Tamam da %90 aynı şeyi söylüyor siz hala mazeret uretiyosunuz. Haksizsiniz işte bırakın milletin kiyafetini işinize bakın. Kıyafet sizin işiniz değil. O işi kafasına takacak olanlar taksim.ben ve arkadaşım konuştuk biraz
onunla fikir almak istedik
yönetici uyarıcam ama yeni eleman kırmak istemem dedi kırmadan nasıl söylenir vs deyince
onun adına vs fikir almak için yazdık işte olay bu ..
Özelde çalıştığım dönemde ofisimiz de birara hep bayan olmuştu. İki patronun da gözü gönlü açıldı tabi.
Yaz aylarında dekolte askılı giyinen çok
olmaya başlamıştı. Bende rahatsız oldum bu durumdan. Sonuçta orası işyeri. Ofise gelenler, patronlar bakıyor, gülüşüyorlar onlarla daha çok sohbet ediyor falan. Ben direkt suratımı astım .Patron anladı dikkat etti sonra onlara pas vermedi uyarmaya başladı .
Ben deli gibi çalışıyorum onlar kakara kikiri. Sonunda çok bunaldık küçük patronla ayrı ofis açtık bizden sonra herkes dağılmış.
Şuan kamudayım. Burda da zevksiz giyinen çok teyze var ama ne yapcan.
Hakkını yedirme ama durumu münasip bir dille patrona anlat . O uyarsın . Sen ağız dalaşına girme derim.
Kusura bakmayın ama bende kamuda tam tersi bir durumdan şikayetçiyim, tesettürlü kadınlara yapılan ayrımcılıktan, her türlü kolaylığın sağlanmasından
A hadi canim oyle mi ee baska?
Maaş fazlası mi oluyodu onların, olay sadece kakara kikiri ise patron neden benimle gülüşmüyor durumu herhalde bu
Kusura bakmayın ama bende kamuda tam tersi bir durumdan şikayetçiyim, tesettürlü kadınlara yapılan ayrımcılıktan, her türlü kolaylığın sağlanmasından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?