- 22 Temmuz 2018
- 509
- 55
- 98
- Konu Sahibi Strangerthings0
-
Neden böyle hissediyosunArtık mutlu değilim sürekli ezikmişim gibi davranıp gülüyolarve mesai çok yoruyor sürekli kapanışım.avmde bilinen bir yerde yemek sektöründeyim 5 ay oldu istediğim an gidip çıkabiliyor muyum?
Her gün dalga geçiliyorım ve iş yapamadığımda müdürlerim salak gerisekalı diyor kçümsüyor.mutlıda değilim her gün kapanış yapıyorum artık ayaklarım ağrıyorNeden böyle hissediyosun
Bu mobing ve ispatlarsanız mudurunuzun başı cıddı derecede agrırHer gün dalga geçiliyorım ve iş yapamadığımda müdürlerim salak gerisekalı diyor kçümsüyor.mutlıda değilim her gün kapanış yapıyorum artık ayaklarım ağrıyor
İş kanununa göre 2 aydan sonra onlar seni çıkarmazsa istifa ederek ve ihbar süreni çalışarak çıkarsın.Tanıdığın bir dr varsa 10+10 gün raporla da bu işi çözersin. Orada çalışmak zorunda mısın? Başka iş? Eğitim durumu? Hala öğrenci? Vb detayları yazarsan belki bir yol gösteren çıkabilir.Artık mutlu değilim sürekli ezikmişim gibi davranıp gülüyolarve mesai çok yoruyor sürekli kapanışım.avmde bilinen bir yerde yemek sektöründeyim 5 ay oldu istediğim an gidip çıkabiliyor muyum?
ŞahitmiSakın çıkma, şahit bul, video çek kanıtla
Adamın go*unden kan alirlar
Parası güzel ama daraldım artıkİş kanununa göre 2 aydan sonra onlar seni çıkarmazsa istifa ederek ve ihbar süreni çalışarak çıkarsın.Tanıdığın bir dr varsa 10+10 gün raporla da bu işi çözersin. Orada çalışmak zorunda mısın? Başka iş? Eğitim durumu? Hala öğrenci? Vb detayları yazarsan belki bir yol gösteren çıkabilir.
Patatese fazla tuz attım diye agzıma etttilerİş yerinde veya başka bir yerde kimse sana hakaret edemez. Kıçı kırık bi zincire müdür oldu diye bir halt olduğunu sanıyor herhalde. Yaşın küçük sanırım yada iş hayatında yenisin. Sen kendini korumazsan kimse korumaz.
Videoya al. En azından tepki göster. Bama böyle davranamazsınız, çabalıyorum diye bağırdın mı misal böyle ağız dolusu!Şahitmihepsi kendini koruma peşinde
Tr şartlarında güzel para dediğin nedir?Parası güzel ama daraldım artık
Müdür yanınıza geldiğinde hemen ses kaydı ve video açın. Ondan sonra da sizi mahkemeye vereceğim deyin. Bir daha cesaret edemeyecektir.Şahitmihepsi kendini koruma peşinde
Bem anca susuyorumVideoya al. En azından tepki göster. Bama böyle davranamazsınız, çabalıyorum diye bağırdın mı misal böyle ağız dolusu!
Etik hakka şikayet etsem?Size hiçbir yetkili hakaret edemez. Benimle böyle konuşamazsınız diye sert yapmanız gerekiyor. Gelsin kovsun bakalım götü yiyiyosa. Başı çok ağrır sizi bu sebepten kovarsa da zaten
Videoya al. En azından tepki göster. Bama böyle davranamazsınız, çabalıyorum diye bağırdın mı misal böyle ağız dolusu!
Kızlar etik hakka müşteri gibi şikayet edeyimmiMüdür yanınıza geldiğinde hemen ses kaydı ve video açın. Ondan sonra da sizi mahkemeye vereceğim deyin. Bir daha cesaret edemeyecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?