Bazen susmak gerekir tabiki tacize katlan demiyorum ama herseyin bi usulu vardir.Kanitsiz vs siz suclanacaksiniz.Adam yasli ve uzun yillardir orda calisiyorsa size yol gorunuyor
Konu sahibinin hiç kanıtı yokki neyi ispat edecek..pardonda tacıze ugrayan konu sahıbı
nıye susuyor nıye ıstıfa edıyor
ben olsam bende herkese rezıl ederdım
ısten cıkarırlarsa da dava acardım ıs mahkemesı dıye ıs hukuku dıye bırsey var
susup ıstıfa edınce benden sonra gelene de aynı seyı yapacak adam nıye kaybeden konu sahıbı olsun
verılen akıllara öldum bıttım yalnız
Hatta herkesin bildiği iyi bile olmuş şimdi artık konu sahibini kovamazlar. Sadece müdüre veya patrona söylese konu sahibini olay büyümesin diye kovabilirlerdi.Bence iyi ki anlatmissiniz. Sırf isinizi kaybetmemek icin buna goz mu yumsaydiniz. Umarim o adami gonderirler
Tacizin kanıtı cogu zaman olmaz zaten.Konu sahibinin hiç kanıtı yokki neyi ispat edecek..
Ayrılma sen niye ayrılıyorsun adamı kovşunlar. Adamı değil seni kovarlarsa tazminatini alırsın sonra davanı açar üstüne daha çok tazminat alırsın. Ama bu süreçte bir avukata danışmak da faydalı olabilir.Bir de oyle yapocaktin boyle yapicaktin demeye gerek yok hatalarimi biliyorum simdi ne yapmaliyim onu soruyorum isten ayrilmalimiyim
Evli iken evli birinin arabasına binmenin nasıl bir zararı olabilir acaba? Bu kadın evli veya bekar bu adam tarafından her türlü tacize uğrardi. Kadın fuardan dönüyordu diyor. Böyle evliyim ben oraya gelemem kocası kızar diyenler nasıl iş yaşamında tutunabilirler çok komik.1 evlisiniz neden yanınızda 3. biri yokken evli adamın arabasına bildiniz?
2 adam size asılınca sorun çıkarmalı kizmaliydiniz senin haddin değil demeliydiniz neden düştünüz?
3 ertesi gün bunu bu konuda yetkili birine anlatmak yerine arkadaşlarınızla dedikodu yaptınız?
Mağdur diyemiyorum size hakliyken haksız konuma dusmussunuz
1 evlisiniz neden yanınızda 3. biri yokken evli adamın arabasına bildiniz?
2 adam size asılınca sorun çıkarmalı kizmaliydiniz senin haddin değil demeliydiniz neden düştünüz?
3 ertesi gün bunu bu konuda yetkili birine anlatmak yerine arkadaşlarınızla dedikodu yaptınız?
Mağdur diyemiyorum size hakliyken haksız konuma dusmussunuz
mevzu kanıt degıl kı ... zaten tacız gıbı seylerın kanıtı herzaman zordur buyuzden ısbilirler ona gore calısırlar.Konu sahibinin hiç kanıtı yokki neyi ispat edecek..
Bir de oyle yapocaktin boyle yapicaktin demeye gerek yok hatalarimi biliyorum simdi ne yapmaliyim onu soruyorum isten ayrilmalimiyim
Hatanız yok hanımefendi. Neden arabaya bindin neden tepki vermedin birsürü şey yazılmış. İşyerimizden müdürümüz olan üstelik evli olan birinin arabasına binince taciz meşru mu oluyor!? Bu söylemlerin "mini eteke giymeseydi" vsden ne farkı var? İş arakadaşıdır bian güvenmiştir binmiştir. Onun dışında tepki de veremeyebilirsiniz. İnsan korkar, ben kaygıdan o an misal ismimi bile söylemezdim. Herkes cengaver olamaz.Bir de oyle yapocaktin boyle yapicaktin demeye gerek yok hatalarimi biliyorum simdi ne yapmaliyim onu soruyorum isten ayrilmalimiyim
Bence herkese anlatmamalıydın zira bu konular dedikoduya çok açık ayrıca seni bile suçlu çıkartabilirler iftira vs.Ben 2 3 kisiye anlattim ama anlattigim kisilerden her yere yayilmis yani adamla aramizda bir husumette yoktu yani iftira atabilecek biri degilim hic beklemedigimi birinden oldu bu ama evet dusunmuyorda degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?