• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Is yerinde mobbing

Ne kadar cok boş vakti olan insan varmış ya. Hadi biz öğretmenler "tatil"deyiz. "Yangelip yatıyoruz" siz akademisyenler! bilimi bdv de yapıp tezlerinizi dertler üzerine yazıyor olmalısınız. Zira biz "çalışıyorken" 2 dakika telefonu,interneti elimize alamıyoruz. Lütfen gidip bilim yapın. Biz öğretmenler de aydınlanalım.

Ne kadar cok boş vakti olan insan varmış ya. Hadi biz öğretmenler "tatil"deyiz. "Yangelip yatıyoruz" siz akademisyenler! bilimi bdv de yapıp tezlerinizi dertler üzerine yazıyor olmalısınız. Zira biz "çalışıyorken" 2 dakika telefonu,interneti elimize alamıyoruz. Lütfen gidip bilim yapın. Biz öğretmenler de aydınlanalım.
Suan akademisyen degilim bakanliga atandim canim . Ne yapacagimi da sen soyleyemezsin elhamdulillah herseyi yapıyorum bu konuda yorumum biter

Insanlar niye birbirinin tatiline iznine maasina burnunu sokar kiyaslama yapar ki ?
Birbirinizi kiskanmak yerine devlete sorun bakalim sizin niye öyle haklariniz yok vs...
Ögretmenin sucu degil bunlar.. devletin devlet adamlarinin sucu sizin daha az haklara sahip olmaniz..onlara satasin..

Sorunuma care aramak için sayfayi açtığımdan beri sizlerin akademik zırvalarını dinliyorum. Akademisyen olmak eskiden zordu simdi önüne geleni yapıyorlar. Demeyeyim demeyeyim dedim ama yetti ya. Evet öğretmenim. Üniversite sınavında sıralamam turkiye geneli 1714du. Turkiyenin sayılı uni.lerinden birinde okudum. Londra oxford cambridge edinburgh ve dimesk de stajyerlik yapip ders aldım. Tezli yuksek lisansım bitti doktora yapıyorum. Turkce dışında hocalarıma çeviri yapacak düzeyde ingilizce ve arapçam var. Kürtçe biliyorum. Hepsini de tek tek ispatlayabilirim.Ve ÖĞRETMENim!
Ne kadar akademik olduğunuzu dünden beri yaptığınız ego tatminiyle gördük.
Azıcık kendinize gelin. Koca beyninizi bdv dertlerine yormayin.

Allah öğretmenleri kem düşünceli insanların düşüncelerinden korusun. Madem öğretmenlerin bu kadar tatil yapmasından rahatsiz oluyorsunuz biz de normal memurlar gibi olalım diye dilekçe gönderin şikayet edin. Mesela öğrencilere yaz tatili diye bisey olmasın öğretmen de öğrenci de yazın okulda olsun ve öğretmen yıl icin de istediği zaman izin kullanabilsin kimse de tam sınav zamanı bu ogetmen nereye gitti niye dersler boş geçti
demesin. Ne kadar boş şeyleri tartistiginizin farkında bile değilsiniz.

Sorunuma care aramak için sayfayi açtığımdan beri sizlerin akademik zırvalarını dinliyorum. Akademisyen olmak eskiden zordu simdi önüne geleni yapıyorlar. Demeyeyim demeyeyim dedim ama yetti ya. Evet öğretmenim. Üniversite sınavında sıralamam turkiye geneli 1714du. Turkiyenin sayılı uni.lerinden birinde okudum. Londra oxford cambridge edinburgh ve dimesk de stajyerlik yapip ders aldım. Tezli yuksek lisansım bitti doktora yapıyorum. Turkce dışında hocalarıma çeviri yapacak düzeyde ingilizce ve arapçam var. Kürtçe biliyorum. Hepsini de tek tek ispatlayabilirim.Ve ÖĞRETMENim!
Hahahahahahaaaahaaa. Kürtçe biliyorsun ama ben bilmiyorum baya eksik kalmisim. Ogretmensin sen de buralarda geziosun. Her onune geleni yapiyorlarmis bi tarafimla sanaa güldüm guzelim :) rast gele

Ha tez muhabbetine de gelince babalar gibi iki tezim dört adet seminerim var. ÖĞRETMENLER DE ÇALIŞIYOR. umarım konum kapatılır. Derdime gıcıklık kattığınız için ayrıca teşekkürler.

Hahahahahahaaaahaaa. Kürtçe biliyorsun ama ben bilmiyorum baya eksik kalmisim. Ogretmensin sen de buralarda geziosun. Her onune geleni yapiyorlarmis bi tarafimla sanaa güldüm guzelim :) rast gele

Kürtçeye takılmakta aydın insan düzeyini de tekrar tekrar göstermiş oldun. Bu da iyi oldu. Biz öğretmenler daha bir ezik hissederiz, yerimizi filan biliriz artik siz gibi akademisyenlere karşı.

Dediğiniz gibi yeni nesil öğretmenler yüksek lisans yapmak akademik olarak kendilerini geliştirmek için cirpiniyorlar arkadaşım İstanbul da öğretmen haftasonlari konyaya yüksek lisans derslerine gidiyor ve bunun gibi zsizin gibi binlerce öğretmen ben de bolumumu birincilikle bitirdim tezli yüksek lisans yaptım ve üstüne ikinci üniversite
okudum ve kendimi her an geliştirebilecegim
bir meslek olduğuna inandığım icin de
öğretmenliği tercih ettim ne kadar
konusursaniz konusun ben hala birçok
öğretmene haksızlık ettiğinizi dusunuyorum
ve söylediklerinizi genellediginiz iiçin kendi
üzerime düşen hakkımı helal etmiyorum lovelygirl_ hanim

Kadın size biliyor musunuz dememiş ki, cidden şu tavrınıza bakın ya.
Konunun en başına baktım, kimse size akademisyenlikle öğretmenliği kıyaslayın, hangisi üstündür dememiş. Neden milletin konusunu baltalıyorsunuz? Madem böyle düşünceleriniz var ve bu size dert, açın bir konu orada konuşun. Bu kadının derdi, bulunduğu kurumdaki eski öğretmenler, akademisyenlik veya başka bir meslek dalı değil. Kendini gelişmektirmekten bahsediyorsunuz, ama haha hihilerle dolu, gayet alaycı üslupla cevaplar yazıyorsunuz, bir tarafımla gülüyorum diyerek de ne kadar kendini geliştirmiş birisi olduğunuzu ispatlıyorsunuz. Tebrikler. Size şimdi en gelişmiş bdv uzmanı plaketini takdim ederler.

Öğrenciyken öğretmenler odasındaki sohbetleri hep merak ederdik. Meğer birbirinizi yiyormuşsunuz :KK53:

Koptum :KK70:

bu arada ben ilk atandigimda öğretmenler odasına 2 ay kadar kapıyı vurup girdim kimsede uyarmadi sende öğretmensin niye kapıyı vurup giriyorsun ne ayaksin diye hahahaha :)

Son düzenleme:
Kadın size biliyor musunuz dememiş ki, cidden şu tavrınıza bakın ya.
Konunun en başına baktım, kimse size akademisyenlikle öğretmenliği kıyaslayın, hangisi üstündür dememiş. Neden milletin konusunu baltalıyorsunuz? Madem böyle düşünceleriniz var ve bu size dert, açın bir konu orada konuşun. Bu kadının derdi, bulunduğu kurumdaki eski öğretmenler, akademisyenlik veya başka bir meslek dalı değil. Kendini gelişmektirmekten bahsediyorsunuz, ama haha hihilerle dolu, gayet alaycı üslupla cevaplar yazıyorsunuz, bir tarafımla gülüyorum diyerek de ne kadar kendini geliştirmiş birisi olduğunuzu ispatlıyorsunuz. Tebrikler. Size şimdi en gelişmiş bdv uzmanı plaketini takdim ederler.
Bos konusma bence tamam canım :) haha derim hihi derim sanane ? Yorum yapan bi arkadasa istinaden yazdim ben bunu. Istedigim yorumu yaparım .

Bu arada Doçent olmak için tez yazmak yetmiyor. 360 yayın puanı, 70 küsur dil puanı, bilmem ne kadar atıf, bilmem ne kadar proje, bilmem ne kadar hakemlik, bir o kadar bilimsel faaliyet gerekiyor :KK51:.

Akademisyenlerin tek işi derse girmek değil.

Gerçi konu akademisyen mi öğretmen mi de değil.

Herkese iyi günler..
Guzel yorum

Ben sizin nereden canınız oluyorum pardon? Siz başkalarını eleştirmeden önce kendi üslubunuza bakın bir önce.
Sana ne ayrı yazılır bu arada.
Canim dediysem canim degilsin canim :) telefondan giriyorum hizli yazip çıkıyorum . Burda senin için kurallara uyma cabam yok . Sana bu kadari yeterli ondan dikkat etmedim .

Back
X