- 24 Nisan 2014
- 580
- 514
- 123
- Konu Sahibi sonundaoldu
Bi yerde teknik görevli olunca eleman muamelesi yapıyolar. Her işi yapmanı bekliyolar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sürekli yer değiştirip hem birime, hem amire, hem de konulara adapte olmaya çalışmak. kumdaki bazı müdürler , müdürlük işini abartıyor.
hahaha 4 çocuk sonra tırlatırım benÇocuk istiyormuşsun, bence biraz da uzaklaşırsın iyi olur. Kafan da dağılır
Ben böyle diye diye 4 çocuk sahibi oldum yalnız ona göre![]()
aynenanladım. ordan oraya gönderiyolar yani.
aslında bende ki tam tersi. teknik birimdeyim kendim de tekniğim amaaaaa yazışmaya tek hakim benim ondan ordan oraya sürükleniyorumBi yerde teknik görevli olunca eleman muamelesi yapıyolar. Her işi yapmanı bekliyolar.
Herkes diyor ki neden bu kadar çocuk , gerçekten genelde işten kaçmak, biraz ev hanımlığı yasamak için oldu 3 ve 4 .hahaha 4 çocuk sonra tırlatırım bensabrına maşallah. Allah uzun sağlıklı ömürler versin kuzulara. ya seneye hazirana kardeşimin mezuniyeti var. tek planı onu yalnız bırakmamamız. bana diyor ki sakın doğruma
hamile gelebirsin
az bekliyorum. tabi Rabbim ne zaman nasip ederse başım gözün üstüne.
Herkes diyor ki neden bu kadar çocuk , gerçekten genelde işten kaçmak, biraz ev hanımlığı yasamak için oldu 3 ve 4 .
Yoksa benim gece icabım filan var, stresli yoğun bir iş. işte şimdilik bebeğimin 2 yaşına kadar rahatım, sonrası Allah Kerim
Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun
Hangi kurumda çalışıyorsunuz ben orman İşl. Avukatim. belki o bölüm sizin için iyi bile olabilir avukat da iyiyiyse. adliyeye bi Hava almaya çıkarsınız tüm gün masa başı işiniz olmaz .tabi zordur ama işi ogrenirseniz bır daha kimse sizi ordan almaz
Olsun...degisiklik iyidir :)
Gecmis olsun hallolmasina cok sevindim :)
Biz buna huzur azginligi diyoruz.3 kademe atlamışsınız, maaşınız da artmış sadece bu kadarı aklımda kalmış
Hem yükselmişsiniz hem paranız artmışken bu kadar sızlanacak şeyi nerden buldunuz anlamadım
İnsanlar memur olmak için adam öldürcek kıvama geldi. İşiniz var terfibiz var biraz da sıkıntı çekin nolcak ölmezsiniz emeksiz yemek olmaz
Biz buna huzur azginligi diyoruz.
Herşeyin yoluna girdiğine çok sevindim canım, iş hayatında huzur çok önemli