- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.979
- 798
- Konu Sahibi Strangerthings0
-
Edin tabi. Çalışanlarınıza kötü davranıyorsunuz şikayetçiyim deyin.Kızlar etik hakka müşteri gibi şikayet edeyimm
Ses kaydı almadım dün siparişi karıştırdım 2 3 kez ve yemediğim laf kalmadı.üstelik iş arkadaşlarımda komik gibi dalga geçiyor.4 aydır çalışıyorum işimi güzel yapıyordum ama iş arkadaşları ve müdürlerin tavrı yüzünden çalışmak isemiyorumNe münasebet size hakaret etmesi?
Siz hadlerini bildireceksiniz. Kameralarınızda ses kaydı var mı bir şekilde ispatlamanızı tavsiye ederim.
Bana kalsa kendisine söyleyin derim ilk, net ve kararlı şekilde ama.. o kadar mı var hiyerarşi yani iki çift laf edilmiyor? Diğer çalışanlara karşı nasıllar? Yaşınız kaç nu arada?Kızlar etik hakka müşteri gibi şikayet edeyimmi
İş kanununa göre 2 aydan sonra onlar seni çıkarmazsa istifa ederek ve ihbar süreni çalışarak çıkarsın.Tanıdığın bir dr varsa 10+10 gün raporla da bu işi çözersin. Orada çalışmak zorunda mısın? Başka iş? Eğitim durumu? Hala öğrenci? Vb detayları yazarsan belki bir yol gösteren çıkabilir.
Yaşım 23 gepsiyle aram iyi ama biliyorsunuz iş yerinde dedikoduyu.hemen düşman kesilebiliyorlar yada iş kitlemeye çalışıyorlar.Bana kalsa kendisine söyleyin derim ilk, net ve kararlı şekilde ama.. o kadar mı var hiyerarşi yani iki çift laf edilmiyor? Diğer çalışanlara karşı nasıllar? Yaşınız kaç nu arada?
Etik hakka müşteri gibi şikayet etmeyi düşünüyorumGereksiz rapor yazdırarak doktorun görevini kötüye kullanmaya sebep olursunuz. Bence toplum olarak düzelmek istiyorsak bu tavsiyeleri birbirimize vermemeliyiz artık.
Haklısınız ama kişi bariz mobbing altında. Psikiyatri bu duruma rahatlıkla rapor verir. Ve bu görevi kötüye kullanmak değildir.Gereksiz rapor yazdırarak doktorun görevini kötüye kullanmaya sebep olursunuz. Bence toplum olarak düzelmek istiyorsak bu tavsiyeleri birbirimize vermemeliyiz artık.
Ses kaydı almadım dün siparişi karıştırdım 2 3 kez ve yemediğim laf kalmadı.üstelik iş arkadaşlarımda komik gibi dalga geçiyor.4 aydır çalışıyorum işimi güzel yapıyordum ama iş arkadaşları ve müdürlerin tavrı yüzünden çalışmak isemiyorum
Peki hata yapmanızın özel, belli bir nedeni var mı? Tabi ne olursa olsun hakaret edemezler ama bunu da belirtisniz belki. Diğerleri mesela hiç mi hata yapmıyor?Yaşım 23 gepsiyle aram iyi ama biliyorsunuz iş yerinde dedikoduyu.hemen düşman kesilebiliyorlar yada iş kitlemeye çalışıyorlar.
Etik hakka müşteri gibi şikayet etmeyi düşünüyorum
Yapsada bu kadar bağırdıklarını görmedimPeki hata yapmanızın özel, belli bir nedeni var mı? Tabi ne olursa olsun hakaret edemezler ama bunu da belirtisniz belki. Diğerleri mesela hiç mi hata yapmıyor?
Haklısınız ama kişi bariz mobbing altında. Psikiyatri bu duruma rahatlıkla rapor verir. Ve bu görevi kötüye kullanmak değildir.
Şuanki durumum.müdür olacak çocuğa dün poşedin yerini sordum güldü aferin dedi 4 ayda bişey öğrenmişsin vs.Öbürleride güldüBelki kırıcı olacağım ama....
Kendi hakkınızı kendiniz savunmadığınız sürece ezilirsiniz, sonra da sizin üzerinizde etiketi kalır.
Neden bi sert çıkıp herkesi bi duruşa davet etmiyorsunuz?Şuanki durumum.müdür olacak çocuğa dün poşedin yerini sordum güldü aferin dedi 4 ayda bişey öğrenmişsin vs.Öbürleride güldü
Biliyor musun bunu yaptım.Birden tüm iş arkadaşlarım düşman kesildiNeden bi sert çıkıp herkesi bi duruşa davet etmiyorsunuz?
Şuanki durumum.müdür olacak çocuğa dün poşedin yerini sordum güldü aferin dedi 4 ayda bişey öğrenmişsin vs.Öbürleride güldü
Normalde biliyorum ama yerinde yoktu.Ve genede dalga geçmelerimi gerekiyor?4 ayda poşetin yerini bilmeniz gerekmez miydi?
Bence bu tavırları seni strese sokup hata oranını artırıyor. Siz böyle yaptıkça daha fazla hata yapıyorum, bana bu şekilde hakaret etmeye hakkınız yok, diye konuşun. Mümkünse arkadaşlarınız da duysun, sonrası konuşma nereye giderse zatwn çıkmayı göze almışsınız.Yapsada bu kadar bağırdıklarını görmedim
Normalde biliyorum ama yerinde yoktu.Ve genede dalga geçmelerimi gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?