• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞ YERİNDE DEKOLTE

sizin is yerinizin prensibleri yokmu en azından işe alırken derli toplu giyinilebilecegi söylenmiştir yada söylenmemiştir. simdi dekolte giynen kız iş görüsmesindede böyleyse ve bilerek alınıyorsa işe demekki patronda seviyor siz istesenizfe engelleyemessinz biri gider biri gelir

Sizi ilgilendiren bir durun göremedim ben. Siz o kadına çok açık giyiniyorsun dersiniz, öteki size çok çirkin giyiniyorsun işyerine yakışmıyorsun der. Siz eteğe laf edersiniz, yarın biri sizin pantalon giymenizi müstehcen bulur. Bunun sınırını kim belirleyecek o zaman?

Bence özellikle iş yerinde herkes haddini bilmeli ve yetki-sorumlulukları çerçevesinde davranmalı. Kadının size dokunan kısmı ne, size de mi böyle giyin diye baskı yapıyor? Kusura bakmayın ama konunuzdan sizin kadını kıskandığınızı çıkardım.

Afedersiniz ama sizin patron biraz sorunlu galiba dekolteli giyiniyor diye birine farklı davranırsa o kişi de bunu kullanabilir.
Ayrıca tam tersi olsa patronunuz kapalı diye birisini korusa ona da gidip soylermisiniz kapalı giyinme senin yüzünden bizim yaptığımiz işler görünmüyor diye.
Bayanı uyaracak birşey yok burda.

Masallah sizde calusacaginiza milletin kıyafet analizini yapıyorsunuz. Size ne patron var yönetici var uyarilacaksa onlar uyarır. Siz işinize bakın. Kaldiki ben kamudayim burada bile gençler rahat giyiniyorlar.

ben ve arkadaşım konuştuk biraz
onunla fikir almak istedik
yönetici uyarıcam ama yeni eleman kırmak istemem dedi kırmadan nasıl söylenir vs deyince
onun adına vs fikir almak için yazdık işte olay bu ..
Tamam da %90 aynı şeyi söylüyor siz hala mazeret uretiyosunuz. Haksizsiniz işte bırakın milletin kiyafetini işinize bakın. Kıyafet sizin işiniz değil. O işi kafasına takacak olanlar taksim.

Isteyen istedigi gibi giyinir sizi neden bu kadar enterese etti ki. Ne gibi bi ayrıcalık olabilir onuda anlamış degilim. Benim patronum yaptığımız işe verdigimiz emege göre degerlendirir herkesi

İşyerinde,okulda vs. gibi ciddi ortamlarda bende dekolteyi ve fazla kısa eteği hiç sevmem. Bu kısa etek giymekle alakalı bende kötü bir ana şagit oldum.gözümün önünde oğlanın biri kız merdiveni çıkarken kızın altına baktı. üniversite öğrencisi olacak bir de. Allahtan kız akıllıymış da altına şort gibi bi şey giymiş. sonra kızın altına bakan çocuk arkadaşına dönüp "şort giymiş yeeeaa" demez mi... aynı şekilde geçen gün aynı dersi aldığım bir kız göğüs dekolteli bir bluz giymiş (ki kimse kusura bakmasın ama göğüs dekoltesini ne yazık ki hiç masumane bulamıyorum). Okul gibi bir ortamda olacak şey mi? ancak sizin durum biraz farklı. eğer geçmişte kötü şeyler yaşandıysa patronun işe aldığı kişinin kıyafetine dikkat edecek,kurallar koyacak. bu işin tek çözümü bu bana kalırsa. siz çalışanların gidip kızı uyarması hoş olmayabilir. Bunu halledebilecek kişi müdür,patron vs. gibi kişiler.

Kolayı var sizde açın giyin dekolteyi çıkın patronun karşısına

Arkadaşım sende bi tuhaflık var. kullandığın tabirler, kıyafet betimlemelerin falan bi acayip. durumun seninle ilgisi yok, dekoltenin peşini bırak :)
"yönetici arkadaşın" madem yönetici olmuş, bırak o düşünsün ne yapacağını.

E sen de giy madem, yaptığınız resmen işgüzarlık, başka bir insanın kıyafeti yüzünden siz neden patronla falan kavga ediyorsunuz anlamadım

Özelde çalıştığım dönemde ofisimiz de birara hep bayan olmuştu. İki patronun da gözü gönlü açıldı tabi.
Yaz aylarında dekolte askılı giyinen çok
olmaya başlamıştı. Bende rahatsız oldum bu durumdan. Sonuçta orası işyeri. Ofise gelenler, patronlar bakıyor, gülüşüyorlar onlarla daha çok sohbet ediyor falan. Ben direkt suratımı astım .:KK12: Patron anladı dikkat etti sonra onlara pas vermedi uyarmaya başladı . :stop:
Ben deli gibi çalışıyorum onlar kakara kikiri. Sonunda çok bunaldık küçük patronla ayrı ofis açtık bizden sonra herkes dağılmış.
Şuan kamudayım. Burda da zevksiz giyinen çok teyze var ama ne yapcan. :63:
Hakkını yedirme ama durumu münasip bir dille patrona anlat . O uyarsın . Sen ağız dalaşına girme derim.

Özelde çalıştığım dönemde ofisimiz de birara hep bayan olmuştu. İki patronun da gözü gönlü açıldı tabi.
Yaz aylarında dekolte askılı giyinen çok
olmaya başlamıştı. Bende rahatsız oldum bu durumdan. Sonuçta orası işyeri. Ofise gelenler, patronlar bakıyor, gülüşüyorlar onlarla daha çok sohbet ediyor falan. Ben direkt suratımı astım .:KK12: Patron anladı dikkat etti sonra onlara pas vermedi uyarmaya başladı . :stop:
Ben deli gibi çalışıyorum onlar kakara kikiri. Sonunda çok bunaldık küçük patronla ayrı ofis açtık bizden sonra herkes dağılmış.
Şuan kamudayım. Burda da zevksiz giyinen çok teyze var ama ne yapcan. :63:
Hakkını yedirme ama durumu münasip bir dille patrona anlat . O uyarsın . Sen ağız dalaşına girme derim.

Maaş fazlası mi oluyodu onların, olay sadece kakara kikiri ise patron neden benimle gülüşmüyor durumu herhalde bu

Maaş fazlası mi oluyodu onların, olay sadece kakara kikiri ise patron neden benimle gülüşmüyor durumu herhalde bu

Ben daha çok iş yapıyordum onlara göre. Onlar azıcık işle günü bitiriyorlardı. Benim iş konusundaki ciddiyetimi ve disiplinimi bildiklerinden patronlar yaptıklarıma hiç karışmazlardı. Maaşım biraz yüksekti ama sorun o değil . İş disiplini önemli benim için. Neyse kurtuldum onlardan.:rapci:

Kusura bakmayın ama bende kamuda tam tersi bir durumdan şikayetçiyim, tesettürlü kadınlara yapılan ayrımcılıktan, her türlü kolaylığın sağlanmasından

Bu durum benimde canımı sıkıyor . Bazı mesleklerde saç rengine, takına , rujun, ojenin rengine bile karışıyorlar ama dini simgeni kullanmaya izin var. Bencede yanlış bir uygulama :duduk:

Bu iş yerinin bir patronu bir sahibi var demi!!! işte bu sorumlu kişi, işyerinde çalışmanın kuralları varsa işe başlayacaklara bildirir gerekli uyarıları yapar. eeee o halde burada dekolte kıyafetin tasası size düşer mi? Size ne?

Kiz patronun odasina mi bakiyormus? Siz de isi gucu birakmis kizi izliyorsunuz Masallah. Bu ne hafiyelik. Kusura bakmayin da patronunuz beyinsizin biriyse, birakin memelerle oynayarak kurtarsin sirketini. Siz cikin gidin baska yerde calisin. Madem hakkini vererek calisan birisisiniz. Size is mi yok o zamaan. Ne diye boyle bir yerin stresini yasiyorsunuz?
Sirkette de deikodu almis basini gitmis. Bu laflar kizin kulagina gitse, evet ben cikardim bu laflari diyecek kadar cesaretiniz var mi? Sanmam. Oyle olsa zaten dedikodu yapmazsiniz. Ha illaki is yerlerinde kiyafetlerin dedikodusunu yapar kadinlar ama sirf lakirdi olsun diye. Ama sizin kaygilariniz bambaska. Birisi acik giyiniyor diye kendi isinizden kaygi duymaniz sacmalik. Benim eski is yerinde de dekolte giyinen bi calisan vardi. Dedikodusunu da yaptik yalan soylemeyecegim. Ama sirf gülüsmek icin. Hic bir zaman onu isinden etmeye kalkismadik. Ya da gidip birine sikayet edip uyarsak mi demedik. Bize ne ki. Isteyen istedigini giysin. Ayrica herkesin calistigi birim farkli. Baska birimden birinin kiyafeti benim icin neden risk teskil etsin? Isimi iyi yapiyorsam, o is yeri icin vazgecilmez olurum. Patron isterse istedigiyle fingirdesin beni ilgilendirmez. Sizin kayginiz o is yerinde gozde olamamak. Ve eminim ki o is yerine cok basarili biri de gelse siz onun basarisindan da rahatsizlik duyacaksiniz. Sizden baska birisi dikkatlerine uzerine cekmemeli degil mi? Yoksa sizin nefretinizi de ustune ceker. Yapmayin Allah askina.

Kimsenin giyimi kimseyi ilgilendirmez baskalarinin dedikodusunu yapacaginiza isinizi yaparsaniz sorununuz olmaz

Back
X