İŞ YERİNDE DEKOLTE

Usenmedim konunun hepsini okudum. Konu sahibesi bence siz kadini baya derinden kiskaniyorsunuz. Sanki sizin yapmak istediklerinizi yapabilen bir kadinmis da o yuzden derim bir huzursuzlugunuz varmis gibi geldi bana. Tamamen yorumlarinizin bende uyandirdigi izlenim bu. Yoksa kisi isini yapar gecer. Turkiye de is hayatinda bircok yonden haksizlik yapiliyor. Bu haksizliklara degil de, ki haksizligi yapan patron burada, kadinin dekoltesine takilmak cok saglikli bir durum degil.

Isinize odaklanin, bir is yerinde cok mutsuzsaniz da durmayin orada, huzur onemli.

Resmen dedikoduyla yeni yoneticiyi doldurmus kizin ekmegiyle oynuyorsunuz bunun acisi cikar sizden bir gun allahtan korkun

Kurallara uymayan çalışanlarınız var. Daha öncede aynı şekilde işe başlamıs kisiler vardi. Ve sonucunda hiç hos olmayan bir durum yaşamıstik. İs ahlakı yerle bir edilmişti. Aynı disiplinsizliği bu sirkette tekrar görmek istemiyoruz. Lütfen calısaninizi uyarin. Eğer bu sirketin belli bir is disiplini yoksa biz de ona göre hareket edeceğiz bundan sonra. Gibi gibi

Bir üst çalışana ya da patrona söyleyeceksiniz buna benzer şeyler. Değişen bir şey olmazsa eğer siz de o şirkette bildiğinizi okuyun. Hiç korkmayın.

Konu sahibine neden yükleniyorsunuz ki? İs hayatında kendini pazarlayarak bir yerlere gelen insanların olması çok mu uçuk geldi sizlere? Bundan rahatsız olmak ve hakkinin karşılığını istemek suç mu?

Onu bunu bilmem de normalde herkes gibi yok ''O bıyan şu şıkıl gıyınır bu bıyan şu şıkıl....'' triplerine girerken o iş yerinde çalışan kişi benim hayatımdaki erkekse yemişim insan özgürlüğünü. Yok insanın içi rahat etmiyor.

Yok benim iş ortamımsa herkes istediğini giyer, bu özgürlüktür modunda olurum. Ama dediğim gibi hayatımdaki erkeğin ortamı olunca 180 derece değişir kızı boğmamak için kendimi zor tutarım, suçu olmasa da peşin hüküm veririm. Çünkü kıskanmak böyle manyakça bir şey.

Senin durumunda rahatsız olması gereken kişi yöneticileriniz... Ondan ses çıkmıyorsa siz maalesef karışamazsınız.

pardon da siz kimsiniz orda çalışan kızların kıyafetlerine karışıyorsunuz .. oranın bir müdürü şefi yada patronu yok mu ?onlar ses çıkarmıyorsa sizi hiç ilgilendirmez .. kıskanıyorsunuz resmen insanları . fiziği güzel yakıştırmış giymiş kimseyie ilgilendirmez . ondan üstün birinin uyarması gerekir .içiniz ne kadar kötü .. şimdi o açık giyinenler kötü siz iyisiniz dimi ?

hiç birşeyde yapamazsın .. herkes istediğini giyer .. nasıl bir hastalık sizinki ya . yok artık yani insanlar size mi sorucak . yok boğarım yok saldırırım azıcık kendinize sahip çıkın .. o basit diye adlandırdığınız kızlardan çok daha basit bu davranış ve düşünce tarzı ..

bence kız taş o yüzden kıskanıyorsunuz ..
zaten bir kadın güzel olunca hemcinsleri tarafından kıskanılır . açık bile giyinmiyordur allah bilir . düzgün fizikli biri siyah pantlon beyaz gömlek giyse bile yakışır güzeldir zaten ..

Valla benim kocam bir suru sikir sikir giyinmis kadinla calisiyor mini de giyerler dekolte de hatta cekim yaptiklari mankenler bir icim su ve ben deli gibi kiskanc bir insanimdir fakat bir gun esimi is arkadaslarindan kiskanmak, sabahin korunde ekmeginin pesine dusen o kizlari basitlikle suclamak aklima gelmedi, biraz sakin olun herkes bir hayat gailesinde milletin akli pipisinde kukusunda dolasmiyor

Daha kaliteli bi is bulun. Dekolte giydigi icin yukseliyosa ve siz hala orda calisiyosaniz bu sorun bence. Yada calisin ama takmayin. Uyarmak size dusmez.

bide açık giyinmek herkese göre değişir ..
bazısı için dizin azcık yukarısındaki etek açık gelebilir . kimisi için dar bir skinny jean yada dar bir gömlek ...
sıfır kol bir body .. bu azar gider .. benim için bunlar açık giyinmek değildir .
korkumuzdan etek giyemez olduk . gençliğimiz geldi geçti . mahalle baskısı olan bir yerde çalışıyorum çevre itibariyle . istediğimi giyemiyorum sırf bu zihniyetten .işe giderken saçımı yapmak makyaj yap..mak istemiyorum özenmiyorum kendime ki normalde çok bakımlı biiriydim . mutsuzum bu hayatımada yansıyor .. ne için peki başka insanlar için ...
valla giysinler istediklerini bu yaşta giymeyecek ne zaman giyecek .

Aynen öyle dolaşıyor bunun aksini iddia etmek polyannacilik olur :)

Yerine göre giyinmemek ucuzluk bana kalirsa. Ucuz insanlarin oldugu yerde olmak beni de rahatsiz eder. En fazla yeni iş bakarim. Ama onlari şikayet etmek de benim ucuzlugumdur. Alan razi veren razi sonucta.

Kendi hayatlarina bir parca kalite getirmeye cabalasalar keske baskalarinin hayatlarina burnunu sokmak yerine dunya daha guzel bir yer olurdu Ben de cok yoruldum bu insanlardan

Destur hele...

Ben kendime sahip çıkıyorum canım henüz kimseye saldırmadım bu ne celal?

Sadece ona karşı yapmak istediğim şeyi o an kıskançlığın bende hissettirdiğini söyledim. Sen sırf sevmediğin birini o an boğmak istedin diye hadi bi gideyim de şunu boğayım der misin? Ve dediğim gibi kıskançlık bu.

Ayrıca devlette çalışanların nasıl giyim kuralları varsa bunu çok aşacak şeylerin iş ortamında olmaması taraftarıyım. Buna karar verecek olan da yöneticilerdir. Bu kurallar baştan belirlenir ise kimse sorun yaşamaz.

Ama giyim kuşam konusunda kuralı olmayan bir yerde çalışılıyorsa burada kimseye söz hakkı düşmüyor.

Kiskanmak boyle manyakca bir sey degil. Bu kadar uc boyutlarda yasaniyorsa, yardim almak gerekir. Yazdiklariniz normal degil.

Su an yaptgnızın kıskanclık oldugunu dusunuyorum hiç kızmayın vala ama sizene yani kim ne giyerse giyer

Reactions: anu
Kiskanmak boyle manyakca bir sey degil. Bu kadar uc boyutlarda yasaniyorsa, yardim almak gerekir. Yazdiklariniz normal degil.

Psikolojiyle alakalı bir mesleğim olacak zaten ve yardım almaya ihtiyacım olmadığını da biliyorum. Her duyguyu aynı yaşarsak ne farkı kalır insanların? Ben kıskançlığı içimde böyle yaşıyorum. Sıkıntı bunun hayata geçirilip geçirilmemesi. Elbette ki gidip sırf kıskandım diye bunu karşımdakine yapamam ama o an içimden bu geçebilir bu yüzden insanların karar mekanizması var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…