• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞ YERİNDE DEKOLTE

Siz ne is yapiyorsunuz orada? Yonetici misiniz, patron musunuz nesiniz? Bunlarfan biriyseniz gidin direk uyarin yok degilse size noluyor? Yok payronun odasina bakip duruyormus, yok kazik yemisler. Baska iş bak ozaman. Ayrica gercekten basarili olursan illaki farkedilirsin. Mini giyen onune gecemez yani oyle. Isinize odaklanin bence.

Siz ne is yapiyorsunuz orada? Yonetici misiniz, patron musunuz nesiniz? Bunlarfan biriyseniz gidin direk uyarin yok degilse size noluyor? Yok payronun odasina bakip duruyormus, yok kazik yemisler. Baska iş bak ozaman. Ayrica gercekten basarili olursan illaki farkedilirsin. Mini giyen onune gecemez yani oyle. Isinize odaklanin bence.

Size ne oluyor mu ?
Yani yönetici değilim diye fikir almak için yazamam öyle mi ?
Fikirlerinizi merak ediyorum dedim . size ne oluyor tarzında eziklenmeyi değil
neyse ...

Size ne oluyor mu ?
Yani yönetici değilim diye fikir almak için yazamam öyle mi ?
Fikirlerinizi merak ediyorum dedim . size ne oluyor tarzında eziklenmeyi değil
neyse ...

Neyin fikri? Uyarsam mı diyorsunuz? Bende haliyle orada ne iş yapiyorsunuz diye sordum şayet iş yeri sahibi filan degilseniz ustunuze vazife bir durum yok cunku.

• Beğen
Reactions: anu
Ben insan kaynakları müdüruyum kıyafet yonetmeligi ile ilgili ne yazio o sozlesmelerde banada anlatırmisiniz :))

bize bir gün farklı bir lokasyonda kısa bir süre çalışacaksınız dendi biz orası uzak bze başta söylenmedi kem küm tabii
sözleşme geldi gittik
iş yerinde yasak aşk yaşandı
etik kurallar saygılı olma kılık kıyafet küfür etmeme vs gibi bir sayfa geldi sözleşme geldi işten çıkardılar onları gibi gibi :)

Bak aslinda bi yönüyle haklisiniz..bende kıyafetiyle bi yere gelen insandan hazetmem hatta nefret ederim ama kendinizi ifade edememissiniz burda eksik bilgileriniz var.. Bugün bunu uyarirsin yarin cikar gider baskasi gelir..patronun kafasi degisecek.. O patron osekilde eleman almaya devam ediyorsa patronda var sıkıntı..patronu uyarin siz yada çıkın gidin.. şahıslara takilmayin

Bak aslinda bi yönüyle haklisiniz..bende kıyafetiyle bi yere geken insandan hazetmem hatta nefret ederim ama kendinizi ifade edememissiniz burda eksik bilgileriniz var.. Bugün bunu uyarirsin yarin vikar gider baskasi gelir..patronun kafasi degisecek.. O patron osekilde eleman almaya devam ediyorsa patronda var sıkıntı..patronu uyarin siz yada çıkın gidin.. şahıslara takilmayin

Çok doğru

siz önceki yaşananları bilseydiniz böyle yaklaşmazdınız
Siz bir yere 4 yıl emek verip sırf biri bir tarafını açıyor diye haklı olursa ne düşünür ne tepki verirsiniz olaya bakışınız ne olur
Valla biz ünvde de öyle gördük ne kızlar vardı giyimi kuşamıyla notları havada kapardı biz çalış didin yine kal dersten vs
Ama bu kişilerin kendisiyle alakalı yani kıyafete karışarak çözülmez adaletli olunması yönünde başka çıkar yol bulmaya çalışın.Çünkü herkes istediğini giyebilir diye düşünen bir firmaysa sizi ne ilgilendirir

4 yıl emek muhabbeti benim en hassas olduğum konu
ben dişiliğimi ön plana çıkararak bir şeyler kazanmadım

işte en istemediğim konuya getirildi
Yahu ne giyerse giysin kimse demiyor şunu giyme bunu giyme giyemezsin saçını şöyle yap ruj sürme falan filan
konu ne siz ne yazıyorsunuz

Kadınını dekoltesinden dolayı uyaralım mı diye sormadınız mı? Yazdıklarınızı okumak gibi bir huyunuz yok sanırım.
O iş yerine isterseniz 50 yılınızı verin ,çalışansınız işveren değil.doğal olarak diğer çalışanları uyarmak size düşmez. Gidin patronu uyarın ,dekolteye uçkur çözmeyin deyin de görün dört senelik emeğinizi!!!

Valla biz ünvde de öyle gördük ne kızlar vardı giyimi kuşamıyla notları havada kapardı biz çalış didin yine kal dersten vs
Ama bu kişilerin kendisiyle alakalı yani kıyafete karışarak çözülmez adaletli olunması yönünde başka çıkar yol bulmaya çalışın.Çünkü herkes istediğini giyebilir diye düşünen bir firmaysa sizi ne ilgilendirir

evet yaa orası öyle işte :(
sizin verdiğiniz emek hiç oluyor buda can sıkıcı

Cok sorun yasandiysa zamaninda yeni gelen arkadasa anlatabilirsiniz uslubuyla, eski arkadasin bu yuzden isini kaybettiginden bahsedebilirsiniz.

Kadınını dekoltesinden dolayı uyaralım mı diye sormadınız mı? Yazdıklarınızı okumak gibi bir huyunuz yok sanırım.
O iş yerine isterseniz 50 yılınızı verin ,çalışansınız işveren değil.doğal olarak diğer çalışanları uyarmak size düşmez. Gidin patronu uyarın ,dekolteye uçkur çözmeyin deyin de görün dört senelik emeğinizi!!!

işte o konular konuşuldu toplantı yapıldı yorumları okuyunuz

evet yaa orası öyle işte :KK43:
sizin verdiğiniz emek hiç oluyor buda can sıkıcı
Kendiniz için emek verin işinizi iyi yapıyorsanız iyisinizdir takdire ihtiyaç duymayın, kendinizi yeterince geliştirdiğinizi düşündüğünüzde de çıkın o işten bence kimse adaletsizliği haketmez

4 yıl emek muhabbeti benim en hassas olduğum konu
ben dişiliğimi ön plana çıkararak bir şeyler kazanmadım

işte en istemediğim konuya getirildi
Yahu ne giyerse giysin kimse demiyor şunu giyme bunu giyme giyemezsin saçını şöyle yap ruj sürme falan filan
konu ne siz ne yazıyorsunuz

ruj sürmek yasak yani öyle mi? ilk okul mu orası

Size ne ya, milletin dekoltesinden eteğinden.
Siz bana daha baya geldiğiniz şu an.

mahalle teyzeleri gibi gün falan da yapıyolar mı acaba iş yerinde?
yaptıkları açık açık mobing kalabalık olmalarına güveniyorlar belli ki
kadın akıllıysa mobing davası açar bunlara

Size ne ya, milletin dekoltesinden eteğinden.
Siz bana daha baya geldiğiniz şu an.

Doğru zamanında bir şeyler bir şeyler yapan sizi ekmeğinizden etsin o zaman görürsünüz baya kim
siz misiniz yoksa müdürü ile patronu ile bir şeyler yapan mı !

Back
X