Patron bir şey demiyorsa çalışanların karışmasına gerek var mı ben anlamadım açıkçası
Ayrıca dekolteyle usturuplu giyinen emekçi kardeşlerin hakkı yeniyor ya tüküreyim bu sisteme be her neyse bu böyle gelmiş böyle gider...
Siz usturuplu giyiniyormuşsunuz ya onu diyorum yavUstruplu giyinmiyor sorun orada işte
Siz usturuplu giyiniyormuşsunuz ya onu diyorum yav
Hem yani özel sektör kamu gibi sıkı değil ki yani herkese karışamazsınız herhalde...
Patron dekoltelilere ayrıcalık yapıyor diye dekolte giyeni nasıl uyaracaksiniz ki
Seni kayiracak biz geri planda kalacağız diyemezsiniz ya
eski film sahnelerinde kalmadımı bu olay ya? is hayatımda boyle bi olay ne gordum ne duydum. millettin nasıl giydigiyle ilgilenip dert edinip is ortaminda olay cikarmaniz da garip geldi.
Yok uyarılır da nasıl bozmadan kırmadan yapılır onu pek bilemedik
zira patronda bu tarz olaylardan sıkıldı .. çünkü gerçekten kötü şeyler olmuştu şirkette
Yok uyarılır da nasıl bozmadan kırmadan yapılır onu pek bilemedik
zira patronda bu tarz olaylardan sıkıldı .. çünkü gerçekten kötü şeyler olmuştu şirkette
Ben olayın sizinle alakasını anlamadım.
O zaman bırakında patronunuz halletsin.
Bir başkasının ekmeğiyle oynamak bana çokta erdemli gelmiyor.
kimse kimsenin ekmeği ile oynamıyor ki nasıl geldi buraya :)
Ben olayın sizinle alakasını anlamadım.
is ortami aile ortamina benzemez. hak yemek sadece bu konu icin degil her konu icin yasanabilir. sen bi tarafini acanla ilgilenirken baska biri bi yerini acmadan seni ayagini kaydirir farketmezsin bile. senin ille de birini muhattap alcaksan bi tarafini acan degil yoneticindir muhattabın. konu bana sacma otesi sacma geldi.siz önceki yaşananları bilseydiniz böyle yaklaşmazdınız
Siz bir yere 4 yıl emek verip sırf biri bir tarafını açıyor diye haklı olursa ne düşünür ne tepki verirsiniz olaya bakışınız ne olur
Ya yaptığınızın açıklaması nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?