İş yeri arkadaşlığı

Benim eşim böyle bir şey dese benim bakışım tamamen değişirdi. Demek ki kendisi iş dışında iş arkadaşıyla konuşsa, molada çay kahve içse, toplu fotoğraf çekinse oradaki karşı cinsleri kendisine yavşıyor olarak düşünecek veya kendi bu fikirlerle bu amaçla yapıyor olacak. Olayın bu kısmı daha kötü bence.
 
Eşinin zihniyeti bayağı farkli. Demek kendi böyle birşey yapsa içinden kötü düşünceler geçiyor. Ya da etrafindaki insanlar laf söz eder diye endişe ediyor. Sadece bu durumlar çok sinir bozucu. Heralde arkadaşlarınız olacak. Evlilik hayati sizi sosyal hayattan koparmamali. Yanlış birşey yapmadiginiz surecede iplerinizi birakmamalisiniz. En onemli unsur ailedir ama aileyi aile yapmak içinde belli kurallar vardir ve bu kurallari sadece erkek koyamaz ve bu kurallar sizin ya da eşinizin sosyal hayatına zarar veremez vermemeli. Oturup eşinizle bu durumu konuşun
 
varsa bile fotoğraf çekinmeyiversin, zor değil. eşi kıskançsa bunu zaten biliyor olmalıydı konu sahibi.
Evet biliyorum ve normalde siliyorum çok tlfnuma bakmaz bugün benim tlfnumdan birini aradı ve tesadüfen silmediğğm bi fotoğraf gördü
 
Dini duygularını yoğun yaşıyor o yüzden bu konuda tepkili,gerçekten fikri neyse zikri odur durumu değil hiç böyle bi durumla ilgili bi sorun yaşamadım,sende şunu yapıyorsun diyebileceğim bi durumu yok
Ama siz dinen haram bişey yapmıyorsunuz ki. İnsanlarla saygı sevgi çerçevesinde arkadaşlık yapmanın dinde kötü bir yeri yok.Bu muhafazakârlıktan ziyade çok sapkın bir zihniyet. Bence çok yanlış düşünüyor hepimiz insanız ona bakarsan markette çarşıda çalıştığımız kurumlarda yüzlerce insanla muhattap oluyoruz o zaman hepsi yanlış. Şaşırdım gerçekten bu sapkınlığa
 
İstikrarlı buldumcukluk diyorsun. İnsani değerlerin çok zayıf bu arada, kendini insani anlamda biraz geliştir, sürekli senin gibilere maruz kalıp duruyoruz sonra toplumda bize de yazık.
ben üzülmesin diye, konuşmayıversin diyorum. ya da konuşsun foto çekinmesin. hangisini düşünüyorsa. sürekli böyle üzülünce ne olacak. sanki eşiyle bu sorunu çözebilecek?
 
Dini duygularını yoğun yaşıyor o yüzden bu konuda tepkili,gerçekten fikri neyse zikri odur durumu değil hiç böyle bi durumla ilgili bi sorun yaşamadım,sende şunu yapıyorsun diyebileceğim bi durumu yok
Güzel kardeşim ben de çevreme göre epey dindar yaşarım günlük hayatımda, yani sosyal ekonomik vs çoğu işimde belli şeylere dikkat etmeye çalışırım. Lakin erkek iş arkadaşlarım da vardır fazlaca. Eşinizinki dindarlık değil psikolojik problemlerin veya komplekslerin veya kişi kendinden bilir işi durumunun din kılıfına sokulması. Üçünden biri.
 
Gitmem taraftarı değil,ama emeğim olduğu için hakkıma girmek istemiyor,ben bu kadarına izin vermiyorum ve bunu kabullendi..
Tüm gün o insanlarla birlikte olan sizsiniz. Eşiniz yabani gibi davranmanızı bekliyor ama siz iş yerinde yalnızlaştığınız zaman eminim tek bir teselli cümlesi kurmaz. Kimseyle ömürlük sözleşme imzalamadık. Dünyanın bin türlü hali var. Eşiniz istiyor diye hiç kimseye haketmediği şekilde davranmayın. O insanlarla yüzyüze bakacak olan yine sizsiniz.
 
Bence fotoğraf silmek sosyal hayatınızı eşinizin düşüncelerine göre düzenlemek doğru yol değil. İş hayatı sizin ortak alanınız değil bireysel alanınız. Eşinizin karışmaya hakkı yok. Bu sorunu konuşarak çözmeniz lazım. Onun da saygı duyması lazım.
 
Dini duygularını yoğun yaşıyor o yüzden bu konuda tepkili,gerçekten fikri neyse zikri odur durumu değil hiç böyle bi durumla ilgili bi sorun yaşamadım,sende şunu yapıyorsun diyebileceğim bi durumu yok

İş arkadaşlarınızla fotoğraf çektirmenin dini açıdan sakıncası nedir pek bilemiyorum, eşiniz kıskançlık yapıyor bence.
 
Anlayamıyor işte 24 saat nöbette iş dışında konuşmamamı bekliyor..
O nasıl olacak acaba?Ne iş yapıyor eşiniz?Hiç sizin çalıştığınız yere gelmedi mi ortamı gormedi mı?Anladığım kadarıyla sizin çalışmanızı ortamınızı aklı kabul etmiyor çok zor gerçekten.
İş ortamında özellikle nöbeti yerlerde iş arkadaşına daha çok ihtiyaç vardır.Sonucta sen orda bir gününü geçiriyorsun iş dışı konuşmadan yapabilir misin?Bunu eşine güzelce ifade etmen gerekiyor.
 
Anlamadığı için ifade etmeyi bıraktım..ki ben çok konuşkan biriyim bu dediğini asla başaramam artık tamam diyip geçiyorum..
 
ben üzülmesin diye, konuşmayıversin diyorum. ya da konuşsun foto çekinmesin. hangisini düşünüyorsa. sürekli böyle üzülünce ne olacak. sanki eşiyle bu sorunu çözebilecek?
Beraber 24 saat çalışacaklar dinlenecekler hep beraber bir kahve içerken biri foto çekmek isteyecek konu sahibi "beni cekmeyin beyim izin vermiyor"diyecek!!Neden?? kıskanıyor!!!
 
bu soruyu neden sordunuz bilmiyorum ama evli olup olmaması ile yorumunun ne alakası var Allah aşkına
çalışan bir kadının işyerindeki arkadaşlarıyla çay kahve içmesinin o arada da foto çekilmesinin ne sakıncası var
bunda sakınca görenin zihniyetinden niyetinden şüphe ederim kimse kusura bakmasın
 
benım esımde ofıstekılerle resım cekılır ogle molasında sahılde yuruyus yaparşlar ben hıc aklıma kotu bısey getırmem cunkı esıme guvenım tam.. telınde sırf 2 kısı resım gorsem belkı sıkıntı ederım ama 7 8 kısı grup halınde hıc ole seyler dusunmuyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…