- 9 Ocak 2012
- 15.559
- 30.177
- 798
- Konu Sahibi sonundaoldu
-
Mevkinizden feragat edip eski yerinize dönme şansınız yokmu? Bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın :)
3 kademe atlamışsınız, maaşınız da artmış sadece bu kadarı aklımda kalmış
Hem yükselmişsiniz hem paranız artmışken bu kadar sızlanacak şeyi nerden buldunuz anlamadım
İnsanlar memur olmak için adam öldürcek kıvama geldi. İşiniz var terfibiz var biraz da sıkıntı çekin nolcak ölmezsiniz emeksiz yemek olmaz
biraz izne mi çıksanız acaba?
ama ben de emek verip geldim buraya . oturduğum yerden ayağıma gelmedi ki!
günlerce sınav çalıştım. doğunun en ücra köşelerinde görev yaptım. zaten benim derdim boş oturmak değil ki. sık sık yer değiştirmek. keşke gidince sabit olacağımı bilsem gene bir nebze rahatlardım
anladım. umarım bir an önce düzene girer iş durumunuzöyle rastgele izne de çıkamıyorum ki. bu birim de ayarlamıştım çıkacağım tarihi. daha o bile değişebilir gidince.
Eh ben de onu diyorum yani emek vermişsiniz bir sürü niye vazgeçeseniz?
Eski görevinize dönün en kötü, ama istifa etmeyin sakın
amin amin inş. Rabbim kimseyi darda koymasın.anladım. umarım bir an önce düzene girer iş durumunuz
yok istifa eder miyim hiç. en son bile değil. cherry. ama kadromdan ve kademelerden vazgeçmeye hazırım da olmuyor. geçti borun pazarı yani.
ağustos sonu eylül başı. o da inş izni almayı başarırımSen tatile bir çık panpa beaclere ak kafa dağıt derim :)
Ben de memurum, ben de çok daraldım. İzin alan aldı. Biri doğum iznine gitti. Ben yeni geldim doğum izninden diye izin tarihi ayarlayamadım, eşim de çok yoğun. Bir de kızım hastalandı kimse yok bugün diye ayrı dert oldu. Kızım hiç bir şey yemedi sabahtan beri. El ayak ağız hastalığından şüpheleniyorum. Deli çıkıcam yeminle...
geçici görevlendirme isteyin yerinizden memnun değilseniz
tam olarak işinizde sizi zorlayan şeyi anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?