- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
A hadi canim oyle mi ee baska?
size demedim ön yargılı diye yanlış anlaşıldım .. eski çalışan arkadaşla biraz konuştuk bu konuda yani nasıl desem bu sadece bizim değil önceden yazdığım yorumlarda olduğu gibi herkesin kanaati .. yeni gelen kişi yönetici eski olayları duymuştur lafı geçince anlattık falan filan .. oda uyarmak istedi ama nasıl yapılacağı hakkında pek bir fikri yok pek de deneyimi yok biraz çekimser .. eskideki olaylar biraz şöyle eski çalışan dedikoducu iftiracı herkesi birbirne katan ve gerçekten görseniz ben bu kıyafeti diskoda barda anca belki giyerim dersiniz o tarz gişyerdi bir olay olsun hemen sıyrılır eski çalışanlar ortada kalırdı hal böyle olunca ona farklı davranıldığını sezdik sonra patronun akrabası bizimle çalışmaya başladı bu olayları biraz biraz eşine anlamış flim ondan sonra koptu .. patron biraz temkinli eskisi gibi değil derken bunu kast ettim
hiç birşeyde yapamazsın .. herkes istediğini giyer .. nasıl bir hastalık sizinki ya . yok artık yani insanlar size mi sorucak . yok boğarım yok saldırırım azıcık kendinize sahip çıkın .. o basit diye adlandırdığınız kızlardan çok daha basit bu davranış ve düşünce tarzı ..Onu bunu bilmem de normalde herkes gibi yok ''O bıyan şu şıkıl gıyınır bu bıyan şu şıkıl....'' triplerine girerken o iş yerinde çalışan kişi benim hayatımdaki erkekse yemişim insan özgürlüğünü. Yok insanın içi rahat etmiyor.
Yok benim iş ortamınsa herkes istediğini giyer, bu özgürlüktür modunda olurum. Ama dediğim gibi hayatımdaki erkeğin ortamı olunca 180 derece değişir kızı boğmamak için kendimi zor tutarım, suçu olmasa da peşin hüküm veririm. Çünkü kıskanmak böyle manyakça bir şey.
Senin durumunda rahatsız olması gereken kişi yöneticileriniz... Ondan ses çıkmıyorsa siz maalesef karışamazsınız.
Valla benim kocam bir suru sikir sikir giyinmis kadinla calisiyor mini de giyerler dekolte de hatta cekim yaptiklari mankenler bir icim su ve ben deli gibi kiskanc bir insanimdir fakat bir gun esimi is arkadaslarindan kiskanmak, sabahin korunde ekmeginin pesine dusen o kizlari basitlikle suclamak aklima gelmedi, biraz sakin olun herkes bir hayat gailesinde milletin akli pipisinde kukusunda dolasmiyor
bide açık giyinmek herkese göre değişir ..
bazısı için dizin azcık yukarısındaki etek açık gelebilir . kimisi için dar bir skinny jean yada dar bir gömlek ...
sıfır kol bir body .. bu azar gider .. benim için bunlar açık giyinmek değildir .
korkumuzdan etek giyemez olduk . gençliğimiz geldi geçti . mahalle baskısı olan bir yerde çalışıyorum çevre itibariyle . istediğimi giyemiyorum sırf bu zihniyetten .işe giderken saçımı yapmak makyaj yap..mak istemiyorum özenmiyorum kendime ki normalde çok bakımlı biiriydim . mutsuzum bu hayatımada yansıyor .. ne için peki başka insanlar için ...
valla giysinler istediklerini bu yaşta giymeyecek ne zaman giyecek .
hiç birşeyde yapamazsın .. herkes istediğini giyer .. nasıl bir hastalık sizinki ya . yok artık yani insanlar size mi sorucak . yok boğarım yok saldırırım azıcık kendinize sahip çıkın .. o basit diye adlandırdığınız kızlardan çok daha basit bu davranış ve düşünce tarzı ..
Onu bunu bilmem de normalde herkes gibi yok ''O bıyan şu şıkıl gıyınır bu bıyan şu şıkıl....'' triplerine girerken o iş yerinde çalışan kişi benim hayatımdaki erkekse yemişim insan özgürlüğünü. Yok insanın içi rahat etmiyor.
Yok benim iş ortamımsa herkes istediğini giyer, bu özgürlüktür modunda olurum. Ama dediğim gibi hayatımdaki erkeğin ortamı olunca 180 derece değişir kızı boğmamak için kendimi zor tutarım, suçu olmasa da peşin hüküm veririm. Çünkü kıskanmak böyle manyakça bir şey.
Senin durumunda rahatsız olması gereken kişi yöneticileriniz... Ondan ses çıkmıyorsa siz maalesef karışamazsınız.
Su an yaptgnızın kıskanclık oldugunu dusunuyorum hiç kızmayın vala ama sizene yani kim ne giyerse giyerÖncelikle Merhaba
Önceden kıyıdan köşeden takip ediyordum , bir konu hakkında yapılan yorumları görünce güzel fikirler olduğuna da şahit olduğumdan bende fikir almak istediğimden :)
Aranıza yeni katıldım
Özetle bir şirkette çalışıyorum
Daha önce bir sekreter vardı saçma sapan tavır ve kıyafetleri yüzünden patron vs çalışanlar biraz birbirimize girmiştik :) Çünkü arkadaş biraz basit birisiydi ve kıyafetleri de alakasızdı iş yeri için , nasıl desem hani tenis oynayan sporcuların eteklerinin boyunu düşünün o derece giyerdi .
Hal böyle olunca anlamışsınızdır biz emek veren çalışanlar bir tarafa atılıyor , hak yeniyor fazlası ile açık saçık giyenler fazla hiç iş yapmasa da kıymetli imtiyazlı oluyor ..
Bir dönem çok kaotik bir yer oldu iş yeri bu sebepten .
detayına girip boğmak istemem baya sorun yaşandı
İşyeri öyle baskıcı bir yer değil yani şunu giy bunu giy tarzında çalışmıyoruz
Ama iş yerinde de giyilmemesi gereken kıyafetler olduğu kanısındayım
Şimdi iş yerine bir kaç yeni kişi geldi
Bunlardan biri dikkat ettim göğüs kısmını farklı giyiyor yani muhakkak yürürken ben buradayım diyor :)
sürekli böyle . Geçenlerde Trasparan tarzı bir gömlek ve yine göğsünün büyük kısmı dışarıda olacak şekilde
basık yapan iç çamaşırı giymiş her yeri içi görünüyordu .
Arkadaş son zamanlarda dikkat ettik patronun odasına çok bakıyor
Tabi bu kaçar mı . Direk arkadaşla :) aha böyle biri daha geldi burası bir vukuat daha kaldırmaz uyarsak mı uyarmasak mı ne yapsak diye düşündük
Şimdi bu iş yerindeki kıyafet olayına ne yapmalı bilemedim
İş yeri dekolte kuralı vardır bilirsiniz
Direk söylesen dert söylemesen yine dert malum tecrübelerimiz yediğimiz kazıklarda ortada
Siz nasıl önlem alırdınız merak ettim doğrusu
Hepinize teşekkürler
Bir uyemiz vardi, boyle tartismayi ya da fikir beyan etmeyi beceremeyip 'aa hadi canim oyle mi eee baska?' minvalindeki yorumlara 'yaş kaç' yazardi..
Ey gidi gunler aklima geldi iste
Kiskanmak boyle manyakca bir sey degil. Bu kadar uc boyutlarda yasaniyorsa, yardim almak gerekir. Yazdiklariniz normal degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?