İŞ YERİNDE DEKOLTE

Ben yanlis anlamisim pardon

O kadar guzel soylemissin ki Defne. Su Batının ahlalsizligi nerede kaldi acaba? Gelse de az rahat etsek
Ya iyi niyetli insanları da arada birakiyorlar .
Özgürlükçü bir insanım türban veya Çıplaklık takıntılarim yok .
Ama burasi Türkiye . atılan her adım bizi tedirgin ediyor .
Bunlar ateist bunlar zerdus diyen birinin izinde giden bir hükümetin getirdiği türban özgürlüğü biz de tabiki tedirginlik yaratır .
Olması gereken zaten özgür olması ama işte dediğim gibi .
Bizi tahammülsuzlestirdiler .
En ufak dekolte yorumuna tahammül edemiyorum .
Yaşam tarzına müdahale tehlikesi var.
Ben ırkçı bir insansam Hitler'in politikalarına araştırma bütçesi vermemi araştırma olarak değil , bir şeylere kapı açma olarak algılar insanlar .
Durum böyle tam olarak .
O yüzden aslında dekolte ile ilgili veya evlenmeden önce birliktelikle ilgili her konu ya türbana ya siyasete baglaniyor .
Korkuttular insanları.
Biz avrupa olamayiz ya . Türkiye ne daha iyi ne daha kötü olacak .
200 yıl sonra da korkarım kafa yapısı bu olacak .
Gidebilen gitmeli mutlaka.

niye gidelim ya .. değiştirebiliriz herşeyi ..
insanlar akıllanır belki benim umudum var ..

Üslubunuz çok sert ve kaba. Bence biraz sakin olun

çünkü istemiyorum
sana yorumumu yaptım ben
yapıcı olmaya çalıştım kestirip attın
yapılacak birşey yok sana artık
saldırmaya çalışıyorsun sürekli ..kibar bir şekilde savunman düşüncelerini seni haklı yapmıyor ..
insanların kıyafetlerne müdahale etme hakkını kendinde buluyorsun bunuda geçmişte yaşanılanlara bağlıyorsun . bu düşünce tarzındaki bir insanla birşey paylaşamam . beni görmezden gel bende seni ..

Haklisiniz. Fark kibarlık. Bu sitenin kuralıdır zaten. Her fikri kibarca ifade edebilir insan. İyi günler dilerim

Ben damardan aliyorum gunde 3 kere su cok guzel sizde gelin
Benim gelişmiş ülkelerde sağlam para kazanarak yaşamam zor .
Dün annemle film izledik amir khanin bi filmini seyrettik adamdan etkilendim yine . bir süredir de gitmek istiyorum buradan dedim ki kızım madem avrupada filan çok para kazanamayacaksin git hindistana vs. zengin birini bul , tipi yakışıklı olsun orada kimseyle muhattap olmadan yasa .
Rich kids of india sayfasını açmaya çalıştım da malum instagrami da yasakladilar bakamadım kimi tavlayacagima .
Az gelişmiş ülkeden zengin koca bulmak istiyorum .
Türkiyede zengin müteahhitlerin çocukları var ya ülke kötü durumda ama onların keyfi yerinde
Ben de hindistanda öyle olmak istiyorum ^^

banlanıcaksamda son olarak şunu diyorum hadi ordan işinize bakın .. milletin kıyafetine burnunuzu sokmayın ..
giyenleride sonuna kadar destekliyorum .. ne güzel giyiyorsunuz ... biz giyemiyoruz bizim içinde giyin .. kendine güvenen vucudunu kendini tanıyan kendine bakan bakımlı özgür her kadını destekliyorum ..

Ya hemen ne mune ya .
Şurada konuşuyoruz konuyu kilitletmenin ne anlamı var.

Konu farklı yerlere gidiyor bu da benim hoşuma gitmiyor.Siyaset/din falan filan.Gelip bakar,kitlenecekse de kitler,konu zaten anlamsız bir konu.

Ayrıca siz konuşuyorsunuz belki de diğer arkadaş kavga ediyor gibi.

Ya hemen ne mune ya .
Şurada konuşuyoruz konuyu kilitletmenin ne anlamı var.
desinler bırak ..
insanlar sokakta özgür değil burdada olmayacak ...
birileri kibarca güya milletin kıyafetine karışacak sanane git işine deyince sen suçlu agresif sorunlu olucaksın .. dünyaya bak ..

Kadının memeleri neolay oldu ama.

Patronunuz hepinizi gözden geçirmesi gerek . Gereksiz çalışanları çıkarması diğerlerindede maaş indirimine gitmesi gerek.
Özel sektörde adam kafasını kaşıyamaz siz kim nereye baktı patronun odasında sürekli gözü yok transparN giymiş yok memesinin bi kısmı sütyenin dışındaya bakabiliyosanız iş yapmıyosunuz demekki.

Çünkü o sekreter patronun odasına siz sekretere bakıyosunuz herkes boş boş oturuyo.

Ülke ekonomosini bi meme yüzünden çökertiyosunuz.

Konu farklı yerlere gidiyor bu da benim hoşuma gitmiyor.Siyaset/din falan filan.Gelip bakar,kitlenecekse de kitler,konu zaten anlamsız bir konu.

Ayrıca siz konuşuyorsunuz belki de ama diğer arkadaş kavga ediyor gibi.
evet çünkü tahammüülüm yok bu düşüncelere ... insanların özgürlüklerini kısıtlamaya çalışıyorsınız ..
en basitinden konu sahibi kızı işten attırmanın peşinde sırf kıskançlığından .. tahammülüm yok bu mahalle baskısına ..

Kendine guvenen her bayanin vucudunu taniyan her bayanin asiri sekilde olmadik yerlerde dekolte vermesine gerek yok. Eger veriyorsa da guzelliginin sadce dekoltesinden ibart oldugunu sanar. Guzellik dekolteden ibar degildir.Bir kadin hanfendiligiyle de nerde ne sklde giymesini bilmesiyle de kadın olabilir. Şık ve asil olabilir.

Kısıtlıyorsunuz derken ?

Önyargılarınızı kendinize saklayın lütfen,bu da size son mesajım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…