Iş yerimde ki olaylar

Roni2134

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2017
7
1
1
25
Merhaba ben aslından kk de baska bir uyeyim kısa sürekli kk yöneticileriyle aramızda yanlış anlamalar ve sorunlar yaşandı bu yüzden üyeliğim iptal edildi bu kız kardesimin üyeliği bilginize.
Neyse konu bahsi iş yerim büyük bir sitede danismanim otomasyonda çalışıyorum ama uzun süredir şüphelerim var ses kaydı yapıldığına dair tabi benim kullandığım ekranlarda görüntü var ses yok ama vardiya amirin bir çok sey bilmesi veya özel konuşmalar a sanki ordaymis gibi bilmesi ve buna benzer bir çok konu ama bir türlü ispatlayamiyordum bir çok arkadaşıma söyledim ve kimse bu ihtimali göz önüne almadi olmaz bir şey dediler sonuçta yasal değil. Ama ben bu şekilde şüpheyle takipte kaldımbir kaç gün önce bir olay oldu ve konuyu sadece 3 kişi biliyorduk ne hikmetse amir yine olayı ince ayrintisana kadar biliyor ve tekrar dönüp sordum biz biliyoruz siz nerden biliyorsunuz dedim o esnada mantıklı bir yalan bulamadı ve bende ses kaydı var değil mi ? Dedim kabul etti ama bunun yasal olduğunu bide idaa etti kac günden beri arkadaşlarıma söylesem mi soylemesem mi diye düşündüm durdumbu vicdan yükünü alamadım bir iki arkadaşa söyledim biri inanmadı biride ispatliyip dava edeceğini söyledi tabi benim söylediğim açıkça beli zaten ispat bulur bulmaz dava etmeyi düşünüyoruz ama şimdi ben nasıl hareket etmeliyim inanın bilmiyorum siz böyle bir durumla karşılaşırsanız ne yapardınız? Söylemekle hata mı ettim işten ayrılmayı düşünüyorum bu arada,

Baskasinin uyeligini kullanmak yasak,banlanacaksiniz yine

Ses kaydi yasal midir bilmiyorum ama aranizda bir muhbir vardir bence. Her grupta bir muhbir mutlaka olur ;)

Direk işten ayrılında nasıl oluyor bu ses dinlemek ?
Kamera kaydıyla beraber sesde kaydediliyor tabi güvenlikler bunu bilmiyor gizliden gizliye özel hayatimiz arkadaslarla olan diyagolarimiz dinlenmis

Tabiiki isten ayrılmayın, çok istiyorlarsa onlar çıkarsın.
Ek olarak yapacağınız tek şey telefon konuşmalarına dikkat etmek.

Baskasinin uyeligini kullanmak yasak,banlanacaksiniz yine

Ses kaydi yasal midir bilmiyorum ama aranizda bir muhbir vardir bence. Her grupta bir muhbir mutlaka olur :KK66:
Herzaman bir ispiyoncu olur ama bu şahsi telefon görüşmelerine kadar biliniyor neyse alıştık banlanmaya :)

Kamera kaydıyla beraber sesde kaydediliyor tabi güvenlikler bunu bilmiyor gizliden gizliye özel hayatimiz arkadaslarla olan diyagolarimiz dinlenmis

Şaka gibi iş değil biri bizi gözetliyor programı mübarek :KK73:

Ayrılın ve şikayet edin .

Gizlice ses kayit cihazi yerlestirmek ve dinlemek yasaktir.Hakkinizi sonuna kadar arayin.Ispat bulun ve sikayet edin.
Ozel konusmalarda yapiliyor orda sonucta..rezalete bak..hem ne amacla dinliyor sizleri?

Gizlice ses kayit cihazi yerlestirmek ve dinlemek yasaktir.Hakkinizi sonuna kadar arayin.Ispat bulun ve sikayet edin.
Ozel konusmalarda yapiliyor orda sonucta..rezalete bak..hem ne amacla dinliyor sizleri?
Dul kadınlar a asılan amir niye dinler ki

Back
X