- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Ben yanlis anlamisim pardonbelli veyürekli ne demek sen onu aç bir bakalım ..
ne demek istiyorsun sen belli diye .. ayarım bozulcak
çoğu mini etekli o dönemdeki genç kızların .. ne konuşuyorsun sen ?şişliliymiş şişlide yetiştiysen bilirsin zatenn neyin ne olduğunu .. evet dünya modasına uyuyormuş kadınlarımız o zamanlarda daha bakımlı güzellermiş ..e tabi bacağı güzel olmayan nasıl giysin mini sizde haklısınız .. annem maşallah 170 küsür boy incecik giymiş tabi ..
Ya iyi niyetli insanları da arada birakiyorlar .O kadar guzel soylemissin ki Defne. Su Batının ahlalsizligi nerede kaldi acaba? Gelse de az rahat etsek
sen bana yorum yapma istemiyorum senin yorumunuYavaş lütfen. 60 a yakın yaşı olan bi üyeye de bu şekilde yürüdünüz. Medeni bi şekilde tartışalım.
Niye?sen bana yorum yapma istemiyorum senin yorumunu
niye gidelim ya .. değiştirebiliriz herşeyi ..Ya iyi niyetli insanları da arada birakiyorlar .
Özgürlükçü bir insanım türban veya Çıplaklık takıntılarim yok .
Ama burasi Türkiye . atılan her adım bizi tedirgin ediyor .
Bunlar ateist bunlar zerdus diyen birinin izinde giden bir hükümetin getirdiği türban özgürlüğü biz de tabiki tedirginlik yaratır .
Olması gereken zaten özgür olması ama işte dediğim gibi .
Bizi tahammülsuzlestirdiler .
En ufak dekolte yorumuna tahammül edemiyorum .
Yaşam tarzına müdahale tehlikesi var.
Ben ırkçı bir insansam Hitler'in politikalarına araştırma bütçesi vermemi araştırma olarak değil , bir şeylere kapı açma olarak algılar insanlar .
Durum böyle tam olarak .
O yüzden aslında dekolte ile ilgili veya evlenmeden önce birliktelikle ilgili her konu ya türbana ya siyasete baglaniyor .
Korkuttular insanları.
Biz avrupa olamayiz ya . Türkiye ne daha iyi ne daha kötü olacak .
200 yıl sonra da korkarım kafa yapısı bu olacak .
Gidebilen gitmeli mutlaka.
Üslubunuz çok sert ve kaba. Bence biraz sakin olunbelli veyürekli ne demek sen onu aç bir bakalım ..
ne demek istiyorsun sen belli diye .. ayarım bozulcak
çoğu mini etekli o dönemdeki genç kızların .. ne konuşuyorsun sen ?şişliliymiş şişlide yetiştiysen bilirsin zatenn neyin ne olduğunu .. evet dünya modasına uyuyormuş kadınlarımız o zamanlarda daha bakımlı güzellermiş ..e tabi bacağı güzel olmayan nasıl giysin mini sizde haklısınız .. annem maşallah 170 küsür boy incecik giymiş tabi ..
çünkü istemiyorum
olmuyorum ..Üslubunuz çok sert ve kaba. Bence biraz sakin olun
Haklisiniz. Fark kibarlık. Bu sitenin kuralıdır zaten. Her fikri kibarca ifade edebilir insan. İyi günler dilerimçünkü istemiyorum
sana yorumumu yaptım ben
yapıcı olmaya çalıştım kestirip attın
yapılacak birşey yok sana artık
saldırmaya çalışıyorsun sürekli ..kibar bir şekilde savunman düşüncelerini seni haklı yapmıyor ..
insanların kıyafetlerne müdahale etme hakkını kendinde buluyorsun bunuda geçmişte yaşanılanlara bağlıyorsun . bu düşünce tarzındaki bir insanla birşey paylaşamam . beni görmezden gel bende seni ..
Benim gelişmiş ülkelerde sağlam para kazanarak yaşamam zor .Ben damardan aliyorum gunde 3 kere su cok guzel sizde gelin
ya yapma diyorum yorum .. bırak peşimi .. ben kibar değilim sen hanfendi ol tamam ..Haklisiniz. Fark kibarlık. Bu sitenin kuralıdır zaten. Her fikri kibarca ifade edebilir insan. İyi günler dilerim
Ya hemen ne mune ya .
Ya hemen ne mune ya .
Şurada konuşuyoruz konuyu kilitletmenin ne anlamı var.
desinler bırak ..Ya hemen ne mune ya .
Şurada konuşuyoruz konuyu kilitletmenin ne anlamı var.
evet çünkü tahammüülüm yok bu düşüncelere ... insanların özgürlüklerini kısıtlamaya çalışıyorsınız ..Konu farklı yerlere gidiyor bu da benim hoşuma gitmiyor.Siyaset/din falan filan.Gelip bakar,kitlenecekse de kitler,konu zaten anlamsız bir konu.
Ayrıca siz konuşuyorsunuz belki de ama diğer arkadaş kavga ediyor gibi.
evet çünkü tahammüülüm yok bu düşüncelere ... insanların özgürlüklerini kısıtlamaya çalışıyorsınız ..
en basitinden konu sahibi kızı işten attırmanın peşinde sırf kıskançlığından .. tahammülüm yok bu mahalle baskısına ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?