iş yerimde ağlamamak için içimi dökmek için açıyorum konuyu

Çocuk istiyormuşsun, bence biraz da uzaklaşırsın iyi olur. Kafan da dağılır
Ben böyle diye diye 4 çocuk sahibi oldum yalnız ona göre :KK70::olamaz::KK48:
hahaha 4 çocuk sonra tırlatırım ben :D sabrına maşallah. Allah uzun sağlıklı ömürler versin kuzulara. ya seneye hazirana kardeşimin mezuniyeti var. tek planı onu yalnız bırakmamamız. bana diyor ki sakın doğruma :D hamile gelebirsin :D az bekliyorum. tabi Rabbim ne zaman nasip ederse başım gözün üstüne.

hahaha 4 çocuk sonra tırlatırım ben :KK70: sabrına maşallah. Allah uzun sağlıklı ömürler versin kuzulara. ya seneye hazirana kardeşimin mezuniyeti var. tek planı onu yalnız bırakmamamız. bana diyor ki sakın doğruma :KK70: hamile gelebirsin :KK70: az bekliyorum. tabi Rabbim ne zaman nasip ederse başım gözün üstüne.
Herkes diyor ki neden bu kadar çocuk , gerçekten genelde işten kaçmak, biraz ev hanımlığı yasamak için oldu 3 ve 4 .

Yoksa benim gece icabım filan var, stresli yoğun bir iş. işte şimdilik bebeğimin 2 yaşına kadar rahatım, sonrası Allah Kerim :KK76:
Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun

Herkes diyor ki neden bu kadar çocuk , gerçekten genelde işten kaçmak, biraz ev hanımlığı yasamak için oldu 3 ve 4 .

Yoksa benim gece icabım filan var, stresli yoğun bir iş. işte şimdilik bebeğimin 2 yaşına kadar rahatım, sonrası Allah Kerim :KK76:
Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun

sonrası 5 :D tabi hayırlısı olsun. saolun amin amin.

Hangi kurumda çalışıyorsunuz ben orman İşl. Avukatim. belki o bölüm sizin için iyi bile olabilir avukat da iyiyiyse. adliyeye bi Hava almaya çıkarsınız tüm gün masa başı işiniz olmaz .tabi zordur ama işi ogrenirseniz bır daha kimse sizi ordan almaz

Hangi kurumda çalışıyorsunuz ben orman İşl. Avukatim. belki o bölüm sizin için iyi bile olabilir avukat da iyiyiyse. adliyeye bi Hava almaya çıkarsınız tüm gün masa başı işiniz olmaz .tabi zordur ama işi ogrenirseniz bır daha kimse sizi ordan almaz

içişleri bakanlığına bağlı kurumum. çok fazla mahkeme işleri oluyor. ama sanırım benlik bir konu değil. muhtemelen ben yazışmalarını yaparım evrakları karşılarım takip ederim çünkü konunun uzmanı avukat. aslında çok güzel ikna edici konuştu. mesleğiniz gereği bu özellik hepinizde vardır :D ama işte ordan da alırlar ilerleyen süreçte. fobi oldu ben de. ya da o gider yerine yenisi gelir. iyice sıkılmaya başladım bu değişiklikten. kurumda rekor ben de :D bir de evli çocuklu olunca biraz idareci olan amir istiyor insan.

3 kademe atlamışsınız, maaşınız da artmış sadece bu kadarı aklımda kalmış

Hem yükselmişsiniz hem paranız artmışken bu kadar sızlanacak şeyi nerden buldunuz anlamadım

İnsanlar memur olmak için adam öldürcek kıvama geldi. İşiniz var terfibiz var biraz da sıkıntı çekin nolcak ölmezsiniz emeksiz yemek olmaz
Biz buna huzur azginligi diyoruz.

Back
X