Haklısın zaten anlamamışBöyleleri bilmez vefa nedir yardımlaşmak nedir boşuna kendinizi yormayın. Çıkarı neyi gerektiriyorsa onu yapar.
Evet biliyorum ve normalde siliyorum çok tlfnuma bakmaz bugün benim tlfnumdan birini aradı ve tesadüfen silmediğğm bi fotoğraf gördüvarsa bile fotoğraf çekinmeyiversin, zor değil. eşi kıskançsa bunu zaten biliyor olmalıydı konu sahibi.
Ama siz dinen haram bişey yapmıyorsunuz ki. İnsanlarla saygı sevgi çerçevesinde arkadaşlık yapmanın dinde kötü bir yeri yok.Bu muhafazakârlıktan ziyade çok sapkın bir zihniyet. Bence çok yanlış düşünüyor hepimiz insanız ona bakarsan markette çarşıda çalıştığımız kurumlarda yüzlerce insanla muhattap oluyoruz o zaman hepsi yanlış. Şaşırdım gerçekten bu sapkınlığaDini duygularını yoğun yaşıyor o yüzden bu konuda tepkili,gerçekten fikri neyse zikri odur durumu değil hiç böyle bi durumla ilgili bi sorun yaşamadım,sende şunu yapıyorsun diyebileceğim bi durumu yok
ben üzülmesin diye, konuşmayıversin diyorum. ya da konuşsun foto çekinmesin. hangisini düşünüyorsa. sürekli böyle üzülünce ne olacak. sanki eşiyle bu sorunu çözebilecek?İstikrarlı buldumcukluk diyorsun. İnsani değerlerin çok zayıf bu arada, kendini insani anlamda biraz geliştir, sürekli senin gibilere maruz kalıp duruyoruz sonra toplumda bize de yazık.
Güzel kardeşim ben de çevreme göre epey dindar yaşarım günlük hayatımda, yani sosyal ekonomik vs çoğu işimde belli şeylere dikkat etmeye çalışırım. Lakin erkek iş arkadaşlarım da vardır fazlaca. Eşinizinki dindarlık değil psikolojik problemlerin veya komplekslerin veya kişi kendinden bilir işi durumunun din kılıfına sokulması. Üçünden biri.Dini duygularını yoğun yaşıyor o yüzden bu konuda tepkili,gerçekten fikri neyse zikri odur durumu değil hiç böyle bi durumla ilgili bi sorun yaşamadım,sende şunu yapıyorsun diyebileceğim bi durumu yok
Tüm gün o insanlarla birlikte olan sizsiniz. Eşiniz yabani gibi davranmanızı bekliyor ama siz iş yerinde yalnızlaştığınız zaman eminim tek bir teselli cümlesi kurmaz. Kimseyle ömürlük sözleşme imzalamadık. Dünyanın bin türlü hali var. Eşiniz istiyor diye hiç kimseye haketmediği şekilde davranmayın. O insanlarla yüzyüze bakacak olan yine sizsiniz.Gitmem taraftarı değil,ama emeğim olduğu için hakkıma girmek istemiyor,ben bu kadarına izin vermiyorum ve bunu kabullendi..
sonra ne oldu? kızdı mı sana?Evet biliyorum ve normalde siliyorum çok tlfnuma bakmaz bugün benim tlfnumdan birini aradı ve tesadüfen silmediğğm bi fotoğraf gördü
Dini duygularını yoğun yaşıyor o yüzden bu konuda tepkili,gerçekten fikri neyse zikri odur durumu değil hiç böyle bi durumla ilgili bi sorun yaşamadım,sende şunu yapıyorsun diyebileceğim bi durumu yok
O nasıl olacak acaba?Ne iş yapıyor eşiniz?Hiç sizin çalıştığınız yere gelmedi mi ortamı gormedi mı?Anladığım kadarıyla sizin çalışmanızı ortamınızı aklı kabul etmiyor çok zor gerçekten.Anlayamıyor işte 24 saat nöbette iş dışında konuşmamamı bekliyor..
sen evli misin?Kimlerle evleniyorsunuz gercekten. Hangi mağarada büyümüş bu koca kişisi?
Anlamadığı için ifade etmeyi bıraktım..ki ben çok konuşkan biriyim bu dediğini asla başaramam artık tamam diyip geçiyorum..O nasıl olacak acaba?Ne iş yapıyor eşiniz?Hiç sizin çalıştığınız yere gelmedi mi ortamı gormedi mı?Anladığım kadarıyla sizin çalışmanızı ortamınızı aklı kabul etmiyor çok zor gerçekten.
İş ortamında özellikle nöbeti yerlerde iş arkadaşına daha çok ihtiyaç vardır.Sonucta sen orda bir gününü geçiriyorsun iş dışı konuşmadan yapabilir misin?Bunu eşine güzelce ifade etmen gerekiyor.
Beraber 24 saat çalışacaklar dinlenecekler hep beraber bir kahve içerken biri foto çekmek isteyecek konu sahibi "beni cekmeyin beyim izin vermiyor"diyecek!!Neden?? kıskanıyor!!!ben üzülmesin diye, konuşmayıversin diyorum. ya da konuşsun foto çekinmesin. hangisini düşünüyorsa. sürekli böyle üzülünce ne olacak. sanki eşiyle bu sorunu çözebilecek?
bu soruyu neden sordunuz bilmiyorum ama evli olup olmaması ile yorumunun ne alakası var Allah aşkınasen evli misin?
Konunun benimle alakasi nesen evli misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?