunun? ŞaşırdımSlm kızlar...sizce işyerinde bayan erkek karışık bir fotoğraf çekilmek, ne bileyim çay saatlerinde işyeri arkadaşlarıyla çay kahve içip sohbet etmek anormal bi durum mu..
Sizler bu şekil oturup sohbet edip,hiç fotoğraf çekilmiyor musunuz..eşim bu konularda çok katı,biri çektiğinde de iyi çekilelim diyorum grup olarak çekiyoruz eşimde bazen tlf numda görüp tepki veriyor,sizce ben mi hatalı davranıyorum...
varsa bile fotoğraf çekinmeyiversin, zor değil. eşi kıskançsa bunu zaten biliyor olmalıydı konu sahibi.Konu sahibi sahibi sağlık çalışanı olarak biliyorum.Yani öyle silinip atılacak basit bir arkadaşlık yok ekip arkadaşlığı var.O beraber foto çekinmesin dediği insanla 24 saat nöbet tutuyor belki hasta oluyor belki morali bozuluyor yemek yemesi dinlenmesi gerekiyor yanında ki arkadaşı yardımcı oluyor.
Şimdi böyle bir ortamda arkadaşa gerek yok mu?
Gitmem taraftarı değil,ama emeğim olduğu için hakkıma girmek istemiyor,ben bu kadarına izin vermiyorum ve bunu kabullendi..işe gitmene birşey dememesine şaşırdım
Böyleleri bilmez vefa nedir yardımlaşmak nedir boşuna kendinizi yormayın. Çıkarı neyi gerektiriyorsa onu yapar.Konu sahibi sahibi sağlık çalışanı olarak biliyorum.Yani öyle silinip atılacak basit bir arkadaşlık yok ekip arkadaşlığı var.O beraber foto çekinmesin dediği insanla 24 saat nöbet tutuyor belki hasta oluyor belki morali bozuluyor yemek yemesi dinlenmesi gerekiyor yanında ki arkadaşı yardımcı oluyor.
Şimdi böyle bir ortamda arkadaşa gerek yok mu?
Anlayamıyor işte 24 saat nöbette iş dışında konuşmamamı bekliyor..Sağlık çalışanıydiniz galiba..Eşiniz saatlerce aynı ortamda çalışıp dinlenip beraber yiyip ictiginizi artik o arkadaşları kız erkek olarak ayırtetmediğinizi biliyor demi?
Yani toplu fotoğrafı sorun etmesi saçma geldi bana.
Dini duygularını yoğun yaşıyor o yüzden bu konuda tepkili,gerçekten fikri neyse zikri odur durumu değil hiç böyle bi durumla ilgili bi sorun yaşamadım,sende şunu yapıyorsun diyebileceğim bi durumu yokEşinize sordunuz mu neden tepki veriyor? Mantıklı bir açıklaması varmı?
Hâlâ anlamıyorsunuz burada ki saçmalığı.Konu sahibi de belirtmiş beraber çay kahve içtiklerini dilendiklerini bunlara okey ama toplu fofotoyveto. Bu neyin kıskançlığı?varsa bile fotoğraf çekinmeyiversin, zor değil. eşi kıskançsa bunu zaten biliyor olmalıydı konu sahibi.
Hiç toplum içine çıktın mı sen şimdiye kadar? Okulu, çalışmayı, eş dost ilişkisini zaten sormuyorum da, evinden dışarı sokağa çıkıyor musun?varsa bile fotoğraf çekinmeyiversin, zor değil. eşi kıskançsa bunu zaten biliyor olmalıydı konu sahibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?