• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Is yerinde mobbing

Canim dediysem canim degilsin canim :) telefondan giriyorum hizli yazip çıkıyorum . Burda senin için kurallara uyma cabam yok . Sana bu kadari yeterli ondan dikkat etmedim .
Kendi içinizde yetersiz olduğunuzu kabul etmiyorsunuz da bana yeterli olup olmayanı tartışıyorsunuz. Tamam. :KK52:
Bu da size son cevabım olacaktır, çünkü... Neyse çünküsünü boş verin, devam edin siz öğretmenlik mesleğine olan nefretinizi kusmaya. İyi günler. :KK24:

Kendi içinizde yetersiz olduğunuzu kabul etmiyorsunuz da bana yeterli olup olmayanı tartışıyorsunuz. Tamam. :KK52:
Bu da size son cevabım olacaktır, çünkü... Neyse çünküsünü boş verin, devam edin siz öğretmenlik mesleğine olan nefretinizi kusmaya. İyi günler. :KK24:
Sen kendinle sorunlusun baskalarinin sorunu seni niye irgaladi :) ben kendimi yetersiz bulmuyorum elhamdulillah ::))) ayrica öğretmenliğe nefretim yok hepimiz lise ortaokul okuduk bugünler icin ama hocalara soru götürürdk bön bön bakarlardi.

Ayrica son yorumum akademik alanda ales 94 küsür dil 80 aldim mulakatlar yazili sinavlar cabasi sonrasinda yükü ve proflarin tiplerini tiplerini cekemedim ve kpss den alan sinavindan 87 aldim sonra bakanlik mulakat sinavindan 80 aldim dil sinavi gecerli sayildigi icin gecerli saydirdim. Yurt disina gitmek zorunda oldugum donemlerim oluyor. Suan hamileyim ve izin günümü kullanıyorum buraya takiliyorum. Burada birilerinin isine gelen yorumlar yapmak zorunda degilim . Türkçe de lugat parçalamak derdine girdin ya nick kisminda kendiylesorunlu derken de bu kadar dikkat et . Ayrica canim dediysem canim olmadin. Yetersizlikten bahsederken bi kere daha düşün. Hala da ayni düşünüyorum. Akademik durum her zamn zordur. Konu sahibi daha bir iki laf duydu diye. Mobbing diye konu açmış. Sen Mobbing görmemişsin.

"lovelygirl" derken çok dikkat etmiş birisi benim takma adıma laf ediyor hayret.
Lügat parçalanmaz, lügatın kelime anlamı sözlük demektir. Sözlük parçalamak anlamı çıkar ki doğrusu lisan yani dil parçalamak olacaktır. Kimi zaman da edebiyat parçalamak gibi söylenişleri de mevcuttur, bu daha çok romantik ve süslü cümleler kurmak anlamını taşımaktadır. Saygılar. :KK52:

ilk il içi tayin atamasında tayin iste seni kullanıyolarmış resmen

"lovelygirl" derken çok dikkat etmiş birisi benim takma adıma laf ediyor hayret.
Lügat parçalanmaz, lügatın kelime anlamı sözlük demektir. Sözlük parçalamak anlamı çıkar ki doğrusu lisan yani dil parçalamak olacaktır. Kimi zaman da edebiyat parçalamak gibi söylenişleri de mevcuttur, bu daha çok romantik ve süslü cümleler kurmak anlamını taşımaktadır. Saygılar. :KK52:
Sana da saygilar güzelim ☺☺☺

Bu öğretmen konularında neden hep kavga çıkar anlamam.

Napsınlar? Ya 12 ay eğitim sürecek, yada bu insanlar yaz tatilinde meb de evrak memurluğu yapacak, yada 3 ay maaş almayacaklar.

Bunlar adaletli çözümler mi yani?

Her işin yapısı farklıdır. Öğretmenliğin şartlarını kıskanıyosan, özeniyosan otur öğretmen ol yani.

Benim yıllık iznim az, şartlarım ağır diye şikayetleneceğine, onunki niye iyi banane diye hasetlenmekte ayrı bi olay.

Not; öğretmen değilim, asla da özenmiyorum. Veli profili ortada..

Sen pek genelleme istersen canım ya, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunca komik duruma düşüyorsun.
Ayrıca kaç tez inceledin, hangi alanda inceledin?

Allaha şükür türkiyenin önde gelen bir okuluna iki puan türünde derecemle yerleştim . hocalarımın hepsi yurt dışında eğitimini tamamlamış , aydın insanlar . birinci sınıftan itibaren akademik alanda yazmak için yetiştiriliyoruz. bir ödev yapmak için ingilizce ve türkçe onlarca tez okuyoruz. kaynak belirtmemiz gerekiyor çünkü .

İki tez yaz da ttuvalet kağıdı niyetine kullanayım zira burdan belli seviyen. ha bir de bende göz kırpan smiley koyayım da laf soktuğum belli olsun :KK66: akademisyen olduğunu alnına da yaz istersen . Madem öğretmenleri hakir görüyosun .
Senin seviyen anca burda cirkinlesmek sen kendi kisiligini wc kagidi yapta sil guzelim bu kadar edersin .[/QUOTE]

akademisyen olup kendini bir şey sanmıssın . ünvanını al peş para etmezsin .

Allaha şükür türkiyenin önde gelen bir okuluna iki puan türünde derecemle yerleştim . hocalarımın hepsi yurt dışında eğitimini tamamlamış , aydın insanlar . birinci sınıftan itibaren akademik alanda yazmak için yetiştiriliyoruz. bir ödev yapmak için ingilizce ve türkçe onlarca tez okuyoruz. kaynak belirtmemiz gerekiyor çünkü .
Tebrikler tatlim , benim de derecelerim var konu buysa. Oss ve ales. Aydin hocalarin sana kendilerini ve meslektaslarini asagilamani ogretmemislerdir eminim. O yuzden bir toparla o zihnini.

Ben şu öğretmenleri çekemeyen;
iki ay yata yata maaş alıyorsunuz,
part time çalışıyorsunuz, bir çuval para alıyorsunuz diyen insanları anlamadım hiç.
Anlayamıyorum da:KK34: ki işin esas yanı onlar da öğretmenleri hiiçç anlamıyorlar.
Geçin artık, bıktık bu laflardan..
Helal para haram paraya hele hiiiççç girmeyin. Kimsin ki öğretmenin aldığı maaşın helalliğini haramlığını sorguluyorsun........?!

Senin seviyen anca burda cirkinlesmek sen kendi kisiligini wc kagidi yapta sil guzelim bu kadar edersin .

akademisyen olup kendini bir şey sanmıssın . ünvanını al peş para etmezsin .[/QUOTE]
Peki arkds ne yazmis ben ne cevap vermisim senin tezini bana gonder wc kagidi yapayim demis ben de ona cevap vermisim. Bes para etmezsin falan hoppppp noluyo. Edepsizzz

ortada yasal olarak bu izni almanızda bi sakınca yok ve izninizi almanızda ben bi sakınca görmüyorum. eğer bu sömürmek olsaydı yasalar ona göre düzenlenirdi. bu hakka kim sahip olursa olsun kendi çıkarına göre paşa gönlü izne çıkardı. niye çemkirildiğine de anlam veremiyorum. siz de memur olsaydınız o halde ey kk üyeleri.
bunu özel sektörde çalışan ve öğretmen olmayan bi insan olarak söylüyorum.

yıllarca atama beklete beklete devlet benim ruh halimi bozulacak, mezun olduğum halde ekstra kpss gibi cins sınavlarıa giricem ve şuan gündemde olan mülakat denen şeyle de uğraşıcam tüm bunlar olduktan sonra da öğretmenlik hakkımı elde ettiğimde, hakkım olan izni istediğim vakit alırım ve hiçbir fesat insanoğlu da ağzını açamaz!

Son düzenleyen: Moderatör:
Vay arkadaş herkes de her şeyi ne çok biliyor.
Nasıl da bik bik yorumlayıp hüküm veriyor :)
Öğretmenim "mobbing" demiş, "devleti sömürmek"ten girilmiş cevaba.
Maaşı dillendiren, tatili dillendiren. Sanki böyle imkanları, HAKLARI ( büyük harfle yazılı kısmı yüksek sesle okuyunuz, tekrarlayalım "HAKLARI") olsa kullanmayacaklar. Bileklerimizi dikine keselim de rahatlayın bari.
"Sizin niye böyle" demek yerine "her meslek grubunda olmalı" diye düşünüp bunun içi çalışmalı değil mi?
Ben sürünüyorum öyleyse sen de sürün mantığıyla tırnak çıkarmayın artık.
Devleti sömürmek buysa kardeşim, ilk hamileliğimde izin almadım, madalya takmadılar. İkinci olursa sonuna kadar alırım iznimi, sizin deyiminizle sömürürüm devleti.
İnsandan kıymetli devletinizi sevsinler sizin. Peh!

Doğum izni bitti işe başladım. Doğum iznim sırasında bebeğimi pusete koyup rapor yazdım. Bizde insanız ya...

Biraz Allah tan korkmak lazım.

Hazır eteğimdeki taşları dökmüşken bir de içime çok oturan bu mesaja cevap yazmak istiyorum.

Doktora sınavlarımdan biri doğum yaptığım güne denk geldi ve giremedim. Kimse de tekrarlamadı sınavımı. Bebegimin daha 40i çıkmamışken oturdum ödev çalışması yaptım. Bir yandan emzirip bir yandan kitap okuyordum. Yani araştırmaciysaniz bu isin şartı. Bize özel kimse araştırma yapalım diye vakit vermediği gibi doktora derslerime gore program ayarlamadiklari için çok mağdur olup hocalarımdan yalvar yakar özel dersler aldım.
Bu dünyada tek araştırma yapan sizler değilsiniz. Öğretmenler su an gördüklerinden çok çok çok daha fazla değeri hak ediyor. Çünkü ne elde ediyorlarsa tırnaklarıyla daha fazla kazımak zorunda kalarak elde ediyorlar.

Birilerine laf atarken siz de biraz Allahtan korkun.

şindik ürtmen olmak içün önce kpss gircen sonra

o 601009 kişinin içinde atanabileceğin branş sayısını tutturcan

enerki sıra neyim gelirse bide aday ürtmen süreci varımış :KK53: (şu an benüm içün hiç dert değil) :KK53::KK53:

bende bi yöresel dil biliyorum :KK49::KK53:

bi atanaydımm:KK200:

NABİ DEDE EMEKLİ OL NOOOOLURRRRRR:mad::mad::mad:

büyüyünce akedemisyen olcam ben:KK53:

ya neyse şaka bi yana
ne kadar okursan oku ne kadar tahsil görürsen gör
haya edep ahlak öğrenememişsen körcahilden bi farkın yok
konu sahibi yeterince saygı düzeyinde bi soru sormuş
cevap ver geç

benim tabirimle sidik yarışı
bilim tabiriyle ürik asit yarışımı diyolar ona dönmüş buralar:63:

hiç yakışmıyor :63::63::63::63:

Son düzenleme:
Tebrikler konu sahibesinin konusunu mahvetmişsiniz.
Hanımlar, akademisyen, doktor, avukat, mimar, mühendis vs vs olmak için önce kime ihtiyacınız var?
Biraz saygı lütfen...
Yok baksaniza hepsi okula gitmeden meslek sahibi olmus.
Öyle ki hiç ihtiyaç yok sırf maaş zarariymis gibi yorumlar var.
Eğitime ,ogretmene verilen önem ile ülke gelişir oysaki. Eğitim bir yatırımdır esasen, ekonomi ile de doğrudan ilişkilidir. Biz bu gerçeği idrak edemediğimiz için bu haldeyiz.

Yok baksaniza hepsi okula gitmeden meslek sahibi olmus.
Öyle ki hiç ihtiyaç yok sırf maaş zarariymis gibi yorumlar var.
Eğitime ,ogretmene verilen önem ile ülke gelişir oysaki. Eğitim bir yatırımdır esasen, ekonomi ile de doğrudan ilişkilidir. Biz bu gerçeği idrak edemediğimiz için bu haldeyiz.
Valla ben bugün kendimce ama az ama çok birşeyler biliyorsam öğretmenlerim sayesinde, bende çok emekleri vardır, ki benim ilkokul öğretmenim o zamanlar bilirsiniz öğretmen okulundan mezun olurlardı, öğretmen okulunda yatılı okumuş, bir pardesüyü öğretmen adayı arkadaşıyla paylaşmış bir kadındır.
Zorluklarla okumuş yani, öğretmen maaşı da 30 bin lira değil, sanırsınız öğretmenler trilyon alıyor, öğretmen maaşıyla ucu ucuna geçiniliyor.

Back
X