- 28 Mayıs 2021
- 2.123
- 959
- 73
- 35
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Kızlar merhaba merkez bir okulda meslek lisesinde kalabalık bir okulda öğretmenim. Okulda bazen elbise uzun bazen kısa etek vs giyiyorum. Ama haftada genelde hep pantolon ve uzun elbise tarzı giyiniyorum. Benim müdür yardımcım yanına çağırdı, işte hocam burası erkek okulu işte öğrenciler öğretmen fantezisi kurarlar .İşte fotoğrafınız çekerler sosyal medyaya atarlar sonra olan size olur tarzında . Ben de tamam hocam dikkat ederim ama dedim tek ben giyinmiyorum dedim başka hocalarda var işte giyen ben neden uyarılıyorum dedim. Hatta kaç yaşında kadın file çorap, kırmızı dar etek giymiş vs gördüm yani. İşte tamam bundan sonra daha dikkat ederim tarzında dönüt verdim. Ama canımı sıkan şu şimdiye kadar o kadın öğretmenlerin uyarıldığını düşünmüyorum çünkü kaç yıldan beri o okulda öğretmenler, hala çalışıyorlar. Zümremde üzülme sen genç olduğun için, öğrenciler sana bakıyorsa ondan demiştir diyor da. Ben bu arada derse girmiyorum, rehber öğretmenim. Sınıflara girdiğimde uzun giyiyorum. Tamam dikkat etmem gerektiğini anladım, ama işte başka öğretmenler giyiyor ben giyince neden böyle oluyor ona sinir oluyorum. Bugün törende müzik öğretmeni kısa etek giymiş, öğrencilere etkinlik yaptırdı mesela. Bugün o daha göz önündeydi ama kadın etek giymiş yani ben de biraz sinir oldum açıkcası.